Crobarometar: Plenkoviću skočila popularnost, a HDZ je opet najpopularnija stranka
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Crobarometar: Plenkoviću skočila popularnost, a HDZ je opet najpopularnija stranka
Noor wrote:da, sad kad je izbrusio ekipu, riješivši se svih onih lopova i kriminalaca, sad je to već puno, puno boljeסמאל wrote:Logično.Kao što sam jutros govorio,mi nemamo bolji izbor od Plenkya.S Piculom u Briselu,Milanovićem na Pantovčaku,SDP na čelu s Berom samo može duvati HDZ-u ispod repa.
Plenki ima par dobrih ministara,Marića,Horvata,pa ni Božinović nije loš a ovaj Beroš je odličan,a to je nešto što se jako dugo nije niti jedan premijer mogao pohvaliti.
reci mi da se salis , brzo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Crobarometar: Plenkoviću skočila popularnost, a HDZ je opet najpopularnija stranka
pa očito ima pametnih nekompromitiranih i vrijednih ljudi, eto za Beroša nisam ni znala sve dok onaj odurni Kujundžić nije frknuo vanסמאל wrote:Noor wrote:da, sad kad je izbrusio ekipu, riješivši se svih onih lopova i kriminalaca, sad je to već puno, puno boljeסמאל wrote:Logično.Kao što sam jutros govorio,mi nemamo bolji izbor od Plenkya.S Piculom u Briselu,Milanovićem na Pantovčaku,SDP na čelu s Berom samo može duvati HDZ-u ispod repa.
Plenki ima par dobrih ministara,Marića,Horvata,pa ni Božinović nije loš a ovaj Beroš je odličan,a to je nešto što se jako dugo nije niti jedan premijer mogao pohvaliti.
Upravo to.Mislim,ajde budimo realni,tko bi na našoj političkoj sceni bio dostojna zamjena ovoj postavi.Bez obzira na svjetonazorska razmimoilaženja i mnoge zamjerke koje imam na račun HDZ-a,treba bit objektivan i nepristran a meni nije problem kao liberalno orijentiranom građaninu priznat zasluge konzervativnoj političkoj opciji ako to zaslužuje.
HDZ prije Plenkovica bio je kao brod s nekim avetima.Možda je i ovo samo neka uglađena fasada,ali barem ja nemam takav dojam.
Plenkovic jedino što treba u prvi plan isticati nekompromitirane ljude koji se trude i rade,poput Beroša i Marića a polako istisnut rodijačku ortačinu i to ne samo radi HDZ-a kao stranke,već nas kao društva.
Za dobrobit cijele zemlje potrebno je da imamo zdravu konzervativnu političku stranku poput CDU, a to je nešto što HDZ po Karamarkom,Kovačem i sličnima nikad ne bi mogao postati.
Kad sve ovo prođe,ako ocjenim da to zaslužuju,ja ću prvi glasovati za Plenkovića i njegov HDZ a to je nešto što prije koju godinu ranije niti u najvećem ludilo ne bih pomislio.
debotoijusto wrote:ocekivano , svi osim onih iz ekonomskih tokova misle da vlada radi dobar posao
za 2 mjeseca kad vojska bude dijelila 1 obrok dnevno gradjanima iz vojnih/drzavnih rezervi u maksimiru bero preuzme 1 mjesto a nece se ni oglasit
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HDZ daleko prvi, Možemo pada, Mostu skočila popularnost
» Desničarska liga postala najpopularnija stranka u Italiji
» CROBAROMETAR-Domovinski pokret opet na trecem mjestu
» Hrvatska republikanska stranka ( Most BiH ) oštro opleo po Plenkovicu zbog puštanja Srba u Hrvatsku bez kontrole
» Razocarani HDZ-ovci:Opet smo dizali ruke vjerujuci kao guske u magli.Sto nam vrijedi sto smo pojedinacno najjaca stranka kad nitko nece sa nama!
» Desničarska liga postala najpopularnija stranka u Italiji
» CROBAROMETAR-Domovinski pokret opet na trecem mjestu
» Hrvatska republikanska stranka ( Most BiH ) oštro opleo po Plenkovicu zbog puštanja Srba u Hrvatsku bez kontrole
» Razocarani HDZ-ovci:Opet smo dizali ruke vjerujuci kao guske u magli.Sto nam vrijedi sto smo pojedinacno najjaca stranka kad nitko nece sa nama!
Page 2 of 2