ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

aktualno stanje u realnom vremenu COvID19

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Go down

aktualno stanje u realnom vremenu COvID19 - Page 10 Empty Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19

Post by Guest 31/3/2020, 23:11

michaellcmacha wrote:
Legendovich wrote:
T. wrote:Broj umrlih nije to što ovaj virus čini opasnim...
Već njegova virulentnost, činjenica da protiv njega nema lijeka niti cjepiva, te što izaziva teške plućne infekcije s kojima se niti jedan zdravstveni sustav ne može nositi u epidemiji koju izaziva...
Gripa ima stoljećima poznate cikluse i postoji cjepivo...
Za ovog se ne zna hoće li uopće otići, ako ode hoće li se opet vratiti, ako da u kojem obliku i kojom snagom...
:tu :tu :tu ..tako jest..,no ovaj Lola udara i po srcu i po jetri..cak i bubrezi dolaze u opasnost..
SVEOBUHVATAN je u djelovanju,kao da je "sastavljen" od razlicitih drugih virusa,potpuno razlicitih nacina sirenja (zrakom,tjelesnim tekucinama...)i cilja po kojem udaraju i napadaju ga..
udara po bolesnim stanjima kojima je moderna medicina doskočila i medikamentima-hipertenzija, i kombinirano kirurškim invazivnim i neinvazivnim tehnikama, srce i krvožilni sustav i odreženi tipovi zloćudnih bolesti... ovaj kako ti veliš lola poništava pozitivne učinke koje je medicina dosegla u zadnjih 50 i kusur godina
e...ovo je zanimljivo,da ne lijepim tekst,evo linka...

Non-specific signsseen in the different symptoms: Physicians see in Covid-19 medical chameleon

https://www.focus.de/gesundheit/news/unspezifische-anzeichen-aeussert-sich-durch-viele-symptome-aerzte-nennen-covid-19-ein-medizinisches-chamaeleon_id_11821922.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com&utm_campaign=dbr

Guest
Guest

Back to top Go down

aktualno stanje u realnom vremenu COvID19 - Page 10 Empty Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19

Post by Guest 31/3/2020, 23:13

Gnječ wrote:
Legendovich wrote:Vidim,nitko nije malo detaljnije pogledoa ovaj link..

https://www.trackcorona.live/

Kliknut na FLATEN tHE CURVE..

potom..

pod TABom Flattening the curve,ima dolje gumb NEXT...

tad se otvori vrlo jasan izoran prikaz,sirenja virusa preko pojedinaca,eksponencijalnim sirenjem..mozete odrediti parametre POPULATION i ISOLATION LEVEL..jasno ce se vidjeti kako se virus u pocetku polako i sporo siri,ali kako raste broj zarazenih,ubrzava se i sirenje ...

simulacija je vrlo zanimljiva..

nema opciju vrijeme izolacije. koliko vremena treba biti u izolaciji da bi dobio pozitivne rezultate? mjeseci? godina?
.IZOLACIJA nije defakto nepromjenjiva vrijednost...apsolutna izolacija u smislu gradjanstva je nemoguca...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 31/3/2020, 23:16

Gnječ wrote:
Legendovich wrote:Vidim,nitko nije malo detaljnije pogledoa ovaj link..

https://www.trackcorona.live/

Kliknut na FLATEN tHE CURVE..

potom..

pod TABom Flattening the curve,ima dolje gumb NEXT...

tad se otvori vrlo jasan izoran prikaz,sirenja virusa preko pojedinaca,eksponencijalnim sirenjem..mozete odrediti parametre POPULATION i ISOLATION LEVEL..jasno ce se vidjeti kako se virus u pocetku polako i sporo siri,ali kako raste broj zarazenih,ubrzava se i sirenje ...

simulacija je vrlo zanimljiva..

nema opciju vrijeme izolacije. koliko vremena treba biti u izolaciji da bi dobio pozitivne rezultate? mjeseci? godina?
Gnječ htio bih čuti što ti misliš i jesi ti što zbrajao i oduzimao... čisto da imamo još koju projekciju...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2020, 23:28

Selected moments from the Event 201 pandemic tabletop exercise hosted by The Johns Hopkins Center for Health Security in partnership with the World Economic Forum and the Bill and Melinda Gates Foundation on October 18, 2019, in New York, NY. The exercise illustrated the pandemic preparedness efforts needed to diminish the large-scale economic and societal consequences of a severe pandemic.

već su izračunali simulacijom koja je bila 18. 10. 2019. malo prije ili u samom početku pandemije. koja koincidencija...

