Potres
Page 2 of 20
Page 2 of 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Re: Potres
Najpogođenija regija s brojem koronaša a sad još i ovo. Izgubit ćemo par dragocjenih dana da suzbijemo koronu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zagrepčani pobjegli ispred zgrada: "Padali su tanjuri, nestalo je struje. Užasno"
POTRES jakosti 5,3 stupnja pogodio je u nedjelju ujutro Zagreb, a drugi udar uslijedio je minutu iza 7 sati.
U središtu grada zabilježene su materijalne štete, a u dijelovima grada nema struje i vode.
Zasad nema izvješća o žrtvama, a Civilna zaštita Grada Zagreba je podignuta, rekao je pročelnik tog ureda Pavle Kalinić.
U Centru 112 nemaju podatke o ozlijeđenima. Doznaje se da primaju dojave od brojnih građana te da su zbog požara na terenu i vatrogasci.
"Probudio me potres kakvog u životu nisam osjetila, refleksno sam se pokrila po glavi. Čula sam staklo kako se razbija i stvari kako padaju, kad sam se samo malo pribrala otrčala sam do vrata jer, kažu, tamo je najsigurnije. Od prvog trenutka potresa do sada, u mojoj ulici nema struje. Nadam se da će se to uskoro promijeniti jer sam planirala danima ne izlaziti zbog situacije", rekla nam je jedna Zagrepčanka.
"Potres se osjetio vrlo jako na Svetom duhu. Najjači potres u mom životu. Osjetio sam sve skupa 7 podrhtavanja jutros. Jedan veliki i onda šest manjih. Sve knjige s polica su pale na pod, kao i tanjuri i posude sa stola. Osjećaj je bio kao da smo na brodu na moru, a vani je oluja svih oluja Ljudi su izasli ispred kuća od straha i još su neki ispred", rekao je čitatelj.
"Padale su stvari s polica, nestalo je struje za neko vrijeme, vrata ormara su se otvarala, a otvorena vrata u stanu su se zatvarala. Ljudi su još uvijek u parku Stara Trešnjevka koji nam je preko puta kuće", javlja nam čitateljica.
"Potres je bio užasan, najprije se sve treslo zatim ljuljalo. Užasno iskustvo. Studenti su brzo potrčali van", javlja nam čitatelji iz studentskog doma dr. Ante Starcević.
Čitatelji nam javljau kako se potres osim u Zagrebu i okolici osjetio u cijeloj Hrvatskoj. Osjetio se u Puli, Osijeku, Varaždinu, Solinu, Sloveniji, BiH...
POTRES jakosti 5,3 stupnja pogodio je u nedjelju ujutro Zagreb, a drugi udar uslijedio je minutu iza 7 sati.
U središtu grada zabilježene su materijalne štete, a u dijelovima grada nema struje i vode.
Zasad nema izvješća o žrtvama, a Civilna zaštita Grada Zagreba je podignuta, rekao je pročelnik tog ureda Pavle Kalinić.
U Centru 112 nemaju podatke o ozlijeđenima. Doznaje se da primaju dojave od brojnih građana te da su zbog požara na terenu i vatrogasci.
"Probudio me potres kakvog u životu nisam osjetila, refleksno sam se pokrila po glavi. Čula sam staklo kako se razbija i stvari kako padaju, kad sam se samo malo pribrala otrčala sam do vrata jer, kažu, tamo je najsigurnije. Od prvog trenutka potresa do sada, u mojoj ulici nema struje. Nadam se da će se to uskoro promijeniti jer sam planirala danima ne izlaziti zbog situacije", rekla nam je jedna Zagrepčanka.
"Potres se osjetio vrlo jako na Svetom duhu. Najjači potres u mom životu. Osjetio sam sve skupa 7 podrhtavanja jutros. Jedan veliki i onda šest manjih. Sve knjige s polica su pale na pod, kao i tanjuri i posude sa stola. Osjećaj je bio kao da smo na brodu na moru, a vani je oluja svih oluja Ljudi su izasli ispred kuća od straha i još su neki ispred", rekao je čitatelj.
"Padale su stvari s polica, nestalo je struje za neko vrijeme, vrata ormara su se otvarala, a otvorena vrata u stanu su se zatvarala. Ljudi su još uvijek u parku Stara Trešnjevka koji nam je preko puta kuće", javlja nam čitateljica.
