Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
opet ti o dalmacijivuksadinare wrote:u slavoniji opasnost jer je dobar broj onih koji je dosao izvana...dalmacija ocito ima problem sa disciplinom ljudi takav mentalitet...radije ce umrijet nego da propuste balote i picigin na bacama..izlazak vani..ajd da drze razmak ali ocigledno ni to..bojim se mini italije za dalmaciju..tre wrote:jebiga kod nas je budalaš došao iz austrije i zarazio ženu i brata, šetao po gradu i ko zna koga sve ne u prolazu zarazio jer matori prdonja nije mogao sjediti kući, sad nam je i par doktora opće medicine izbačeno iz stroja.vuksadinare wrote:sjever hrvatske,istra ravna crta...zabrinjavajuc porast u dalmiciji te rast u slavoniji...jbg zog i ajmo na bace
ja jučer iša trčati žnjanom, ovaj put trča 7km, vidio 10ljudi, i 4pandura. i par pasa. inače bi bilo na tisuće.
nitko od mojih frendova ne izlazi vanka, svi stoje doma, ja jedan od rijetkih što ... odem trčati itd, ali naravno držim udaljenost i kada sam u dućanu nosim masku.. svi ostali u panici i prepadnuti i stoje doma i ne izlaze
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ne znam di se ti kreces ali na nekoliko mjesta sam dobio slike par balotaskih staza di su se dide i drugi natiskali na zogu...kman,sucidar i onaj kvart na izlazu iz splita prema omisu..sirobujaAssadNaPodmornici wrote:opet ti o dalmacijivuksadinare wrote:u slavoniji opasnost jer je dobar broj onih koji je dosao izvana...dalmacija ocito ima problem sa disciplinom ljudi takav mentalitet...radije ce umrijet nego da propuste balote i picigin na bacama..izlazak vani..ajd da drze razmak ali ocigledno ni to..bojim se mini italije za dalmaciju..tre wrote:jebiga kod nas je budalaš došao iz austrije i zarazio ženu i brata, šetao po gradu i ko zna koga sve ne u prolazu zarazio jer matori prdonja nije mogao sjediti kući, sad nam je i par doktora opće medicine izbačeno iz stroja.vuksadinare wrote:sjever hrvatske,istra ravna crta...zabrinjavajuc porast u dalmiciji te rast u slavoniji...jbg zog i ajmo na bace
ja jučer iša trčati žnjanom, ovaj put trča 7km, vidio 10ljudi, i 4pandura. i par pasa. inače bi bilo na tisuće.
nitko od mojih frendova ne izlazi vanka, svi stoje doma, ja jedan od rijetkih što ... odem trčati itd, ali naravno držim udaljenost i kada sam u dućanu nosim masku.. svi ostali u panici i prepadnuti i stoje doma i ne izlaze
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
michaellcmacha wrote:pa ima snimak talijanskog stožera koji pojašnjava da kad govore broj umrlih da navode broj ukupno umrlih na intenzivnim njegama a ne broj umrlih od korone jer u osnovi ne mogu trošiti resurse na dokazivanje uzroka svake smrti ponaosob... pa koliko je dana trebalo da se utvrdi točan uzrok smrti onog čovjek u puli ili gdje več u istri
pa to sam već napisao i stavio link talijanskog ministarstva zdravlja.
Guest- Guest
24.03. 67 novih ukupno 382
25.03. 60 - - 442 rast 15,7 % u odnosu na prošli dan
26.03. 53 - - 495 - 12,0 %
27.03. 91 - - 586 - 18,5 %
28.03. 71 - - 657 - 12,2 %
29.03. 56 - - 713 - 8,5 %
30.03. 77 - - 790 - 10,8 %
31.03. 77 - - 867 - 9,8 %
6 umrlih
67 oporavljenih
32 na respiratoru
25.03. 60 - - 442 rast 15,7 % u odnosu na prošli dan
26.03. 53 - - 495 - 12,0 %
27.03. 91 - - 586 - 18,5 %
28.03. 71 - - 657 - 12,2 %
29.03. 56 - - 713 - 8,5 %
30.03. 77 - - 790 - 10,8 %
31.03. 77 - - 867 - 9,8 %
6 umrlih
67 oporavljenih
32 na respiratoru
vili40-
2015-08-02
u srbiji najgori dan ukupno 900 zarazenih i sedam mrtvih
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3438121/uzivo-borba-protiv-korone-se-nastavlja-novosadski-sajam-od-danas-prima-pacijente-srbija-salje-pomoc-republici-srpskoj
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3438121/uzivo-borba-protiv-korone-se-nastavlja-novosadski-sajam-od-danas-prima-pacijente-srbija-salje-pomoc-republici-srpskoj
2015-09-08
pratim ovo i čitam dosta i izgleda da od skorašnje ravne linije ništa,još će to potrajati bar dva mjeseca.
vili40-
2015-08-02
Moguće je da se u Italiji konačno stanje počinje smirivati.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:pa ima snimak talijanskog stožera koji pojašnjava da kad govore broj umrlih da navode broj ukupno umrlih na intenzivnim njegama a ne broj umrlih od korone jer u osnovi ne mogu trošiti resurse na dokazivanje uzroka svake smrti ponaosob... pa koliko je dana trebalo da se utvrdi točan uzrok smrti onog čovjek u puli ili gdje več u istri
pa to sam već napisao i stavio link talijanskog ministarstva zdravlja.
