preporuke za gledati, čitati
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: preporuke za gledati, čitati
Kako me sjetil na stvarLUCIANO MOGGI wrote:Ja gledan white buffalo sa charles bronson.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Mi pogledali zadnju epizodu, sad tribamo cekat novu...Andreas Goldberger wrote:Mi samo doma gledamo Netflix, na tri TV šiba... :)fridrih_niche wrote:Upali Netflix i deri...
Ima svega...
;)
Ima sam prije i Amazon ali ga niko nije gleda pa sam isključija. I za filmove moraš dodatni plaćati.
Trenutnom gledam 5-u sezonu Better call Saul...
:D
Guest- Guest
Casa del Papel zelin već dugo vrimena pogledat...Roland Deschain wrote:Rijetko gledam te dokumentarce, pogotovo o nogometašima. Završio sam 1. sezonu Witchera, u toku sam sa Better call Saul, počeo 2. sezonu Narcos Mexico. Sad sam pogledao na TV prve epizode Designated survivor pa mi dugo čekat ponedjeljak, pogledat ću za vikend par epizoda. Nisam pogledao ni sve sezone Peaky blinders ni Casa del papel. Ozark sam krenuo oa stao.fridrih_niche wrote:Taman zavrsija sa serijalom o Carlosa Tevezu...Roland Deschain wrote:Fenomenalan izbor serija imaju. Nikako pohvatat sve. Sad je prilika kad nema nogometa.fridrih_niche wrote:Upali Netflix i deri...
Ima svega...
;)
Brutala...
;)
(Y)
Imaš odlične serije Sinner i Unbelieveable...
Jesi gleda Black Mirror?
Po meni je najbolja serija na cilom Netflixu...
Imaš i odličan dokumentarac White Boy, tek je dosa...
Posto ti voliš Kinga, možda voliš i Grishama, pa pogledaj ovo:
Guest- Guest
river_jude wrote:kic wrote:
This story takes place 35 000 years ago, in a valley situated somewhere on the European continent. Two tribes are on the verge of war, fighting for domination of the valley, and their own survival. At this point, a solitary hunter enters their lives. This 16 year old adolescent, full of pride and youthful vigour, is in pursuit of a dream, his conviction that one day all «those-who-walk-upright» will live in peace.
His name is RAHAN, which means «Son of the Brave». Rahan soon finds an unlikely ally in his quest: URSUS, a majestic bear transformed into an absurd and talkative little creature by the evil Shadow Queen. Together, Ursus and Rahan will confront the Shadow Queen, the ignorance of men and the tyranny of their leaders in a struggle to teach «those-who-walk-upright » how to live and prosper in harmony.
darth_vader-
2014-04-17
Ja od nicheta i kica ne ocekivam da ce gledati Kuma
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Black mirror sam pogledao sve. Ima na HBO Castle rock od Kinga, pogledao sam prvu sezonu. Pogledat ću ovo prvu epizodu pa ako me zacima, pogledam do kraja.fridrih_niche wrote:Casa del Papel zelin već dugo vrimena pogledat...Roland Deschain wrote:Rijetko gledam te dokumentarce, pogotovo o nogometašima. Završio sam 1. sezonu Witchera, u toku sam sa Better call Saul, počeo 2. sezonu Narcos Mexico. Sad sam pogledao na TV prve epizode Designated survivor pa mi dugo čekat ponedjeljak, pogledat ću za vikend par epizoda. Nisam pogledao ni sve sezone Peaky blinders ni Casa del papel. Ozark sam krenuo oa stao.fridrih_niche wrote:Taman zavrsija sa serijalom o Carlosa Tevezu...Roland Deschain wrote:Fenomenalan izbor serija imaju. Nikako pohvatat sve. Sad je prilika kad nema nogometa.fridrih_niche wrote:Upali Netflix i deri...
Ima svega...
;)
Brutala...
;)
(Y)
Imaš odlične serije Sinner i Unbelieveable...
Jesi gleda Black Mirror?
Po meni je najbolja serija na cilom Netflixu...
Imaš i odličan dokumentarac White Boy, tek je dosa...
Posto ti voliš Kinga, možda voliš i Grishama, pa pogledaj ovo:
Oni su gledali 2 metra iznad nebaLUCIANO MOGGI wrote:Ja od nicheta i kica ne ocekivam da ce gledati Kuma
scorpion wrote:Oni su gledali 2 metra iznad nebaLUCIANO MOGGI wrote:Ja od nicheta i kica ne ocekivam da ce gledati Kuma
3 metra iznad neba
imam tu knjigu i na talijanskom..
preporuka za pročitati, kratki članak:
https://telesport.telegram.hr/kolumne/aljosa-s-druge-strane-ogledala/prokletstvo-talenta/?
Šah matkic wrote:scorpion wrote:Oni su gledali 2 metra iznad nebaLUCIANO MOGGI wrote:Ja od nicheta i kica ne ocekivam da ce gledati Kuma
3 metra iznad neba
Guest- Guest
Oprosti, my bad. Ne gledam gay filmove i ne čitam gay knjigekic wrote:scorpion wrote:Oni su gledali 2 metra iznad nebaLUCIANO MOGGI wrote:Ja od nicheta i kica ne ocekivam da ce gledati Kuma
3 metra iznad neba
imam tu knjigu i na talijanskom..
P.S Nadam se da se i niče ne ljuti
Vrućina > KumLUCIANO MOGGI wrote:Ja od nicheta i kica ne ocekivam da ce gledati Kuma
<3
Guest- Guest
Heat je filmčinafridrih_niche wrote:Vrućina > KumLUCIANO MOGGI wrote:Ja od nicheta i kica ne ocekivam da ce gledati Kuma
<3
Ok Vrucina je remek djelo.fridrih_niche wrote:Vrućina > KumLUCIANO MOGGI wrote:Ja od nicheta i kica ne ocekivam da ce gledati Kuma
<3
Ali brate nemos to sa Kumon mirit
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Najveci ikadafridrih_niche wrote:Kum je vrhunski film...
<3
2015-09-13
Taman gledan finale world cup 2014. Niche cim dodje 112 minuta i Gotze odmah se sjetim.tebe
2015-09-13
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Preporuke...
» Dokumentarci - preporuke
» bendovi/izvođači preporuke
» Aforizmi, citati, etc....
» zanimljivi citati
» Dokumentarci - preporuke
» bendovi/izvođači preporuke
» Aforizmi, citati, etc....