Poučan dijagram na značaj displiniranog ponašanja širenja koronavirusa
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Poučan dijagram na značaj displiniranog ponašanja širenja koronavirusa
RayMabus wrote:Lupit će ti kaznu. Od danas ti ne smiješ izać iz Zagreba.kaya wrote:Pa bolje i na skijanje pa umrijet nego mjesit doma pitu i stavit brnjicu na glavu.vili40 wrote:rekao sam da je situacija gadna i da ćemo se svi morati naviknuti na "novo vrijeme".Ako će svi kroz to vrijeme imati krov nad glavom i imati što jesti,dobro je.A novci nam sad previše i ne trebaju osim onima koji već planiraju nova skijanja.kaya wrote:Pa ne mislim ja na naše, nego na cijelu europu. Zatvorili sve pička im materina jer nisu kupili dovoljno respiratora.vili40 wrote:ovo je gadna situacija ali najgore je što su ljudi počeli gubiti živce a što to dalje ide,živci će biti sve tanji.Puno je prijedloga i ideja ali svakom tom prijedlogu brzo nađeš rupu.Nekome ili nečemu se mora vjerovati a naši koji to vode po svemu rade dobro.Nisu oni krivi što ljudi ne slušaju i što ima idiota i takve bi prve trebalo pod ključ.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
RayMabus wrote:Lupit će ti kaznu. Od danas ti ne smiješ izać iz Zagreba.kaya wrote:Pa bolje i na skijanje pa umrijet nego mjesit doma pitu i stavit brnjicu na glavu.vili40 wrote:rekao sam da je situacija gadna i da ćemo se svi morati naviknuti na "novo vrijeme".Ako će svi kroz to vrijeme imati krov nad glavom i imati što jesti,dobro je.A novci nam sad previše i ne trebaju osim onima koji već planiraju nova skijanja.kaya wrote:Pa ne mislim ja na naše, nego na cijelu europu. Zatvorili sve pička im materina jer nisu kupili dovoljno respiratora.vili40 wrote:ovo je gadna situacija ali najgore je što su ljudi počeli gubiti živce a što to dalje ide,živci će biti sve tanji.Puno je prijedloga i ideja ali svakom tom prijedlogu brzo nađeš rupu.Nekome ili nečemu se mora vjerovati a naši koji to vode po svemu rade dobro.Nisu oni krivi što ljudi ne slušaju i što ima idiota i takve bi prve trebalo pod ključ.
2015-08-15
Ja san se prošlo lito posvadija s ocem na dan 21.06 i slomija petu i cilo litl leža na kauču. Nisan se ni okupa a more mi ispod kuće.kaya wrote:Jebeš ovakav život
Sad ćete fino svi ko i ja , ležat doma. Nema mrdanja iz Zagreba a ako izađete dobit ćete prijavu ko i ja jer san napa oca.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Svi ćemo bit jednaki. Šta bi vi bili drukčiji od mene ?RayMabus wrote:Ja san se prošlo lito posvadija s ocem na dan 21.06 i slomija petu i cilo litl leža na kauču. Nisan se ni okupa a more mi ispod kuće.kaya wrote:Jebeš ovakav život
Sad ćete fino svi ko i ja , ležat doma. Nema mrdanja iz Zagreba a ako izađete dobit ćete prijavu ko i ja jer san napa oca.
Nema više bogatih i siromašnih. Ima da svi budemo siromašni.
2014-04-11
moram ja u zadar, epiju donijet viruse:)RayMabus wrote:Ja san se prošlo lito posvadija s ocem na dan 21.06 i slomija petu i cilo litl leža na kauču. Nisan se ni okupa a more mi ispod kuće.kaya wrote:Jebeš ovakav život
dijagram-
2015-08-09
a i nasi bedasti...poceli sa brojakam dok ih drugi poclei skrivati ili jednostavno sve manje objavljuju...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Meni je more ispod kuće. Jedva čekam lito da se brčkam.dijagram wrote:moram ja u zadar, epiju donijet viruse:)RayMabus wrote:Ja san se prošlo lito posvadija s ocem na dan 21.06 i slomija petu i cilo litl leža na kauču. Nisan se ni okupa a more mi ispod kuće.kaya wrote:Jebeš ovakav život
Vi se brčkajte na Jarunu u onoj pišoki.
