Pandemija, alibi za diktature?
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pandemija, alibi za diktature?
koji je ovo cheduxRayMabus wrote:I onda dobiješ apsolutizam a to je vlast jednog čovjeka npr ovog ;dzango wrote:Što manje demokratije, to manje i problema sa virusom. Ti sada vidi šta ćeš.
Pa virus je mila majka prema tome.
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Ti se odmah odluči. Jesi li sendvičar ili Hrvat. Nemoj da posle bude kasno.crvenkasti wrote:dzango wrote:Može. Jedan metak je dovoljan. Ni prvi, ni poslednji. Jedan metak i jedna hladna glava.crvenkasti wrote:dzango wrote:Narod uvek dobije vlast kakvu zaslužuje. Moramo da postanemo bolji kao nsrod umesto da se prodajemo za sendvič. Sve dok to ne učinimo, džaba nsm posao i uvek će neka fukara da se dočepa vlasti.Leviathan2 wrote:
e moj dzangara, jos cete se vi u srbiji najebat dok ne dobijete pravog vozda
Ne možete ga sami skinut. Morate se dogovorit s nekim izvana tko ga mrzi jednako kao i vi.
Poslije ćete već vidjeti...
Vrijedi. Mi ćemo sve organizirat i platit, vaše je samo da ga koknete.
A poslije, ima da uživate. Bit će torti, kolača i raznih šarenih đinđuva.
Neka crknu sendvičari!
Ja bi i jare i pare.Maggie19 wrote:A, malo vise drugih problema.dzango wrote:Što manje demokratije, to manje i problema sa virusom. Ti sada vidi šta ćeš.
Sto bi ti?
:-0
Maggie19 wrote:Zasto ne bi mogli? ;-^^crvenkasti wrote:dzango wrote:Narod uvek dobije vlast kakvu zaslužuje. Moramo da postanemo bolji kao nsrod umesto da se prodajemo za sendvič. Sve dok to ne učinimo, džaba nsm posao i uvek će neka fukara da se dočepa vlasti.Leviathan2 wrote:e moj dzangara, jos cete se vi u srbiji najebat dok ne dobijete pravog vozdadzango wrote:
Ili pohapsiš sendvičare i organizuješ slobodne izbore. Sve zavisi od lične perspektive.
Ne možete ga sami skinut. Morate se dogovorit s nekim izvana tko ga mrzi jednako kao i vi.
On im ne da oni dođu na vlast. Dok je on živ, svi glasuju za njega.
crvenkasti-
2014-04-17
dzango wrote:Ti se odmah odluči. Jesi li sendvičar ili Hrvat. Nemoj da posle bude kasno.crvenkasti wrote:dzango wrote:Može. Jedan metak je dovoljan. Ni prvi, ni poslednji. Jedan metak i jedna hladna glava.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Narod uvek dobije vlast kakvu zaslužuje. Moramo da postanemo bolji kao nsrod umesto da se prodajemo za sendvič. Sve dok to ne učinimo, džaba nsm posao i uvek će neka fukara da se dočepa vlasti.
Neka crknu sendvičari!
Pa vidiš da mrzim Vučica. Znači, Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Tim putem sigurno ne, u pravu si.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Zasto ne bi mogli? ;-^^crvenkasti wrote:dzango wrote:Narod uvek dobije vlast kakvu zaslužuje. Moramo da postanemo bolji kao nsrod umesto da se prodajemo za sendvič. Sve dok to ne učinimo, džaba nsm posao i uvek će neka fukara da se dočepa vlasti.Leviathan2 wrote:e moj dzangara, jos cete se vi u srbiji najebat dok ne dobijete pravog vozdadzango wrote:
Ili pohapsiš sendvičare i organizuješ slobodne izbore. Sve zavisi od lične perspektive.
On im ne da oni dođu na vlast. Dok je on živ, svi glasuju za njega.
Glumi Putina.
Pa meni ovo sve više liči na jeftini film strave i užasa. Zaraženim penzionerima kažu da odu doma piti čaj i ovi se vozikaju po gradu a ja ne smijem napustiti prebivalište zbog te iste bolesti jer su postavili barikade. Da ne kažem da kada izađem se osjećam kao u mad maxu i poslje atomskog rata. Zdravi sašili krpe i stavili na usta u razmaku dva metra idu po brašno . Juga i red za kavu čini kao Kalifornija sada..
