Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
O Kayo yebote...pa to je mass-murder..!!!kaya wrote:A što će nam ovi, treba srušit avion.vili40 wrote:Stotine Hrvata u subotu se vraćaju kući iz Italije, Španjolske, Portugala i Švedske
STOTINE Hrvata u subotu se vraćaju kući iz Portugala, Španjolske, Italije i Švedske o svom trošku komercijalnim letovima Croatia Airlinesa jer se moraju pokriti operativni troškovi putovanja, rekao je šef hrvatske diplomacije Gordan Grlić Radman.
Najviše Hrvata, većinom studenata, dolazi iz Španjolske, njih između 150 i 200. Iz Portugala ih stiže nešto manje, a iz Italije od 60 do 120 ljudi, kaže ministar i dodaje da se razmatra mogućnost repatrijacije građana trajektom iz Ancone do Zadra.
"Naša je dužnost brinuti se za sigurnost naših građana i pomoći im u povratku kući", ističe Grlić Radman.
Zbog toga su uvedeni izvanredni "komercijalni repatrijacijski letovi", a ministar kaže da se moraju pokriti operativni troškovi putovanja.
"Zrakoplovi iz Zagreba lete prazni, a svakako nam je u interesu izaći u susret što većem broju zainteresiranih, a opet poštivati razmak sjedenja. Svi moraju imati zaštitne maske i rukavice", rekao je Grlić Radman.
Riječ je o tri leta na relaciji Zagreb - Rim - Zagreb, Zagreb - Lisabon - Madrid- Zagreb te Zagreb - Stockholm - Zagreb. Karte se mogu osigurati preko putničke agencije "Obzor", tvrtke kćeri Croatia Airlinesa.
Grlić Radman kaže da je ova kriza, nakon ekonomske i migrantske, još jedan test za "demonstriranje solidarnosti i jedinstva".
"Siguran sam da će iz ove krize EU izaći jača jer EU nema alternative", smatra hrvatski ministar.
Guest- Guest
i kći moje sestrične je u portugaludijagram wrote:vjerojatno ce ih obavijestiti o nasim mjerama i zamoliti da se drze doma i to je sveNoor wrote:pa ne treba ih pustiti da se razmile posvuda...njih 300 zatvoriti u neki hotel, ko je zaražen ostaje unutra 15-20 dana, a ko nije ...nema veze, ostaje i on
necakinja mi je u spanjolskoj, ne znam hoce li doci ili nece
al znaš kako to ide..od njih 100 pola će ih se držat mjera, a pola šalabazat okolo...pa vidi i sad ovi koji su već tu..upravo to rade
idu u izolaciju u kbc dubrava gdje su podignuti satori koje cuva policija i vojska....ne idu doma
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...vuksadinare wrote:idu u izolaciju u kbc dubrava gdje su podignuti satori koje cuva policija i vojska....ne idu doma
T.- Posts : 17557
2014-04-14
To je primarijus capak naredio...vuksadinare wrote:mjesec dana
2014-04-14
...pa ima caka naravno...bit ce testirani ko nema simptome ide u kucnu samoizolaciju...ostaju oni sa simptomima ili sumnjividijagram wrote:nesto mislim da to i nece biti bas tako
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne valja...vuksadinare wrote:...pa ima caka naravno...bit ce testirani ko nema simptome ide u kucnu samoizolaciju...ostaju oni sa simptomima ili sumnjividijagram wrote:nesto mislim da to i nece biti bas tako
2014-04-14
dolaze iz mjesta gdje se umire ispred ociju moras stvarno bit blesav ili fun pernara da ides protiv pravilaT. wrote:Ne valja...vuksadinare wrote:...pa ima caka naravno...bit ce testirani ko nema simptome ide u kucnu samoizolaciju...ostaju oni sa simptomima ili sumnjividijagram wrote:nesto mislim da to i nece biti bas tako
uglavnom drzava ne bi trebala stedjeti na karanteni zgodnih objekata a praznih ima i opskrbu/medicinu organizirat
ovo slanje kucama nije dobro rjesenje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A vjerojatno ce stici vecina iz drzava u kojima je gore stanje nego kod nasdebotoijusto wrote:dolaze iz mjesta gdje se umire ispred ociju moras stvarno bit blesav ili fun pernara da ides protiv pravilaT. wrote:Ne valja...vuksadinare wrote:...pa ima caka naravno...bit ce testirani ko nema simptome ide u kucnu samoizolaciju...ostaju oni sa simptomima ili sumnjividijagram wrote:nesto mislim da to i nece biti bas tako