"Potres je bio užasan, najprije se sve treslo zatim ljuljalo. Užasno iskustvo. Studenti su brzo potrčali van", javlja nam čitatelji iz studentskog doma dr. Ante Starcević.
Čitatelji nam javljau kako se potres osim u Zagrebu i okolici osjetio u cijeloj Hrvatskoj. Osjetio se u Puli, Osijeku, Varaždinu, Solinu, Sloveniji, BiH...
vili40-
2015-08-02
opet je maloprije lupilo,pa majketibožje hoće li se to smiriti?
vili40-
2015-08-02
Sva sreca nije bilo ljudi po ulicama zbog karantene. Bila bi masa ranjenih da su one cigle popadale po jutarnjim setacima...
Guest- Guest
sreća u nesreći kako se kaže
2014-04-16
Stiže nas božija kazna radi genocida nad nedužnom srpskom nejači.mortal wrote:sreća u nesreći kako se kaže
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
To je Isus nadrkan.Nedjelja a katolčad radi korone ne može na misu,zato ovaj potres. Što manje mise,manje molitve,to manje hrane za katoličke Voladorese.RayMabus wrote:Najpogođenija regija s brojem koronaša a sad još i ovo. Izgubit ćemo par dragocjenih dana da suzbijemo
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
I ode karantena sad u pičku materinu... sutra još i pravi snijeg na ovo sve zovu... Zagreb baš ima day after tomorrow scenarij sljedećih tjedana...
darth_vader-
2014-04-17
ljudi su pod stresom od prije sad još i ovaj šok i neizvjesnost dal će bar sa potresima stati.Kolko čujem da je šteta velika.jasambrend wrote:I ode karantena sad u pičku materinu... sutra još i pravi snijeg na ovo sve zovu... Zagreb baš ima day after tomorrow scenarij sljedećih tjedana...
vili40-
2015-08-02
8:05 U potresu ima nekoliko ozlijeđenih.
8:09 U Vinogradskoj bolnici popucala interna i očna klinika. Sele pacijente iz očne, doznajemo.
8:14 HRT javlja da su dobili dojavu da su rodilje iz Petrove bolnice vani na ulici i mole za osnovne potrepštine.
8:09 U Vinogradskoj bolnici popucala interna i očna klinika. Sele pacijente iz očne, doznajemo.
8:14 HRT javlja da su dobili dojavu da su rodilje iz Petrove bolnice vani na ulici i mole za osnovne potrepštine.
vili40-
2015-08-02
da li se potres može predvidjeti seizmološkim uređajima?
fejsom se širi informacija da će prekosutra oko 4:50 biti novi
te koji šire dodatnu nesigurnost i paniku bi trebalo naći i objesiti na licu mjestaNoor wrote:da li se potres može predvidjeti seizmološkim uređajima?
vili40-
2015-08-02
može maksimalno 30-60sekundi prije. dakle nemože.Noor wrote:da li se potres može predvidjeti seizmološkim uređajima?
te treba streljati odmah
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Noor wrote:da li se potres može predvidjeti seizmološkim uređajima?
Naravno da ne... zar ne bi onda Japanci prvi predvidjeli onu svoju katastrofu prije par godina sa skoro 9 Richtera i tsunamijem...
darth_vader-
2014-04-17
Mada se kod potresa nikad ne zna da li je trenutni udar primarni ili tek priprema za predstojeći, za očekivati je i nadati se da je medvednička ploča ispucala tenzije sa susjednom... kakva je situacija u Kašini, Vrbovcu, Križevcima?
darth_vader-
2014-04-17
Di nam je wolfi... ?
Moguće da je napokon doživio erekciju...
Moguće da je napokon doživio erekciju...
jučer su rekli ostanite doma tjerat ćemo s ulica i globit, sad vele izađite svi van ispred kuća...
Similar topics
» Potres-Haiti
» POTRES U BRITANIJI
» negdje je potres
» Potres u HNS-u!Ruše Šukera?
» Jak potres osjetio se u Splitu!
» POTRES U BRITANIJI
» negdje je potres
» Potres u HNS-u!Ruše Šukera?
» Jak potres osjetio se u Splitu!
Page 2 of 20