Kaze Yoda u Dalmaciji discipliniraniji nego drugdje...hi,hi.hi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kaze Yoda u Dalmaciji discipliniraniji nego drugdje...hi,hi.hi
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ali pazi ti propusnica. Između Splita, Kaštela, Podstrana, Solina pa to je sve jedan jebeni grad. Policija je trebala stati u Dugopolje na ulazu u Omiš i Trogir. Meni je frend na Visu i policija ograničava ljude između Visa i Komize
Dakle neki genijalac se sjetio da se uzme HDZova struktura države sa milijun glupih općina i gradova i onda ljude se ograničava na nelogičan način
Očito da imaš ljude sa low iq u stožeru
Što kaže Janša, mi smo dovoljno mali da smo već karanten sami po sebi
Lombardija ima 10 milijuna stanovnika.
Pa vukojebina smo. Jedina komparativna prednost kod takve ugroze. I uopće mi ne smeta to da smo vukojebina s puno aspekata priče, a jedan od tih je upravo taj... A kultura ponašanja u ove krajeve neće nikad doći pa taman sustigli standard Švicarske, a što isto nećemo sustići...Tako da, samo nek ovo sranje nekako prođe pa da opet možemo udarati po ovčetini... :ovca:
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: Kaze Yoda u Dalmaciji discipliniraniji nego drugdje...hi,hi.hi
AssadNaPodmornici wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ali pazi ti propusnica. Između Splita, Kaštela, Podstrana, Solina pa to je sve jedan jebeni grad. Policija je trebala stati u Dugopolje na ulazu u Omiš i Trogir. Meni je frend na Visu i policija ograničava ljude između Visa i Komize
Dakle neki genijalac se sjetio da se uzme HDZova struktura države sa milijun glupih općina i gradova i onda ljude se ograničava na nelogičan način
Očito da imaš ljude sa low iq u stožeru
Što kaže Janša, mi smo dovoljno mali da smo već karanten sami po sebi
Lombardija ima 10 milijuna stanovnika.
gle ja sam prvi da se izoliraju regije/djelovi Hrvatske.
ali nemožeš ti blokirati split, solin, podstranu, i klis, kaštela, trogir , omiš.. da bi došao iz omiša u split, imaš brate 4-5gradova, tako iz splita u trogir. a to je sve jedan pojas, na zapadu bi se sve to smatrao jedan veći grad, ili šire područje Splita , cca- 400 000 stanovnika.
To se treba raditi strateški. U sadašnjoj situaciji policija stoji - na ulazu u Dugopolje, na ulazu u Trogir, i na ulazu u Omiš. I nemožeš izać uć iz ovih područja bez dozvole. I to je to. Jer jednom kada si ušao u Omiš ili Trogir, ti si ušao u to područje Splita.
I to bi stvorilo 0 gužvi, --- ekonomija (ono što je ostalo od nje) bi išlo puno brže i bolje i efikasnije, policijski resursi bi bilo rasterećeni, a sigurnosni efekt(zaštita od coronavirusa) bi bio ISTI.
evo ovo vam znači prosječan IQ razmišljanje, a ovo što vlada provodi -- mislim Beroš izgleda sposoban, ali i dalje u RH kriznom stožeru ima dosta ojebina koji su se uvukli preko veze i nemaju kurca pojma.
Pazi u Splitskom kvartu Dujmovača(industrijski dio splita gdje je hrpa tvornica i skladišta , nalazi se između omiša i splita, i tamo je na tisuće i tisuće radnih mjesta i cijela opskrba za dalmaciju, a tamo dolaze 95% ljudi iz splita, kaštela, solina, podstrane, omiša, trogira , klisa itd itd --- oni tamo na dva mjestea stavili pandure i kontroliraju tko prelazi.
a bog te jebo :D ljudi dnevno izgube uru vremena za doći i otići na posao umjesto 10minuta kao inače. i ništa se ne mjenja.
Blokade su trebale biti po županijama a ne općinama/gradovima
Jedino moža dopustiti manjim općinama da se totalno zatvore ako žele
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» assange kaže da nisu rusi, nego inside job...
» “Nemačka kaže da je u ratu sa Rusijom, sretno im, možda prođu bolje nego prije 70-ak godina”
» Dubrovnik omiljena destinacija jer se u njemu snimala popularna serija "Igra prijestolja". Lokalni turistički vodič kaže da su turisti više zainteresirani za to nego povijesni Dubrovnik
» Yoda
» Yoda vrati se!
» “Nemačka kaže da je u ratu sa Rusijom, sretno im, možda prođu bolje nego prije 70-ak godina”
» Dubrovnik omiljena destinacija jer se u njemu snimala popularna serija "Igra prijestolja". Lokalni turistički vodič kaže da su turisti više zainteresirani za to nego povijesni Dubrovnik
» Yoda
» Yoda vrati se!
Page 2 of 2