uglavnom drzava ne bi trebala stedjeti na karanteni zgodnih objekata a praznih ima i opskrbu/medicinu organizirat
ovo slanje kucama nije dobro rjesenje
Krene li nama loše, popuste li konci, ista ekipa prva ce opet poceti migrirati po Hr ili nekamo vani na "bolje" mjesto
dijagram-
2015-08-09
i bez simptoma mogu biti već inficirani, a te famozne kućne izolacije su jedno veliko sranje, jer ljudi u zajedničkom kućanstvu nisu izolirani ni na koji način, ovaj kojem je određena izolacija ako i bude doma, ok...al njegovi ukućani, koji su s njim u istom prostoru, idu nutra-van...i čemu sve to onda?vuksadinare wrote:...pa ima caka naravno...bit ce testirani ko nema simptome ide u kucnu samoizolaciju...ostaju oni sa simptomima ili sumnjividijagram wrote:nesto mislim da to i nece biti bas tako
ti su sad najopasniji,trećina od njih ako su zaraženi neće imati ni najblaže simptome,to pustiš kući i prvo će napraviti pomor baka i djeda a onda i cijelu familiju staviti u karantenu a broj zaraženih će nam rasti ko lud.Pa vidi što su napravili oni izletnici u Tursku da im jebem sve po spisku.Oni u jeku pandemije lunjaju i uz šoping sebi nama darovali koronu.Sad ćemo vidjeti koliko su ovi naši ozbiljni i svjesni opasnosti.Pa to su stotine kamikaza.vuksadinare wrote:idu u izolaciju u kbc dubrava gdje su podignuti satori koje cuva policija i vojska....ne idu doma
vili40-
2015-08-02
treba biti gdje jesi,.nikud ne putovati,jer je svugdje manje vise lose...
Guest- Guest
kakva tzrecina, dovoljan je jedan na letu zarazi desetke drugihvili40 wrote:ti su sad najopasniji,trećina od njih ako su zaraženi neće imati ni najblaže simptome,to pustiš kući i prvo će napraviti pomor baka i djeda a onda i cijelu familiju staviti u karantenu a broj zaraženih će nam rasti ko lud.Pa vidi što su napravili oni izletnici u Tursku da im jebem sve po spisku.Oni u jeku pandemije lunjaju i uz šoping sebi nama darovali koronu.Sad ćemo vidjeti koliko su ovi naši ozbiljni i svjesni opasnosti.Pa to su stotine kamikaza.vuksadinare wrote:idu u izolaciju u kbc dubrava gdje su podignuti satori koje cuva policija i vojska....ne idu doma
nakon slijetanja svi ce izgledati ok bez simptoma, eventualno taj jedan
prvo jutro, eto ih svih na jarunu na rolama, setaju pse, po trgovinama itd:)
ovo je doista nepotreban dodatni rizik
dijagram-
2015-08-09
Otprilike sedam dana nakon putovanja u Tursku, na kojem je bilo više od 160 ljudi iz svih krajeva Hrvatske, ispostavilo se da je 11 putnika zaraženo koronavirusom. Taj broj se u zadnjih nekoliko dana popeo na 42.
vili40-
2015-08-02
Koju pi*ku materinu ih ne stave u one šatore u dubravi, ionako su prazni...
Njima je isti ku*ac, izolacija u šatoru ili u kući, ako se poštuje...
Njima je isti ku*ac, izolacija u šatoru ili u kući, ako se poštuje...
hajd, prešli smo 1 milijun samo im je pofalilo tinte pa nisu mogli napisat. bit će večeras ili najkasnije sutra.
Guest- Guest
OTPRILIKE sedam dana nakon putovanja u Tursku, na kojem je bilo više od 160 ljudi iz svih krajeva Hrvatske, ispostavilo se da je 11 putnika zaraženo koronavirusom. Taj broj se u zadnjih nekoliko dana popeo na 42.vili40 wrote:Otprilike sedam dana nakon putovanja u Tursku, na kojem je bilo više od 160 ljudi iz svih krajeva Hrvatske, ispostavilo se da je 11 putnika zaraženo koronavirusom. Taj broj se u zadnjih nekoliko dana popeo na 42.
Među njima je i nekoliko osoba zaraženih u Istri, koji se već tri tjedna nalaze u bolnici.