2014-04-11
dijagram wrote:moram ja u zadar, epiju donijet viruse:)RayMabus wrote:Ja san se prošlo lito posvadija s ocem na dan 21.06 i slomija petu i cilo litl leža na kauču. Nisan se ni okupa a more mi ispod kuće.kaya wrote:Jebeš ovakav život
ostaj gore, ako trebas ovdje sto obaviti mogu te zamijeniti :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
imam osecaj kao da sa povecanjem brojki hoce uzicati sto vise humanitarne pomoci,love....da ne plate...vjerojatno vidjeli kod nekih drugih...da s apovecanjem primaju donacije...pa eto i nasi se ufali...sto gore to vece donacije vise love u blagajni
2015-09-08
Griješiš. Najviše oboljevaju između 40-50 g.kaya wrote:Svijet nam uzeli zbog penzionera
Kod nas nema novih slucajeva
2015-08-06
haha, dobarRayMabus wrote:Meni je more ispod kuće. Jedva čekam lito da se brčkam.dijagram wrote:moram ja u zadar, epiju donijet viruse:)RayMabus wrote:Ja san se prošlo lito posvadija s ocem na dan 21.06 i slomija petu i cilo litl leža na kauču. Nisan se ni okupa a more mi ispod kuće.kaya wrote:Jebeš ovakav život
Vi se brčkajte na Jarunu u onoj pišoki.
i to se veli, zagrebacko more:)
a more je najljepse kada nema milijuna turista
ove godine ces gustati
dijagram-
2015-08-09
Eroo wrote:Griješiš. Najviše oboljevaju između 40-50 g.kaya wrote:Svijet nam uzeli zbog penzionera
da ali najvise umiru 60+
2015-08-06
Dobro pa. Šta ću sad ja, brnjicu na glavu i pitu . Šta nisu ulagali u zdravstvo.Eroo wrote:Griješiš. Najviše oboljevaju između 40-50 g.kaya wrote:Svijet nam uzeli zbog penzionera
2015-08-15
hehe, mozemo ti samo sobu uzet, da zaradis barem za kruvepikur37 wrote:dijagram wrote:moram ja u zadar, epiju donijet viruse:)RayMabus wrote:Ja san se prošlo lito posvadija s ocem na dan 21.06 i slomija petu i cilo litl leža na kauču. Nisan se ni okupa a more mi ispod kuće.kaya wrote:Jebeš ovakav život
ostaj gore, ako trebas ovdje sto obaviti mogu te zamijeniti :)
turista nece biti
dijagram-
2015-08-09
negdje sam nekidan prociato sto vise oboljelih u eu clanicama dobijas vise love iz eufondova..i odjared u 2,3 dana sa 6,7 oboljelih u prosjeku skocili na 50.60.70 po danu...
2015-09-08
ceska ima preko 1000 oboljelih i iz eu fonda dobili 200 milijuna eura pomoci...kad su plenki i maric to culi zazubice im porasla pa vjerojatno berosu i markotickoj naredili..'pvecavaj povecavaj brojku lova stize'...
2015-09-08
Upravo sam bio popizdio na ovu moju. Veli da neki nose od vrata do vrata zeleniš. A možda i virus, odkud znam?kaya wrote:Jebeš ovakav život
Pa dajte se smirit ljudi. Po mome proračunu sve će se smiriti za 3 tjedna, zašto mi ne vjerujete?
Kayo, zar nemaš nikoga pri ruci da te smiri?
Last edited by Eroo on Mon 23 Mar - 9:52; edited 1 time in total
I to je laž. Procentualno da, ali ne po broju. Umiru sve generacije.epikur37 wrote:Eroo wrote:Griješiš. Najviše oboljevaju između 40-50 g.kaya wrote:Svijet nam uzeli zbog penzionera
da ali najvise umiru 60+
Tvoje su procjene uvijek bile točne.Eroo wrote:Upravo sam bio popizdio na ovu moju. Veli da neki nose od vrata do vrata zeleniš. A možda i virus, odkud znam?kaya wrote:Jebeš ovakav život
Pa dajte se smirit ljudia. Po mome proračunu sve će se smiriti za 3 tjedna, zašto mi ne vjerujete?
Kayo, zar nemaš nikoga pri ruci da te smiri?
Neće se to smirit jako dugo čim je Nostradamus napisa da če nakon dugo vremena ljudi sigirno putovat zrakom.
Potrajat će ovo.
2014-04-11
izgleda bosna i srbija odustali od objavljivanja brojki zarazenih da ne djeluju psihicki lose na stanovnistvo...jer je bilo zahtjeva da s evise brojke ne objavljuju....dans im ni stozeri nisu imali konferenciju za medije a ni suljo s enije oglasavao
2015-09-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nizozemska zatvara farme kuna nakon širenja koronavirusa
» ''‘OVO SE VIŠE NE MOŽE ZAUSTAVITI’: Ugledna njemačka TV kuća objavila prilog u kojem objašnjavaju pozadinu širenja koronavirusa
» Noor, Dijagram, št'vo radite, pobogu? :)
» Značaj rijetkih metala
» Značaj Balkana za austrijsku vanjsku politiku
» ''‘OVO SE VIŠE NE MOŽE ZAUSTAVITI’: Ugledna njemačka TV kuća objavila prilog u kojem objašnjavaju pozadinu širenja koronavirusa
» Noor, Dijagram, št'vo radite, pobogu? :)
» Značaj rijetkih metala
» Značaj Balkana za austrijsku vanjsku politiku
Page 3 of 5