Potres
Page 4 of 20
Page 4 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Potres
potresi se ne mogu predvidjeti
sta rec ljudima sad na ulicama, da se vrate u domove ili da stoje na otvorenom..
drzava naravno nema pojma i histerizira jos dodatno..
evovili40 wrote:a gdje si to pročitala?mortal wrote:i ovi su imali peh
čitala očekuje se još jedan za nekoliko dana valjda
nije za nekoliko dana nego prekosutra
https://ispuni-mi-san.com/2020/03/22/jak-potres-pogodio-hrvatsku/?fbclid=IwAR0egIWMqhYEu5PUgg-me2fR_ibqo2475vXr4pUqWOLpkSSeWSIMJsJ5cc4
E HRVATSKE NOVINE
E HRVATSKE NOVINE
JAK POTRES POGODIO HRVATSKU! USKORO NOVI!
ObjavioDARIO OREŠKI22. ožujka 2020.Objavljeno uNekategorizirano
U 6 i 25 minuta jak potres probudio je gotovo cijelu Hrvatsku, do sada ovaj je bio među jačima! Jačina je došla čak do 5.3 po rihteru!
Po saznanjima NOVI POTRES TREBAO BI SE DOGODITI PREKO SUTRA U 4:54 CCA, BUDITE SPREMNI!
Ovo postaje abnormalna katastrofa!
Vrlo malo nas djeli od Italije, koja je prošle godine imala užasne scene od potresa.
Dijeli dalje kako bi bili svi spremni!
VIDEO POTRESA U ZAGREBU-
U SLUČAJU POTRESA EVO PRAVILA!
1. Lezite na pod, po mogućnosti što bliže trosjedu ili krevetu (ne ispod!). Ako strop ili ormar padne, krevet će ga zaustaviti, pa će tik uz njega ostati slobodan prostor. Druga dobra mogućnost je da legnete što bliže zidu.
2. Čim osjetite podrhtavanja, približite se vanjskome zidu. Ako se građevina uruši, tako će vas prije naći.
3. Pazite da u blizini nema ničega što bi moglo pasti na vas, poput ormara ili lustera.
4. Skupite se i pokrijte glavu rukama, kako bi ju zaštitili.
5. Ako ste na mostu ili stapeništu, odmah ih napustite.
immortal-
2014-04-16
Bolnicu vidio tri puta u zivotu.dzango wrote:Tada je kasno, ne znaju gde su. Gledao sam svojim očima dok sam skoro ležao u bolnici. Ja ću moj scenario pa šta bude.dijagram wrote:Ne daj boze, dodlje li do pelena sam cu se rijesiti.dzango wrote:Jebeš to, neću da mi menjaju pelene dok ne znam gde sam. Bolje sa dve kurve na gomili dok šmrčem belo sa njihovih guza, dok sam još u funkciji.dijagram wrote:Nema umiranja, do sto pedeset ili ništa.dzango wrote:
Šta je gore za umiranje? Korona ili zemljotres?
Kad papci mogu do stotke, ja cu barem 150:)
Tri krpanja nakon tri ranjavanja.
Nikad prije, nikad poslije.
Ufam se da nikad i necu:)
dijagram-
2015-08-09
kako novu potres prekosutra, kakve su ovo gluposti?
neki su zasluzili debele samare za ovakvo prosipanje panike i lazi
Bog poručuje da se ne bojimokic wrote:dzango wrote:Šta je sledeće? Skakavci?
poplave bojim se..
(kroz Bibliju)
immortal-
2014-04-16
Bog je sve ovo najavio.mortal wrote:Bog poručuje da se ne bojimokic wrote:dzango wrote:Šta je sledeće? Skakavci?
poplave bojim se..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a i ti si malo ubrzao... ni ovo nije završilokic wrote:dzango wrote:Šta je sledeće? Skakavci?
poplave bojim se..
2014-04-16
Ja dva puta. Jednom kao klinac zbog trovanja i prošle godine kada me strefilo. Više se ne vraćam. Bolje kurve i koks i ćao.dijagram wrote:Bolnicu vidio tri puta u zivotu.dzango wrote:Tada je kasno, ne znaju gde su. Gledao sam svojim očima dok sam skoro ležao u bolnici. Ja ću moj scenario pa šta bude.dijagram wrote:Ne daj boze, dodlje li do pelena sam cu se rijesiti.dzango wrote:Jebeš to, neću da mi menjaju pelene dok ne znam gde sam. Bolje sa dve kurve na gomili dok šmrčem belo sa njihovih guza, dok sam još u funkciji.dijagram wrote:
Nema umiranja, do sto pedeset ili ništa.
Kad papci mogu do stotke, ja cu barem 150:)
je.. ali skoro svi se smijali na one koji ga spomenujastreb wrote:Bog je sve ovo najavio.mortal wrote:Bog poručuje da se ne bojimokic wrote:dzango wrote:Šta je sledeće? Skakavci?
poplave bojim se..