The Event 201 scenario

Event 201 simulates an outbreak of a novel zoonotic coronavirus transmitted from bats to pigs to people that eventually becomes efficiently transmissible from person to person, leading to a severe pandemic. The pathogen and the disease it causes are modeled largely on SARS, but it is more transmissible in the community setting by people with mild symptoms.

The disease starts in pig farms in Brazil, quietly and slowly at first, but then it starts to spread more rapidly in healthcare settings. When it starts to spread efficiently from person to person in the low-income, densely packed neighborhoods of some of the megacities in South America, the epidemic explodes. It is first exported by air travel to Portugal, the United States, and China and then to many other countries. Although at first some countries are able to control it, it continues to spread and be reintroduced, and eventually no country can maintain control.

There is no possibility of a vaccine being available in the first year. There is a fictional antiviral drug that can help the sick but not significantly limit spread of the disease.

Since the whole human population is susceptible, during the initial months of the pandemic, the cumulative number of cases increases exponentially, doubling every week. And as the cases and deaths accumulate, the economic and societal consequences become increasingly severe.

The scenario ends at the 18-month point, with 65 million deaths. The pandemic is beginning to slow due to the decreasing number of susceptible people. The pandemic will continue at some rate until there is an effective vaccine or until 80-90 % of the global population has been exposed. From that point on, it is likely to be an endemic childhood disease.

znači u 18 mjeseci 65 milijuna mrtvih. good, znači karantena ne treba odnosno trebalo bi biti u karanteni vječno a i tako će se skoro svi na planeti zaraziti prije ili kasnije.

http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 31/3/2020, 23:32

ja sam vidio jednu projekciju gdje bi do kraja ove godine bilo oko 7,5 milijuna umrlih, oko 5 milijuna nestalih, što god to značilo, i oko 200 000 000 oboljelih, ali da ni tu nije kraj... ovo tvoje budem sad išao pogledati...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2020, 23:42

Imam vrlo bad filling u vezi ovoga..nadam se da pretjerujem..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2020, 23:46

Legendovich wrote:Imam vrlo bad filling u vezi ovoga..nadam se da pretjerujem..

ne pretjeruješ. treba naći onoga koji je konstruirao i namjerno ili slučajno pustio sintetički virus na slobodu. Kina ili USA. jedno od ova dva debila.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2020, 23:46

zanimljivo je pitanje koliko je oboljelih pobjedilo virus kucnom njegom i jacanjem imuniteta uz standardne medikamente koje nije prepisao doktor,i one koji su u klinikama ozdravili..JEL ZNA TKO OVE BROJKE?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2020, 23:47

mislim,izljeceni,a i nadalje ostaju prijemcivi i osjetljivi na virus..nema u ovoga izljecenja..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2020, 23:48

Gnječ wrote:
Legendovich wrote:Imam vrlo bad filling u vezi ovoga..nadam se da pretjerujem..

ne pretjeruješ. treba naći onoga koji je konstruirao i namjerno ili slučajno pustio sintetički virus na slobodu. Kina ili USA. jedno od ova dva debila.
ovaj je frankenstein medju virusima,sklepan i smunduren od najgorih sojeva i vrsti..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 31/3/2020, 23:57

Legendovich wrote:zanimljivo je pitanje koliko je oboljelih pobjedilo virus kucnom njegom i jacanjem imuniteta uz standardne medikamente koje nije prepisao doktor,i one koji su u klinikama ozdravili..JEL ZNA TKO OVE BROJKE?
To i nije toliko bitno, do sad je već prepoznato 8 mutacija ovog coronavirusa, bitno je da on ispred sebe ima još 7 milijardi potencijalnih virusonoša... Boli ga kurac za one koji ozdrave kad im treba duže da ozdrave nego da se novi zaraze
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 1/4/2020, 00:23

počinje na 16:45
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/4/2020, 01:55

HOW COVID-19 KILLS--I'm a Surgeon--And Why We Can't Save You

poslušajte ovog kirurga do kraja pa razmislite.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/4/2020, 02:06

WHY THE CORONAVIRUS DEATH RATE WILL INCREASE--I'm A Surgeon--Here's The SCIENCE

evo za mihu malo sirove matematike bez uljepšavanja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 1/4/2020, 02:10

Gnječ wrote:

pa znači moji brojevi su tu negdje...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 1/4/2020, 02:30

michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:

pa znači moji brojevi su tu negdje...