Coronavirus, "In Italia sei milioni di contagiati. Salvate 38mila vite"
Lo studio dell'Imperial College di Londra. "Toccato il 9,8% della popolazione contro lo 0,41% della Germania". Ecco perché sarebbe una buona notizia: così calerebbe drasticamente il tasso di mortalità
Lo studio dell'Imperial College di Londra. "Toccato il 9,8% della popolazione contro lo 0,41% della Germania". Ecco perché sarebbe una buona notizia: così calerebbe drasticamente il tasso di mortalità
https://www.quotidiano.net/esteri/coronavirus-contagi-1.5088747
Aj budi pametan više.
Eroo wrote:
Dodatno objašnjenje: na dijagramu je brojka preostalih inficirani (oduzeti su oporavljeni i umrli).
Totalni broj inficiranih: 101,739 !!!
Da i ti napišeš nešto pozitivno...vuksadinare wrote:u srbiji najgori dan ukupno 900 zarazenih i sedam mrtvih
T.- Posts : 17552
2014-04-14
T. wrote:jbg to tak ide kad im kinezi podvalili kopije od respiratora a suljo od tog napravio medijski cirkus..od kad im dosli kineski doktori i kineska dotacija broj oboljelih skocio 700 odsto mrtvih 600 odsto...ali bitno da je si dji ping brat...dobro vidim da su nasi dobili kinesku dotaciju ali spektakl od toga nisu radili a dio kineske dotacije poslali u bosnu na eksperiment...ziher je ziher bolje oni nego mivuksadinare wrote:u srbiji najgori dan ukupno 900 zarazenih i sedam mrtvih
Da i ti napišeš nešto pozitivno...
2015-09-08
na praktično istom broju zaraženih srbija ima 4x više umrlih, nešto je gadno trulo u srbijiEroo wrote:
Glede broja zaražin relevantan je podatak broj umrlih i broj na respiratorima.tre wrote:na praktično istom broju zaraženih srbija ima 4x više umrlih, nešto je gadno trulo u srbijiEroo wrote:
U BiH imaju samo umrle, a broj na respiratoru je cijelo vrijeme samo 1.
Broj mrtvih se ne može prikriti. Barem bi tako trebalo bit.
Pucaju živci
VIDEO Muškarac prijeti iz samoizolacije: "Napravit ćemo katastrofu na Uskrs"
MUŠKARAC iz okolice Slatine na Facebooku je objavio video u kojem prijeti neredima nakon što mu istekne mjera samoizolacije.
On prijeti svima onima koji prijavljuju one koji krše mjere samoizolacije.
"Cijela država da zapamti"
"Evo, direktno iz karantene video poziv. Za sve one koji gledaju uživo, prenosimo. Mogu oni prijavljivati nas u karanteni sve redom, ali neće dobro dočekati Uskrs, jer mi se njima isto prijetimo. Ima da bude tuče, velike tuče za Uskrs. Sjedit ćemo doma, nije problem, ali ćemo napraviti katastrofu za Uskrs, neće nitko ni u crkvu moći ući. Zapamtite, slobodno poručite svojima doma - mi sjedimo, nije problem, možete zvati policiju non-stop, svaki dan. Organizirali smo se i ima da napravimo tuču veliku, cijela država da zapamti! Ne bojimo se mi ni policije, nikoga se ne bojimo. Tako da znate. I svi smo se složili. Sretno! Pa vi prijavljujte policiji", govori muškarac iz okolice Slatine.
VIDEO Muškarac prijeti iz samoizolacije: "Napravit ćemo katastrofu na Uskrs"
MUŠKARAC iz okolice Slatine na Facebooku je objavio video u kojem prijeti neredima nakon što mu istekne mjera samoizolacije.
On prijeti svima onima koji prijavljuju one koji krše mjere samoizolacije.
"Cijela država da zapamti"
"Evo, direktno iz karantene video poziv. Za sve one koji gledaju uživo, prenosimo. Mogu oni prijavljivati nas u karanteni sve redom, ali neće dobro dočekati Uskrs, jer mi se njima isto prijetimo. Ima da bude tuče, velike tuče za Uskrs. Sjedit ćemo doma, nije problem, ali ćemo napraviti katastrofu za Uskrs, neće nitko ni u crkvu moći ući. Zapamtite, slobodno poručite svojima doma - mi sjedimo, nije problem, možete zvati policiju non-stop, svaki dan. Organizirali smo se i ima da napravimo tuču veliku, cijela država da zapamti! Ne bojimo se mi ni policije, nikoga se ne bojimo. Tako da znate. I svi smo se složili. Sretno! Pa vi prijavljujte policiji", govori muškarac iz okolice Slatine.
vili40-
2015-08-02
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 20 of 50