2014-04-16
tko zivi u stracari moze biti vani,samo do kad, boraviti vani je glupo.kic wrote:
sta rec ljudima sad na ulicama, da se vrate u domove ili da stoje na otvorenom..
potres ce lupiti tko zna kada, za koji minut, dan, godinu ili desetljece.
tko ce to dočekati vani.
sve sto je solidno gradjeno a vecina je takva unutra.
dijagram-
2015-08-09
Sto bi rekla kolinda...apsolutno:)dzango wrote:Ja dva puta. Jednom kao klinac zbog trovanja i prošle godine kada me strefilo. Više se ne vraćam. Bolje kurve i koks i ćao.dijagram wrote:Bolnicu vidio tri puta u zivotu.dzango wrote:Tada je kasno, ne znaju gde su. Gledao sam svojim očima dok sam skoro ležao u bolnici. Ja ću moj scenario pa šta bude.dijagram wrote:Ne daj boze, dodlje li do pelena sam cu se rijesiti.dzango wrote:
Jebeš to, neću da mi menjaju pelene dok ne znam gde sam. Bolje sa dve kurve na gomili dok šmrčem belo sa njihovih guza, dok sam još u funkciji.
dijagram-
2015-08-09
izgleda da su ga uspjeli reanimiratjastreb wrote:Oklen ti to?marcellus wrote:poginuo 15-godišnjak u potresu
konstatirali su mu smrt prvo
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/tragicna-vijest-u-potresu-u-zagrebu-poginuo-petneastogodisnjak-1010848
Morat će rađat u kolima hitne pomoći
https://www.klix.ba/vijesti/regija/potresni-prizori-porodilje-s-bebama-u-narucju-ispred-bolnice-u-zagrebu/200322024
Tko zna jesu dobro zgrabile , da nije tuđe.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/potresni-prizori-porodilje-s-bebama-u-narucju-ispred-bolnice-u-zagrebu/200322024
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kako sam i prije rekao,takve koji to rade naći i objesiti za primjer ostalima.mortal wrote:evovili40 wrote:a gdje si to pročitala?mortal wrote:i ovi su imali peh
čitala očekuje se još jedan za nekoliko dana valjda
nije za nekoliko dana nego prekosutrahttps://ispuni-mi-san.com/2020/03/22/jak-potres-pogodio-hrvatsku/?fbclid=IwAR0egIWMqhYEu5PUgg-me2fR_ibqo2475vXr4pUqWOLpkSSeWSIMJsJ5cc4
E HRVATSKE NOVINE
JAK POTRES POGODIO HRVATSKU! USKORO NOVI!
ObjavioDARIO OREŠKI22. ožujka 2020.Objavljeno uNekategorizirano
U 6 i 25 minuta jak potres probudio je gotovo cijelu Hrvatsku, do sada ovaj je bio među jačima! Jačina je došla čak do 5.3 po rihteru!
Po saznanjima NOVI POTRES TREBAO BI SE DOGODITI PREKO SUTRA U 4:54 CCA, BUDITE SPREMNI!
Ovo postaje abnormalna katastrofa!
Vrlo malo nas djeli od Italije, koja je prošle godine imala užasne scene od potresa.
Dijeli dalje kako bi bili svi spremni!
VIDEO POTRESA U ZAGREBU-U SLUČAJU POTRESA EVO PRAVILA!1. Lezite na pod, po mogućnosti što bliže trosjedu ili krevetu (ne ispod!). Ako strop ili ormar padne, krevet će ga zaustaviti, pa će tik uz njega ostati slobodan prostor. Druga dobra mogućnost je da legnete što bliže zidu.2. Čim osjetite podrhtavanja, približite se vanjskome zidu. Ako se građevina uruši, tako će vas prije naći.3. Pazite da u blizini nema ničega što bi moglo pasti na vas, poput ormara ili lustera.4. Skupite se i pokrijte glavu rukama, kako bi ju zaštitili.5. Ako ste na mostu ili stapeništu, odmah ih napustite.
vili40-
2015-08-02
dijagram wrote:tko zivi u stracari moze biti vani,samo do kad, boraviti vani je glupo.kic wrote:
tko ce to dočekati vani.
ne zelim zvucati ruzno, ali koliko je zivot na selu/predgrađu u obiteljskoj kući - smisleniji
zar ne?
okružen si ljudima koje poznajes, mozes proizvodit svoju hranu ako imas prostora oko kuce, ako se dogodi nesto ovakvo izađeš samo u polje
selo > grad
kao da nemamo dosta nevolja nego sad i kojekakvi luđaci dočekali svojih pet minuta.
vili40-
2015-08-02
naravnokic wrote:dijagram wrote:tko zivi u stracari moze biti vani,samo do kad, boraviti vani je glupo.kic wrote:
tko ce to dočekati vani.
ne zelim zvucati ruzno, ali koliko je zivot na selu/predgrađu u obiteljskoj kući - smisleniji
zar ne?
okružen si ljudima koje poznajes, mozes proizvodit svoju hranu ako imas prostora oko kuce, ako se dogodi nesto ovakvo izađeš samo u polje
selo > grad
dijagram-
2015-08-09
>>> NOVO 9:36 Ravnatelj Dječje bolnice u Klaićevoj Goran Roić u izjavi za televiziju N1 demantirao je Zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba koji je ranije Hini potvrdio smrt 15-godišnjeg djeteta. Izjavio je da je djevojčica u vrlo kritičnom stanju te da joj se bore za život.
A možda je još i Srpče.RayMabus wrote:Morat će rađat u kolima hitne pomoći
Page 4 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Similar topics
» Potres-Haiti
» POTRES U BRITANIJI
» negdje je potres
» Potres u HNS-u!Ruše Šukera?
» Jak potres osjetio se u Splitu!
» POTRES U BRITANIJI
» negdje je potres
» Potres u HNS-u!Ruše Šukera?
» Jak potres osjetio se u Splitu!
Page 4 of 20