Last edited by kaya on 26/3/2020, 00:13; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Pa meni ovo sve više liči na jeftini film strave i užasa. Zaraženim penzionerima kažu da odu doma piti čaj i ovi se vozikaju po gradu a ja ne smijem napustiti prebivalište zbog te iste bolesti jer su postavili barikade. Da ne kažem da kada izađem se osjećam kao u mad maxu i poslje atomskog rata. Zdravi sašili krpe i stavili na usta u razmaku dva metra idu po brašno . Juga i red za kavu čini kao Kalifornija sada..
daleko veći apsurd otpustiti masovno ljude iz bolnice, obustaviti kemoterapije, pustiti daleko mlađe slučaju i smrti radi moguće zaraze devedesetogodišnjaka
glumiti požrtvovnost i tjerati članove obitelji otpuštenih da se trebaju klanjati takvim medicinarima
mladima koji ne žele poštivati uredbe naplaćivati kazne
da li je itko kriv za nebrigu nad postojećim pacijentima u težem stanju
Last edited by mortal on 26/3/2020, 00:17; edited 1 time in total
2014-04-16
Pa čekaj malo tko je tu lud? Ja nisam od teorija urota , to svi znaju ali what a fuck?!mortal wrote:kaya wrote:Pa meni ovo sve više liči na jeftini film strave i užasa. Zaraženim penzionerima kažu da odu doma piti čaj i ovi se vozikaju po gradu a ja ne smijem napustiti prebivalište zbog te iste bolesti jer su postavili barikade. Da ne kažem da kada izađem se osjećam kao u mad maxu i poslje atomskog rata. Zdravi sašili krpe i stavili na usta u razmaku dva metra idu po brašno . Juga i red za kavu čini kao Kalifornija sada..
daleko veći apsurd otpustiti masovno ljude iz bolnice, obustaviti kemoterapije, pustiti daleko mlađe slučaju i smrti radi moguće zaraze devedesetogodišnjaka
2015-08-15
Pa zato triba uvest rukavice za praćenje al oni gube dane jer pokušavaju uvest apsolutizam pošto su svjesni da je čardak prnija u potić i da će se mase okrenit na njih pa onda žele izbaciti sabor iz donošenja odluka i svima pratit mobitele kako bi imali kontrolu di se mi svi krećemo.kaya wrote:Pa meni ovo sve više liči na jeftini film strave i užasa. Zaraženim penzionerima kažu da odu doma piti čaj i ovi se vozikaju po gradu a ja ne smijem napustiti prebivalište zbog te iste bolesti jer su postavili barikade. Da ne kažem da kada izađem se osjećam kao u mad maxu i poslje atomskog rata. Zdravi sašili krpe i stavili na usta u razmaku dva metra idu po brašno . Juga i red za kavu čini kao Kalifornija sada..
Uvode diktaturu a istovremeno ne rade na širenju zaraze jer se to danas radi elektronskim praćenjem rukavice koju nosiš tri tjedna i kad preboliš virus slobodan si.
Al njih to ne zanima jer su svjesni da nakon virusa će mase krenit na njih i žele kontrolirat gdje se tko nalazi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zaraženima sa slabim simptomima kažeš da piju čaj i andol i budu doma te isti odu s autom a zaustaviš bus, tramvaj, avione i kamione u gradu zbog te bolesti ?!
2015-08-15
Sendvičar znači. Vulinovsko slinave proviniencije.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ti se odmah odluči. Jesi li sendvičar ili Hrvat. Nemoj da posle bude kasno.crvenkasti wrote:dzango wrote:Može. Jedan metak je dovoljan. Ni prvi, ni poslednji. Jedan metak i jedna hladna glava.crvenkasti wrote:
Neka crknu sendvičari!
