NIVES U NEVOLJI :))
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
NIVES U NEVOLJI :))
NIVES U NEVOLJI 'Volim ga, ali ne znam što da radim: uhvatila sam ga da me vara! Nedavno se razveo, a vezu smo počeli dok je još bio u braku...'
Autor: Jutarnji list
Objavljeno: prije 7 h i 0 min
Pitanje: U vezi sam s partnerom oko godinu dana. Nedavno se razveo, a bili smo skupa dok je još bio u braku. Uhvatila sam ga da me vara, ali oprostila sam mu. Sada on ne zna voli li me. Ja njega volim, ali ne znam što da radim. (Nives D.)
Odgovara dr.sc. Marija Kušan Jukić, psihijatar
Partnerski odnos počiva na povjerenju, otvorenoj komunikaciji, potpori i zajedništvu. Iz svega što ste naveli postavlja se pitanje koliko ste raspravili njegovu nevjeru, ako on dvoji o vezi. Bilo bi dobro javiti se psihijatru ili bračnom terapeutu.
-
Ilustracija
iStock
Autor: Jutarnji list
Objavljeno: prije 7 h i 0 min
Pitanje: U vezi sam s partnerom oko godinu dana. Nedavno se razveo, a bili smo skupa dok je još bio u braku. Uhvatila sam ga da me vara, ali oprostila sam mu. Sada on ne zna voli li me. Ja njega volim, ali ne znam što da radim. (Nives D.)
Odgovara dr.sc. Marija Kušan Jukić, psihijatar
Partnerski odnos počiva na povjerenju, otvorenoj komunikaciji, potpori i zajedništvu. Iz svega što ste naveli postavlja se pitanje koliko ste raspravili njegovu nevjeru, ako on dvoji o vezi. Bilo bi dobro javiti se psihijatru ili bračnom terapeutu.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: NIVES U NEVOLJI :))
Vraja, varaj, varaj me, ti me varaš najbolje...
Ero wrote: uhvatila sam ga da me vara! Nedavno se razveo, a vezu smo počeli dok je još bio u braku...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Stara grčka logička doskočica-pitalica : Da li lažov laže kad laže ili govori istinu?
Ja mislim da je dotični gospodin varao samo svoju ženu, a do druge dvije ( dvije?) je bio krajnje iskren.
Ja mislim da je dotični gospodin varao samo svoju ženu, a do druge dvije ( dvije?) je bio krajnje iskren.
On nije baš siguran da je voli o ona nezna šta će. I onda joj treba psihijatar reći šta će, lol :)
ljubav nije paradajiz, nego....ne bi ona njega ni volila toliko da je ne vara
2014-04-19
Pa zenama je prihvatljivo kad one varaju,naime,one uvijek IMAJU RAZLOG ZA TO,dok se njima nabiju rošćići,e onda Zlo...Ero wrote:Ero wrote: uhvatila sam ga da me vara! Nedavno se razveo, a vezu smo počeli dok je još bio u braku...
Guest- Guest
VrhunskiEro wrote:Ero wrote: uhvatila sam ga da me vara! Nedavno se razveo, a vezu smo počeli dok je još bio u braku...
Guest- Guest
Opet moram citirati uvaženog kolegu pjesnika, pisca i forumaša, Borkyja; "Nema manje štete a veće boli" kazal je on svojedobno za prevaru.
Guest- Guest
Veliš kroz nju trista a ona osta istaEva wrote:Opet moram citirati uvaženog kolegu pjesnika, pisca i forumaša, Borkyja; "Nema manje štete a veće boli" kazal je on svojedobno za prevaru.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pa zenama je prihvatljivo kad one varaju,naime,one uvijek IMAJU RAZLOG ZA TO,dok se njima nabiju rošćići,e onda Zlo...Ero wrote:Ero wrote: uhvatila sam ga da me vara! Nedavno se razveo, a vezu smo počeli dok je još bio u braku...
zene su uvjek u pravu, a varat treba one koje ne cijene ono sto imaju. Skoci ti cjena za 300%
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
i to je napredak
2014-04-19
Ero wrote:
Nives, svaki put kad se ideš jebati uzmi kondom i daj ga partneru. Jer bi posljedice po čovječanstvo bile tragične ako se ti razmnožiš.
mrincredible-
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Fred i ekipa sa 'sastanka' opet u nevolji:'Di su ovi ustaše?!(...)Tu smo ih kokali!
» Mesić Kolindu Grabar Kitarović usporedio sa Nives Celzijus
» KOLIKO STE VAS DVIJE MOĆNE RIBE' Nives i Ivana spojile bikinije i izazvale pomutnju na društvenim mrežama: 'Kad se mi ‘skonektiramo’, internet se diskonektira'
» Pedja u nevolji Bero se vraca?
» Liberalni kanadski premijer u velikoj nevolji
» Mesić Kolindu Grabar Kitarović usporedio sa Nives Celzijus
» KOLIKO STE VAS DVIJE MOĆNE RIBE' Nives i Ivana spojile bikinije i izazvale pomutnju na društvenim mrežama: 'Kad se mi ‘skonektiramo’, internet se diskonektira'
» Pedja u nevolji Bero se vraca?
» Liberalni kanadski premijer u velikoj nevolji
Page 1 of 2