Poučan dijagram na značaj displiniranog ponašanja širenja koronavirusa
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Poučan dijagram na značaj displiniranog ponašanja širenja koronavirusa
ovo je gadna situacija ali najgore je što su ljudi počeli gubiti živce a što to dalje ide,živci će biti sve tanji.Puno je prijedloga i ideja ali svakom tom prijedlogu brzo nađeš rupu.Nekome ili nečemu se mora vjerovati a naši koji to vode po svemu rade dobro.Nisu oni krivi što ljudi ne slušaju i što ima idiota i takve bi prve trebalo pod ključ.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
ljudi imate pravo izaći vanka, ali držite razmak i nabavite maske. ja svaki dan tako izlazim :D
danas neću trčati puše bura probably tomorrow
Ala volim ovaj režim. Pare idu a ja ležim.
Za sad.
Za sad.
Ma idem ja po kavu na bezinsku i na klupu s nekim, čuj na klupu! Pa pazi ti što oni napravili od našeg svijeta zbog penzionera i svoje nesposobnosti. Ostani doma, sve ću zatvoriti pa neće biti bolesnih odjednom. Ono...idem zabraniti kupanje u moru jer se tako nitko neće utopiti. Zabranjujem automobile i busove jer ću smanjiti broj nesreća!vuksadinare wrote:meni rođak bio u vikendici na planini kamesnici na vrdovu..kaze milina...zrak cist,super,najblizi susjed 200 metara...prava prirodna karantena...mozes vani..nikog bas u blizini..okrenes rostilj...prosetas...kaya wrote:Osim toga mogla se i može se dogoditi prirodna katastrofa većih razmjera, šta da im je jučer urušilo pola grada, imali bi u bolnici ne 50 nego 25 000 ljudi pa bi im propao zdravstveni sustav. Osstanite doma! Ma nabijem te na kurac više
Eno dalmacija gorila a ostanite doma..a ha.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
samo pozitivnoAssadNaPodmornici wrote:ljudi imate pravo izaći vanka, ali držite razmak i nabavite maske. ja svaki dan tako izlazim :D
mislim, ne na testiranju
dijagram-
2015-08-09
Stari i te brnjice mi idu već na živce opasno.AssadNaPodmornici wrote:ljudi imate pravo izaći vanka, ali držite razmak i nabavite maske. ja svaki dan tako izlazim :D
2015-08-15
Za sad. Al za mjesec dana ne.danni1 wrote:Ala volim ovaj režim. Pare idu a ja ležim.
Za sad.
2015-08-15
Pa ne mislim ja na naše, nego na cijelu europu. Zatvorili sve pička im materina jer nisu kupili dovoljno respiratora.vili40 wrote:ovo je gadna situacija ali najgore je što su ljudi počeli gubiti živce a što to dalje ide,živci će biti sve tanji.Puno je prijedloga i ideja ali svakom tom prijedlogu brzo nađeš rupu.Nekome ili nečemu se mora vjerovati a naši koji to vode po svemu rade dobro.Nisu oni krivi što ljudi ne slušaju i što ima idiota i takve bi prve trebalo pod ključ.
2015-08-15
Dobro, sad. Za sad.kaya wrote:Za sad. Al za mjesec dana ne.danni1 wrote:Ala volim ovaj režim. Pare idu a ja ležim.
Za sad.
Poslije će mo vidjet što i kako.
Dobro mi došlo ovo. Idealno vrijeme za generalku po kući. Onu pravu proljetnu.
rekao sam da je situacija gadna i da ćemo se svi morati naviknuti na "novo vrijeme".Ako će svi kroz to vrijeme imati krov nad glavom i imati što jesti,dobro je.A novci nam sad previše i ne trebaju osim onima koji već planiraju nova skijanja.kaya wrote:Pa ne mislim ja na naše, nego na cijelu europu. Zatvorili sve pička im materina jer nisu kupili dovoljno respiratora.vili40 wrote:ovo je gadna situacija ali najgore je što su ljudi počeli gubiti živce a što to dalje ide,živci će biti sve tanji.Puno je prijedloga i ideja ali svakom tom prijedlogu brzo nađeš rupu.Nekome ili nečemu se mora vjerovati a naši koji to vode po svemu rade dobro.Nisu oni krivi što ljudi ne slušaju i što ima idiota i takve bi prve trebalo pod ključ.