Pa vidiš da mrzim Vučica. Znači, Hrvat.
jedna moja bližnja... otpuštena s porukom obitelji neka ju vode da umre dostojanstveno kod kuće a ne među....kaya wrote:Pa čekaj malo tko je tu lud? Ja nisam od teorija urota , to svi znaju ali what a fuck?!mortal wrote:kaya wrote:Pa meni ovo sve više liči na jeftini film strave i užasa. Zaraženim penzionerima kažu da odu doma piti čaj i ovi se vozikaju po gradu a ja ne smijem napustiti prebivalište zbog te iste bolesti jer su postavili barikade. Da ne kažem da kada izađem se osjećam kao u mad maxu i poslje atomskog rata. Zdravi sašili krpe i stavili na usta u razmaku dva metra idu po brašno . Juga i red za kavu čini kao Kalifornija sada..
taj dan sam pročitala u članku da ostavljaju najhitnije, sve drugo se odgađa
razgovaram dva dana kasnije s osobom iz Dubrovnika kaže odgođene kemoterapije ( i njoj) dok ovo ne prođe
što bi trebala shvatiti iz ovog
hoće li moguća smrt ili tumor čekati da pandemija prođe
Last edited by mortal on 26/3/2020, 00:24; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
kaya wrote:Zaraženima sa slabim simptomima kažeš da piju čaj i andol i budu doma te isti odu s autom a zaustaviš bus, tramvaj, avione i kamione u gradu zbog te bolesti ?!
immortal-
2014-04-16
Ljudima koji su doživjeli potres kažeš da se vrate doma al da imaju spremnu torbu ?!RayMabus wrote:Pa zato triba uvest rukavice za praćenje al oni gube dane jer pokušavaju uvest apsolutizam pošto su svjesni da je čardak prnija u potić i da će se mase okrenit na njih pa onda žele izbaciti sabor iz donošenja odluka i svima pratit mobitele kako bi imali kontrolu di se mi svi krećemo.kaya wrote:Pa meni ovo sve više liči na jeftini film strave i užasa. Zaraženim penzionerima kažu da odu doma piti čaj i ovi se vozikaju po gradu a ja ne smijem napustiti prebivalište zbog te iste bolesti jer su postavili barikade. Da ne kažem da kada izađem se osjećam kao u mad maxu i poslje atomskog rata. Zdravi sašili krpe i stavili na usta u razmaku dva metra idu po brašno . Juga i red za kavu čini kao Kalifornija sada..
Uvode diktaturu a istovremeno ne rade na širenju zaraze jer se to danas radi elektronskim praćenjem rukavice koju nosiš tri tjedna i kad preboliš virus slobodan si.
Al njih to ne zanima jer su svjesni da nakon virusa će mase krenit na njih i žele kontrolirat gdje se tko nalazi.
2015-08-15
kaya wrote:Pa čekaj malo tko je tu lud? Ja nisam od teorija urota , to svi znaju ali what a fuck?!mortal wrote:kaya wrote:Pa meni ovo sve više liči na jeftini film strave i užasa. Zaraženim penzionerima kažu da odu doma piti čaj i ovi se vozikaju po gradu a ja ne smijem napustiti prebivalište zbog te iste bolesti jer su postavili barikade. Da ne kažem da kada izađem se osjećam kao u mad maxu i poslje atomskog rata. Zdravi sašili krpe i stavili na usta u razmaku dva metra idu po brašno . Juga i red za kavu čini kao Kalifornija sada..
Šta se praviš blesava? Poznato je kako se mora organizirat život kad vlada epidemija.
Postoji čitava znanost o tome.
A da malo pogledaš povijest, vidjela bi da ovo nije ni prvi ni zadnji put. Jesi li čitala 'Kuga' od Alberta Camusa?
Jesi li znala fa je Shakespeare svoja najpoznatija djela napisao za vrijeme epidemije kuge, kad nije smio izlaziti iz kuće?
crvenkasti-
2014-04-17
ja napisala nešto kontra, ostali me navalili napadatkaya wrote:Ljudima koji su doživjeli potres kažeš da se vrate doma al da imaju spremnu torbu ?!RayMabus wrote:Pa zato triba uvest rukavice za praćenje al oni gube dane jer pokušavaju uvest apsolutizam pošto su svjesni da je čardak prnija u potić i da će se mase okrenit na njih pa onda žele izbaciti sabor iz donošenja odluka i svima pratit mobitele kako bi imali kontrolu di se mi svi krećemo.kaya wrote:Pa meni ovo sve više liči na jeftini film strave i užasa. Zaraženim penzionerima kažu da odu doma piti čaj i ovi se vozikaju po gradu a ja ne smijem napustiti prebivalište zbog te iste bolesti jer su postavili barikade. Da ne kažem da kada izađem se osjećam kao u mad maxu i poslje atomskog rata. Zdravi sašili krpe i stavili na usta u razmaku dva metra idu po brašno . Juga i red za kavu čini kao Kalifornija sada..
immortal-
2014-04-16
Da, vidim.dzango wrote:Ja bi i jare i pare.Maggie19 wrote:A, malo vise drugih problema.dzango wrote:Što manje demokratije, to manje i problema sa virusom. Ti sada vidi šta ćeš.
