Kaze Yoda u Dalmaciji discipliniraniji nego drugdje...hi,hi.hi
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kaze Yoda u Dalmaciji discipliniraniji nego drugdje...hi,hi.hi
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obala/nenormalno-dalmatinci-imaju-krivotvorene-potvrde-voze-iz-grada-u-grad-na-kavu-briga-ih-za-zabrane-tude-zdravlje-i-zatvorsku-kaznu-od-pet-godina-1012069
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kaze Yoda u Dalmaciji discipliniraniji nego drugdje...hi,hi.hi
Yoda ti kanda zivis ne znam u yokohami pa mislis da si u splitu
2015-09-08
Pa znam ja dalmatince...ako im oduzmes slobodu muvanja oduzeo si im sve..najveci dio zivota dalmatinca desava se van doma kao i kod svakog juznjaka
2015-09-08
Kao što, već rekoh... da samo o nama ovisi, taracalo bi nas gore, nego Talijane... zato je svaka represija države trenutno opravdana, ali nikakve ovlasti monarha kakve Plenki priželjkuje...
darth_vader-
2014-04-17
Svaku propusnicu poslodavca trebala bi ovjeriti i policija, pa nece šerifi samo tako skidat s neta i pečatirat po firmama
Noor wrote:Svaku propusnicu poslodavca trebala bi ovjeriti i policija, pa nece šerifi samo tako skidat s neta i pečatirat po firmama
Komplicira se birokratski, a svi ionako rade smanjenim kapacitetom... jedino odvraćanje baš drakonskim kaznama...
darth_vader-
2014-04-17
ma tko ce ih i kako provjeravat po cestama...kad policija vidi ovaj ima propusnicu mora ga pustitjasambrend wrote:Noor wrote:Svaku propusnicu poslodavca trebala bi ovjeriti i policija, pa nece šerifi samo tako skidat s neta i pečatirat po firmama
Komplicira se birokratski, a svi ionako rade smanjenim kapacitetom... jedino odvraćanje baš drakonskim kaznama...
Samo rukavica za praćenje to može riješiti. Sve je zatvoreno da ne bi koji koronaš ušeta među ljude. Al dobro , vidit ćemo za tjedan dana koliko će blokada svega radi par koronaša funkcionirat.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ali pazi ti propusnica. Između Splita, Kaštela, Podstrana, Solina pa to je sve jedan jebeni grad. Policija je trebala stati u Dugopolje na ulazu u Omiš i Trogir. Meni je frend na Visu i policija ograničava ljude između Visa i Komize
Dakle neki genijalac se sjetio da se uzme HDZova struktura države sa milijun glupih općina i gradova i onda ljude se ograničava na nelogičan način
Očito da imaš ljude sa low iq u stožeru
Dakle neki genijalac se sjetio da se uzme HDZova struktura države sa milijun glupih općina i gradova i onda ljude se ograničava na nelogičan način
...vrime je za zog i briskulu na otvorenom...jeba koronu
2015-09-08
Ja sam svaki dan na otvorenom
Ma pusti debile nek se blamiraju.AssadNaPodmornici wrote:Ali pazi ti propusnica. Između Splita, Kaštela, Podstrana, Solina pa to je sve jedan jebeni grad. Policija je trebala stati u Dugopolje na ulazu u Omiš i Trogir. Meni je frend na Visu i policija ograničava ljude između Visa i Komize
2014-04-11
ides na zogAssadNaPodmornici wrote:Ja sam svaki dan na otvorenom
2015-09-08
zabrana napuštanja mjesta prebivališta...AssadNaPodmornici wrote:Ali pazi ti propusnica. Između Splita, Kaštela, Podstrana, Solina pa to je sve jedan jebeni grad. Policija je trebala stati u Dugopolje na ulazu u Omiš i Trogir. Meni je frend na Visu i policija ograničava ljude između Visa i Komize
korak do potpune karantene...
što je trebalo uvesti, zabranu napuštanja županije ?
pa da mi iz splita s 20+ evidentirano zaraženih (a tko zna koliko stvarno zaraženih) pametnjaković iz dosade odluči posjetiti tetku u makarskoj koja za sada nema evidentiranih zaraženih ?
kako drugačije suzbiti širenje virusa ?
to su mjere koje su razrađene i isprobane već vani, ne samo u ovoj epidemiji...
ostavimo ljudima kojima je to struka i koji su odgovorni za čitavu situaciju da rade najbolje šta znaju i mogu...
i ja bi malo skoknio do cc one na hamburger i kuglice od sira s chilijem, a triba bi i do iqos centra po novi aparat jer mi ovaj šteka a ne znam šta ću kada rikne jbg. ...
inako imam goriva ne znam di ću ga potrošit, izlapiće mi...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
To me jebe baš.T. wrote:zabrana napuštanja mjesta prebivališta...AssadNaPodmornici wrote:Ali pazi ti propusnica. Između Splita, Kaštela, Podstrana, Solina pa to je sve jedan jebeni grad. Policija je trebala stati u Dugopolje na ulazu u Omiš i Trogir. Meni je frend na Visu i policija ograničava ljude između Visa i Komize
korak do potpune karantene...