vili40-
2015-08-02
a i ovo dopizdilo...svi kao imaju lijek..pa lijek protiv malarije rjesav koronu lijek ovaj onaj...a ona se siri i dalje..ocito umjesto razumnih savjesta mjesto preuzima sve vise lazna propaganda...cisto da smire vlastito stanovnistvo...makar laznim vijestima...navodno motivirajucima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vidim neki prestali objavljivati broj oboljelih,broj umrlih...nego presli na laznu propagandu po sitemu kod nas sad bolje kod drugih lose..
2015-09-08
gle to o lijeku protiv malarije je prvo spomenuo trump prije par dana(pratim USA vijesti) i USA firme i tisuće stručnjaka testiraju sada to.vuksadinare wrote:a i ovo dopizdilo...svi kao imaju lijek..pa lijek protiv malarije rjesav koronu lijek ovaj onaj...a ona se siri i dalje..ocito umjesto razumnih savjesta mjesto preuzima sve vise lazna propaganda...cisto da smire vlastito stanovnistvo...makar laznim vijestima...navodno motivirajucima
usput i Japanci su skužili da jedan njihov lijek protiv gripe odlično dijeluje protiv corone. naravno moraš imati još hrpu testiranja prije nego to krene u masovnu proizvodnju, licence, birokracija, plaćanja itd.
ekonomski je nelogicno ponuditi lijek ovog trena sve da ga netko ima i spremnogAssadNaPodmornici wrote:gle to o lijeku protiv malarije je prvo spomenuo trump prije par dana(pratim USA vijesti) i USA firme i tisuće stručnjaka testiraju sada to.vuksadinare wrote:a i ovo dopizdilo...svi kao imaju lijek..pa lijek protiv malarije rjesav koronu lijek ovaj onaj...a ona se siri i dalje..ocito umjesto razumnih savjesta mjesto preuzima sve vise lazna propaganda...cisto da smire vlastito stanovnistvo...makar laznim vijestima...navodno motivirajucima
usput i Japanci su skužili da jedan njihov lijek protiv gripe odlično dijeluje protiv corone. naravno moraš imati još hrpu testiranja prije nego to krene u masovnu proizvodnju, licence, birokracija, plaćanja itd.
valja cekati tezu situaciju, onda ce samo nebo biti granica:)
dijagram-
2015-08-09
pa trump je rekao da plivin summamed u kombinaciji sa jos jednim lijekom pomaze...ali to su mozda sve lijekovi koji privremeno ublaze simptome..isto su za sidu govorili prvih par godina pa na kraju odustali od te propagande dok ne pronađu pravi lijek i tako vec 37 godinaAssadNaPodmornici wrote:gle to o lijeku protiv malarije je prvo spomenuo trump prije par dana(pratim USA vijesti) i USA firme i tisuće stručnjaka testiraju sada to.vuksadinare wrote:a i ovo dopizdilo...svi kao imaju lijek..pa lijek protiv malarije rjesav koronu lijek ovaj onaj...a ona se siri i dalje..ocito umjesto razumnih savjesta mjesto preuzima sve vise lazna propaganda...cisto da smire vlastito stanovnistvo...makar laznim vijestima...navodno motivirajucima
2015-09-08
52 nova koronaša , ukupno 306 , to znači da ih još 900 šeta neevidentirano po državi
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2167919
Odlično. Ide to lagano.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2167919
Odlično. Ide to lagano.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa bolje i na skijanje pa umrijet nego mjesit doma pitu i stavit brnjicu na glavu.vili40 wrote:rekao sam da je situacija gadna i da ćemo se svi morati naviknuti na "novo vrijeme".Ako će svi kroz to vrijeme imati krov nad glavom i imati što jesti,dobro je.A novci nam sad previše i ne trebaju osim onima koji već planiraju nova skijanja.kaya wrote:Pa ne mislim ja na naše, nego na cijelu europu. Zatvorili sve pička im materina jer nisu kupili dovoljno respiratora.vili40 wrote:ovo je gadna situacija ali najgore je što su ljudi počeli gubiti živce a što to dalje ide,živci će biti sve tanji.Puno je prijedloga i ideja ali svakom tom prijedlogu brzo nađeš rupu.Nekome ili nečemu se mora vjerovati a naši koji to vode po svemu rade dobro.Nisu oni krivi što ljudi ne slušaju i što ima idiota i takve bi prve trebalo pod ključ.