Sto bi ti?
:-0
Ali nece moci.
:-/
Žene uvik najviše drame, iak je dokazano da je za svake epidemije uvik trostruko manje žemskih žrtava neg muških.
Isto ka i u školi kad je usmeni ispit. Sve i jedna počne kukat kak ništa ne zna, a uvik dobije pet.
Isto ka i u školi kad je usmeni ispit. Sve i jedna počne kukat kak ništa ne zna, a uvik dobije pet.
Pa objašnjavm ti ovo oko mobitela kao i pokušaj da se saboru uvedu ovlasti : rukavice za praćenje su jedine koje kontroliraju kretanje osobe.kaya wrote:Ljudima koji su doživjeli potres kažeš da se vrate doma al da imaju spremnu torbu ?!RayMabus wrote:Pa zato triba uvest rukavice za praćenje al oni gube dane jer pokušavaju uvest apsolutizam pošto su svjesni da je čardak prnija u potić i da će se mase okrenit na njih pa onda žele izbaciti sabor iz donošenja odluka i svima pratit mobitele kako bi imali kontrolu di se mi svi krećemo.kaya wrote:Pa meni ovo sve više liči na jeftini film strave i užasa. Zaraženim penzionerima kažu da odu doma piti čaj i ovi se vozikaju po gradu a ja ne smijem napustiti prebivalište zbog te iste bolesti jer su postavili barikade. Da ne kažem da kada izađem se osjećam kao u mad maxu i poslje atomskog rata. Zdravi sašili krpe i stavili na usta u razmaku dva metra idu po brašno . Juga i red za kavu čini kao Kalifornija sada..
A zašto se to ne radi ?
Evo zašto : svjesni su da je ekonomija prnil i kad prođe ovo mase će se okrenit na njih i pokušavaju zadobit apsolutnu vlast i namjerno ne uvode rukavice za praćenje nego čekaju da poraste broj zaraženih kako bi kontrolirali mobitele iako svi znaju da mobitel moš ostavit doma a šetat vanka al nije to nego nakon ovoga je pad ekonomije i mase kreću na njih i žele kontrolirati ljude.
Budete li naivni pa pušili te priče onda će vas stavit pod kontrolu.
Zašto Plenkovic ne uvede rukavice za praćenje ? Jer ako to uvede onda nema praćenja sviju preko mobitela a kako će onda kasnije držat mase pod kontrolom kad izbiju neredi protiv vlasti ?
Vidiš koliko je to pokvareno u želji da ostane na vlasti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kaya wrote:Pa čekaj malo tko je tu lud? Ja nisam od teorija urota , to svi znaju ali what a fuck?!mortal wrote:kaya wrote:Pa meni ovo sve više liči na jeftini film strave i užasa. Zaraženim penzionerima kažu da odu doma piti čaj i ovi se vozikaju po gradu a ja ne smijem napustiti prebivalište zbog te iste bolesti jer su postavili barikade. Da ne kažem da kada izađem se osjećam kao u mad maxu i poslje atomskog rata. Zdravi sašili krpe i stavili na usta u razmaku dva metra idu po brašno . Juga i red za kavu čini kao Kalifornija sada..
pa to je zaista apsurd, to govre i ameri, jedan američki političar je rekao da je on prvi spreman riskirati i umrijeti jer ne isplati se da njegovi unuci budu imali sjebanih idućih tko zna koliko godina, da bi on proživio eventualno extra par godina
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» EU Poljskoj: Ne birajte put diktature!
» Svaka čast Plenkiju utrpao gluperde u Kolindin izborni stožer da ima alibi u slučaju njenog poraza
» R.I.P. RF, propao pokušaj uvođenja diktature
» Uvođenje digitalne diktature - Kina -
» Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
» Svaka čast Plenkiju utrpao gluperde u Kolindin izborni stožer da ima alibi u slučaju njenog poraza
» R.I.P. RF, propao pokušaj uvođenja diktature
» Uvođenje digitalne diktature - Kina -
» Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Page 3 of 5