što je trebalo uvesti, zabranu napuštanja županije ?
pa da mi iz splita s 20+ evidentirano zaraženih (a tko zna koliko stvarno zaraženih) pametnjaković iz dosade odluči posjetiti tetku u makarskoj koja za sada nema evidentiranih zaraženih ?
kako drugačije suzbiti širenje virusa ?
to su mjere koje su razrađene i isprobane već vani, ne samo u ovoj epidemiji...
ostavimo ljudima kojima je to struka i koji su odgovorni za čitavu situaciju da rade najbolje šta znaju i mogu...
i ja bi malo skoknio do cc one na hamburger i kuglice od sira s chilijem, a triba bi i do iqos centra po novi aparat jer mi ovaj šteka a ne znam šta ću kada rikne jbg. ...
inako imam goriva ne znam di ću ga potrošit, izlapiće mi...
Natočio do čepa prije 10 dana i sad stoji.
odlij u kante i pohraniti na tamno mjesto...
ostavi samo za hitne potrebe...
nakon 30 dana gubi svojstva, mogu se pojaviti problemi s paljenjem i sl. ...
ovisi normalno i o kolima, rezervoaru, čepu, dihtungu...
najvažnije je da ne može ući zrak...
Ne triba ništa nego kad potroši nešto goriva odma ulit do čepa novo u to i to je cila priča. Kad potrošiš prvih deset litara goriva odeš na pumpu i napuniš na to unutra novih deset litara i to će ti se izmišat.T. wrote:odlij u kante i pohraniti na tamno mjesto...
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:Ali pazi ti propusnica. Između Splita, Kaštela, Podstrana, Solina pa to je sve jedan jebeni grad. Policija je trebala stati u Dugopolje na ulazu u Omiš i Trogir. Meni je frend na Visu i policija ograničava ljude između Visa i Komize
Što kaže Janša, mi smo dovoljno mali da smo već karanten sami po sebi
Lombardija ima 10 milijuna stanovnika.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ali pazi ti propusnica. Između Splita, Kaštela, Podstrana, Solina pa to je sve jedan jebeni grad. Policija je trebala stati u Dugopolje na ulazu u Omiš i Trogir. Meni je frend na Visu i policija ograničava ljude između Visa i Komize
gle ja sam prvi da se izoliraju regije/djelovi Hrvatske.
ali nemožeš ti blokirati split, solin, podstranu, i klis, kaštela, trogir , omiš.. da bi došao iz omiša u split, imaš brate 4-5gradova, tako iz splita u trogir. a to je sve jedan pojas, na zapadu bi se sve to smatrao jedan veći grad, ili šire područje Splita , cca- 400 000 stanovnika.
To se treba raditi strateški. U sadašnjoj situaciji policija stoji - na ulazu u Dugopolje, na ulazu u Trogir, i na ulazu u Omiš. I nemožeš izać uć iz ovih područja bez dozvole. I to je to. Jer jednom kada si ušao u Omiš ili Trogir, ti si ušao u to područje Splita.
I to bi stvorilo 0 gužvi, --- ekonomija (ono što je ostalo od nje) bi išlo puno brže i bolje i efikasnije, policijski resursi bi bilo rasterećeni, a sigurnosni efekt(zaštita od coronavirusa) bi bio ISTI.
evo ovo vam znači prosječan IQ razmišljanje, a ovo što vlada provodi -- mislim Beroš izgleda sposoban, ali i dalje u RH kriznom stožeru ima dosta ojebina koji su se uvukli preko veze i nemaju kurca pojma.
Pazi u Splitskom kvartu Dujmovača(industrijski dio splita gdje je hrpa tvornica i skladišta , nalazi se između omiša i splita, i tamo je na tisuće i tisuće radnih mjesta i cijela opskrba za dalmaciju, a tamo dolaze 95% ljudi iz splita, kaštela, solina, podstrane, omiša, trogira , klisa itd itd --- oni tamo na dva mjestea stavili pandure i kontroliraju tko prelazi.
a bog te jebo :D ljudi dnevno izgube uru vremena za doći i otići na posao umjesto 10minuta kao inače. i ništa se ne mjenja.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ali pazi ti propusnica. Između Splita, Kaštela, Podstrana, Solina pa to je sve jedan jebeni grad. Policija je trebala stati u Dugopolje na ulazu u Omiš i Trogir. Meni je frend na Visu i policija ograničava ljude između Visa i Komize
Pa vukojebina smo. Jedina komparativna prednost kod takve ugroze. I uopće mi ne smeta to da smo vukojebina s puno aspekata priče, a jedan od tih je upravo taj... A kultura ponašanja u ove krajeve neće nikad doći pa taman sustigli standard Švicarske, a što isto nećemo sustići...Tako da, samo nek ovo sranje nekako prođe pa da opet možemo udarati po ovčetini... :ovca:
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» assange kaže da nisu rusi, nego inside job...
» “Nemačka kaže da je u ratu sa Rusijom, sretno im, možda prođu bolje nego prije 70-ak godina”
» Dubrovnik omiljena destinacija jer se u njemu snimala popularna serija "Igra prijestolja". Lokalni turistički vodič kaže da su turisti više zainteresirani za to nego povijesni Dubrovnik
» Yoda
» Yoda vrati se!
» “Nemačka kaže da je u ratu sa Rusijom, sretno im, možda prođu bolje nego prije 70-ak godina”
» Dubrovnik omiljena destinacija jer se u njemu snimala popularna serija "Igra prijestolja". Lokalni turistički vodič kaže da su turisti više zainteresirani za to nego povijesni Dubrovnik
» Yoda
» Yoda vrati se!
Page 1 of 2