"Mi smo COVID pozitivne osobe koje leže na zaraznom, iako mnogi od nas nemaju ama baš nikakve simptome. Tu nas je otprilike 40. Drugi dio bolesnika je u drugoj zgradi. Odlučili smo vam se javiti da vam ispričamo kakav teror i hajku sada prolazimo", javili su se neki od njih Glasu Istre.
Kažu kako su se nećkali hoće li uopće ići na dugo iščekivano putovanje po Turskoj, no organizator putovanja nije htio otkazati let s obzirom na to da nije postojala zabrana putovanja u Tursku. Nakon sedmodnevnog obilaska poznatih turskih turističkih destinacija i povratka u Hrvatsku, tvrde, nitko im se nije obratio niti im dao ikakve naputke da moraju u samoizolaciju. Međutim, prateći dotadašnje informacije o pandemiji korone, dobar dio njih samostalno je odlučio iz predostrožnosti ostati u samoizolaciji kod kuće.
Poziv epidemiologinje
"Neke je pacijente koji su bili na putovanju u srijedu 25. ožujka nazvala epidemiologinja iz Pule da nas izvijesti da je netko iz Slavonskog Broda pozitivan i da bismo trebali u izolaciju. Drugi dan opet zovu iz epidemiološke i pitaju jesmo li se voljni testirati, i naravno da smo pristali. Već sutradan, u petak, opet nas zove i javlja nam da smo nažalost pozitivni i da bismo trebali na hospitalizaciju u Pulu. Želimo naglasiti da osim blago povišene temperature neki od nas nisu imali baš nikakve simptome. Neka ljudi shvate već jednom da smo i mi mogli biti u okolnostima da smo zaraženi, a da to ne znamo", kazali su.
Na zaraznom odjelu OB Pula ih je trenutno devetero koji su povezani s tim letom, no svi oboljeli su, kažu, razapeti na križ.
"Ljudi očito nemaju svoj život ili su jednostavno zločesti kad im je tako lako osobu koju ne poznaju u javnosti popljuvati i ulaziti u njenu privatnost. A vidim da mnogi od njih uopće nisu svjesni posljedica koje će njihovo sadašnje ponašanje imati. Korona će proći, ali ljudska glupost, nažalost, neće. Govorim ovo ispred svih zaraženih u bolnici: mi ne zaslužujemo teror i stigmatizaciju javnosti, a pogotovo ne od ljudi koji nas uopće ne poznaju i nemaju blage veze gdje smo se i kako zarazili.
"Je li itko ikada razmišljao gdje mi sada ležimo? Kako se osjećamo?"
Je li itko ikada razmišljao gdje mi sada ležimo? Kako se osjećamo? O čemu razmišljamo u ovim teškim trenucima dok smo u zgradi zaraznog, u kojoj su uvjeti iz vremena prije Prvog svjetskog rata, i u kojoj nas je sada smješteno gotovo duplo više od normalnog kapaciteta odjela. Pa ipak, nitko od nas nema niti jednu jedinu primjedbu na ove divne djelatnike koji s nama rade. Svjesni smo da nismo u hotelu i da oni nisu krivi za stanje ove zgrade, moramo biti fer i kulturni i zaista ne možemo dovoljno pohvaliti ove naše medicinske sestre i tehničare, čistačice, doktorice, sve djelatnike koji nam svaki dan ulaze odjeveni kao astronauti u sobu, a toliko su svi ljubazni i požrtvovni da im svatko treba skinuti kapu", poručuju “zatvorenici” sa zaraznog.
vili40-
2015-08-02
A iterrupt...
Uživo:
https://www.livecamcroatia.com/hr/kamera/peljeski-most-gradiliste
Uživo:
https://www.livecamcroatia.com/hr/kamera/peljeski-most-gradiliste
jesi li vidio što su danas radili a sve s ciljem da uspore brojeve kako bi što duže odgodili proboj tog prvog milijuna... u pičku materinu... jutros gledam, ništa pa ništa pa nešto malo i onda puk 2500 umrlih u jednom ažuriranju... jebote pa oni su skoro svi u talu tek njih nekolicina se ne pridržavaju ovih protokola iz ko zna kojih razloga...Gnječ wrote:hajd, prešli smo 1 milijun samo im je pofalilo tinte pa nisu mogli napisat. bit će večeras ili najkasnije sutra.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 34 of 50