2015-08-15
2015-08-15
Lupit će ti kaznu. Od danas ti ne smiješ izać iz Zagreba.kaya wrote:Pa bolje i na skijanje pa umrijet nego mjesit doma pitu i stavit brnjicu na glavu.vili40 wrote:rekao sam da je situacija gadna i da ćemo se svi morati naviknuti na "novo vrijeme".Ako će svi kroz to vrijeme imati krov nad glavom i imati što jesti,dobro je.A novci nam sad previše i ne trebaju osim onima koji već planiraju nova skijanja.kaya wrote:Pa ne mislim ja na naše, nego na cijelu europu. Zatvorili sve pička im materina jer nisu kupili dovoljno respiratora.vili40 wrote:ovo je gadna situacija ali najgore je što su ljudi počeli gubiti živce a što to dalje ide,živci će biti sve tanji.Puno je prijedloga i ideja ali svakom tom prijedlogu brzo nađeš rupu.Nekome ili nečemu se mora vjerovati a naši koji to vode po svemu rade dobro.Nisu oni krivi što ljudi ne slušaju i što ima idiota i takve bi prve trebalo pod ključ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Imaju pravo talijani, svaka im čast, žive normalno i ne hebu , i znaju da će u bolnicu al neće brnjicu i i biti pas doma, s 25 kila brašna.
2015-08-15
RayMabus wrote:Lupit će ti kaznu. Od danas ti ne smiješ izać iz Zagreba.kaya wrote:Pa bolje i na skijanje pa umrijet nego mjesit doma pitu i stavit brnjicu na glavu.vili40 wrote:rekao sam da je situacija gadna i da ćemo se svi morati naviknuti na "novo vrijeme".Ako će svi kroz to vrijeme imati krov nad glavom i imati što jesti,dobro je.A novci nam sad previše i ne trebaju osim onima koji već planiraju nova skijanja.kaya wrote:Pa ne mislim ja na naše, nego na cijelu europu. Zatvorili sve pička im materina jer nisu kupili dovoljno respiratora.vili40 wrote:ovo je gadna situacija ali najgore je što su ljudi počeli gubiti živce a što to dalje ide,živci će biti sve tanji.Puno je prijedloga i ideja ali svakom tom prijedlogu brzo nađeš rupu.Nekome ili nečemu se mora vjerovati a naši koji to vode po svemu rade dobro.Nisu oni krivi što ljudi ne slušaju i što ima idiota i takve bi prve trebalo pod ključ.
2015-08-15
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nizozemska zatvara farme kuna nakon širenja koronavirusa
» ''‘OVO SE VIŠE NE MOŽE ZAUSTAVITI’: Ugledna njemačka TV kuća objavila prilog u kojem objašnjavaju pozadinu širenja koronavirusa
» Noor, Dijagram, št'vo radite, pobogu? :)
» Značaj rijetkih metala
» Značaj Balkana za austrijsku vanjsku politiku
» ''‘OVO SE VIŠE NE MOŽE ZAUSTAVITI’: Ugledna njemačka TV kuća objavila prilog u kojem objašnjavaju pozadinu širenja koronavirusa
» Noor, Dijagram, št'vo radite, pobogu? :)
» Značaj rijetkih metala
» Značaj Balkana za austrijsku vanjsku politiku
Page 2 of 5