bilo bi dobro da poslušaš (a i ostali forumaši) oba videa skroz do kraja. kirurg kaže da smo fucked up jebeno jebeno zajebana situacija. po njegovoj procjeni u Italiji bi moglo biti i preko 110 tisuća mrtvih. a u USA uskoro jako brzo i preko milijun zaraženih sa simptomima.

ovo je jedan od najrealnijih scenarija bravo za kirurga barem jedan iskren out there. znam da ljudi odbacuju jako loše vijesti i prognoze to je psihološka obrana rađe će vjerovati u laž da je situacija super dobra ili da je to neka malo jača sezonska gripa. ali nije nego je to jebeni novi coronavirus i velike su šanse da oni koji ga poberu završe na groblju ne zbog virusa jer virus te ne ubije nego zbog brutalne upale pluća koju taj virus izazove. a oni koji ne umru šire virus dalje drugima i to je onda the end. ovo ne bude dobro.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 1/4/2020, 02:35

jebiga mislio sam da si pročitao moje upise... ja sam prekjučer naveo da ćemo sutra preći milijun oboljelih i 50 000 umrlih, a pogledaj taj dan brojeve... sad sam naveo da smo do 15.04. na 5 milijuna oboljelih i preko 100 000 umrlih ali samo na papiru, realni brojevi će biti daleko veći, plus ona tvoja matematika za kinu njih ne želim ni računati jer su se oni outali iz ove priče za javnost....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 1/4/2020, 02:38

tokom današnjeg dana kad se obave zadnja ažuriranja unešenih podataka bit ćemo na milijun oboljelih i 50 000 umrlih, a nakon toga samo nam je nebo granica....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 1/4/2020, 02:49

michaellcmacha wrote:jebiga mislio sam da si pročitao moje upise... ja sam prekjučer naveo da ćemo sutra preći milijun oboljelih i 50 000 umrlih, a pogledaj taj dan brojeve... sad sam naveo da smo do 15.04. na 5 milijuna oboljelih i preko 100 000 umrlih ali samo na papiru, realni brojevi će biti daleko veći, plus ona tvoja matematika za kinu njih ne želim ni računati jer su se oni outali iz ove priče za javnost....

pročitao sam sve ne brini ali tražio sam i našao još nekoga tko će to potvrditi te brojke a evo još je i kirurg za one koji vjeruju samo autoritetima možda se sada malo probude.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 1/4/2020, 03:07

Gnječ wrote:
michaellcmacha wrote:jebiga mislio sam da si pročitao moje upise... ja sam prekjučer naveo da ćemo sutra preći milijun oboljelih i 50 000 umrlih, a pogledaj taj dan brojeve... sad sam naveo da smo do 15.04. na 5 milijuna oboljelih i preko 100 000 umrlih ali samo na papiru, realni brojevi će biti daleko veći, plus ona tvoja matematika za kinu njih ne želim ni računati jer su se oni outali iz ove priče za javnost....

pročitao sam sve ne brini ali tražio sam i našao još nekoga tko će to potvrditi te brojke a evo još je i kirurg za one koji vjeruju samo autoritetima možda se sada malo probude.
znaš što je problem, sad da izvršimo analizu naših reakcija kako je ova priča počela vidjelo bi se da svi zajedno stvaramo rezistenciju na svakodnevno novonastalu situaciju sa brojevima... jebote sutra ćemo imati milijun oboljelih od ovog sranja i 50 000 umrlih što od svega i svačega što od ovog sranja, a reakcije svih nas će biti kao da smo to očekivali i znali prije pol godine što će nas snaći... zapamti da imam jedan video kojem trenutno ovdje nije mjesto, ali evo ukoliko ga netko i postavi ja ću staviti inicijale osobe koja objašnjava što i kako će se događati u narednom razdoblju plus opis i svega što se dogodilo... titula ime i prezime P W.V.
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/4/2020, 03:14

A ima 8 miljardi ljudi na Zemlji. Bude ovaj virus naparavio dar mar i pobio bar sto miljona starih i bolesnih.

U Americi trenutno 190 tisuća zaraženih i 4 tisuće mrtvih.

aktualno stanje u realnom vremenu COvID19 - Page 10 COVID-19_Outbreak_World_Map_per_Capita

Za deset dana se neće moć ni pratit stvaran broj zaraženih i umrlih kad počme harat po ovim zemljama trećeg svijeta.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 50 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics