ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kaze Yoda u Dalmaciji discipliniraniji nego drugdje...hi,hi.hi

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Kaze Yoda u Dalmaciji discipliniraniji nego drugdje...hi,hi.hi - Page 2 Empty Re: Kaze Yoda u Dalmaciji discipliniraniji nego drugdje...hi,hi.hi

Post by darth_vader 27/3/2020, 11:05

Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Ali pazi ti propusnica. Između Splita, Kaštela, Podstrana, Solina pa to je sve jedan jebeni grad. Policija je trebala stati u Dugopolje na ulazu u Omiš i Trogir. Meni je frend na Visu i policija ograničava ljude između Visa i Komize
Dakle neki genijalac se sjetio da se uzme HDZova struktura države sa milijun glupih općina i gradova i onda ljude se ograničava na nelogičan način 

Očito da imaš ljude sa low iq u stožeru

Što kaže Janša, mi smo dovoljno mali da smo već karanten sami po sebi

Lombardija ima 10 milijuna stanovnika.

Pa vukojebina smo. Jedina komparativna prednost kod takve ugroze. I uopće mi ne smeta to da smo vukojebina s puno aspekata priče, a jedan od tih je upravo taj... A kultura ponašanja u ove krajeve neće nikad doći pa taman sustigli standard Švicarske, a što isto nećemo sustići...Tako da, samo nek ovo sranje nekako prođe pa da opet možemo udarati po ovčetini... :ovca:

darth_vader

2014-04-17

Back to top Go down

Kaze Yoda u Dalmaciji discipliniraniji nego drugdje...hi,hi.hi - Page 2 Empty Re: Kaze Yoda u Dalmaciji discipliniraniji nego drugdje...hi,hi.hi

Post by Hektorović 27/3/2020, 12:08

AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Ali pazi ti propusnica. Između Splita, Kaštela, Podstrana, Solina pa to je sve jedan jebeni grad. Policija je trebala stati u Dugopolje na ulazu u Omiš i Trogir. Meni je frend na Visu i policija ograničava ljude između Visa i Komize
Dakle neki genijalac se sjetio da se uzme HDZova struktura države sa milijun glupih općina i gradova i onda ljude se ograničava na nelogičan način 

Očito da imaš ljude sa low iq u stožeru

Što kaže Janša, mi smo dovoljno mali da smo već karanten sami po sebi

Lombardija ima 10 milijuna stanovnika.

gle ja sam prvi da se izoliraju regije/djelovi Hrvatske.

ali nemožeš ti blokirati split, solin, podstranu, i klis, kaštela, trogir , omiš.. da bi došao iz omiša u split, imaš brate 4-5gradova, tako iz splita u trogir. a to je sve jedan pojas, na zapadu bi se sve to smatrao jedan veći grad, ili šire područje Splita , cca- 400 000 stanovnika.

To se treba raditi strateški.  U sadašnjoj situaciji policija stoji - na ulazu u Dugopolje, na ulazu u Trogir, i na ulazu u Omiš.  I nemožeš izać uć iz ovih područja bez dozvole. I to je to. Jer jednom kada si ušao u Omiš ili Trogir, ti si ušao u to područje Splita.

I to bi stvorilo 0 gužvi, --- ekonomija (ono što je ostalo od nje) bi išlo puno brže i bolje i efikasnije, policijski resursi bi bilo rasterećeni, a  sigurnosni efekt(zaštita od coronavirusa) bi bio ISTI.

evo ovo vam znači prosječan IQ razmišljanje, a ovo što vlada provodi -- mislim Beroš izgleda sposoban, ali i dalje u RH kriznom stožeru ima dosta ojebina koji su se uvukli preko veze i nemaju kurca pojma.  

Pazi u Splitskom kvartu Dujmovača(industrijski dio splita gdje je hrpa tvornica i skladišta , nalazi se između omiša i splita, i tamo je na tisuće i tisuće radnih mjesta i cijela opskrba za dalmaciju, a tamo dolaze 95% ljudi iz splita, kaštela, solina, podstrane, omiša, trogira , klisa itd itd --- oni tamo na dva mjestea stavili pandure i kontroliraju tko prelazi.

a bog te jebo :D ljudi dnevno izgube uru vremena za doći i otići na posao umjesto 10minuta kao inače. i ništa se ne mjenja.

Blokade su trebale biti po županijama a ne općinama/gradovima

Jedino moža dopustiti manjim općinama da se totalno zatvore ako žele
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics