Potres
Page 7 of 20
Page 7 of 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Potres
Meni se čini da što je manje demokratije, lakše se izlazi na kraj sa koronom.jasambrend wrote:dzango wrote:Ne kažu ništa za Severnu Koreju. Ne znam kako je tamo.T. wrote:Došle su nas glave 'europske vrijednosti', otvorene granice i tzv. ljudska prava...
Neka, možda će preživjeli doći pameti...
Svi izlječeni po sistemu binarnog koda...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Šta je došlo? Ništa čega nije bilo oduvijek. Bolesti, potresa i snijega...RayMabus wrote:I sad će još past snig jer je zaladilo.vili40 wrote:evakuirane 3 bolniceRayMabus wrote:Razvalilo rodilište u Zagrebu. Ona mala je kritično , valjda će preživit i da neće imat posljedica. Bore joj se za život , nije baš dobro.
A koje sranje , sad kad fali bolnica potres ti razvali rodilište.
E jbte šta je ovo došlo.
Nego smo postali premekani, tragedija je kad nam se zatvori omiljeni kafić jer di sad sjest na sunce i popit jebeni espresso...
Nema kupit kvasca, tragedija, a 90% ih ne zna opće ispeć kruv, koji će im kiki onda opće kvasac i brašno?
Šta fali ispeć beskvasni kruv, napravi jebene tortilje, neće niko umrit jer nije 10 dana imao doma kruv s kvascem...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Jedino ti ovdje pričaš o nacionalizmu. I kakve to sad ima veze s ovom situacijom?jastreb wrote:Evo,vidite li kako su besmislena sva ova sranja i nadmetanja oko nacionalizma?
Seremo jedni protiv drugih,a onda dođu takvi neprijatelji koji kose i ruše sve redom,ne pitajući rte jesi li Frane,Risto,ili Hakija.
Pa naravno da ima.Eroo wrote:Jedino ti ovdje pričaš o nacionalizmu. I kakve to sad ima veze s ovom situacijom?jastreb wrote:Evo,vidite li kako su besmislena sva ova sranja i nadmetanja oko nacionalizma?
Seremo jedni protiv drugih,a onda dođu takvi neprijatelji koji kose i ruše sve redom,ne pitajući rte jesi li Frane,Risto,ili Hakija.
U dosadi se bavimo besmislicama i perifernim stvarima.
A onda kad udasri stvarno zlo,sve te pizdarije vidimo koliko su besmislene.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa naravno da ima.Eroo wrote:Jedino ti ovdje pričaš o nacionalizmu. I kakve to sad ima veze s ovom situacijom?jastreb wrote:Evo,vidite li kako su besmislena sva ova sranja i nadmetanja oko nacionalizma?
2014-04-22
Moja pok. mama mu je rekla "usplis".T. wrote:Šta je došlo? Ništa čega nije bilo oduvijek. Bolesti, potresa i snijega...RayMabus wrote:I sad će još past snig jer je zaladilo.vili40 wrote:evakuirane 3 bolniceRayMabus wrote:Razvalilo rodilište u Zagrebu. Ona mala je kritično , valjda će preživit i da neće imat posljedica. Bore joj se za život , nije baš dobro.
E jbte šta je ovo došlo.
Nego smo postali premekani, tragedija je kad nam se zatvori omiljeni kafić jer di sad sjest na sunce i popit jebeni espresso...
Nema kupit kvasca, tragedija, a 90% ih ne zna opće ispeć kruv, koji će im kiki onda opće kvasac i brašno?
Šta fali ispeć beskvasni kruv, napravi jebene tortilje, neće niko umrit jer nije 10 dana imao doma kruv s kvascem...
Jebeš što se zemlja trese ako već imaš koronu.kaya wrote:Samo ću jedno reći, jebeš koronu kad se zemlja trese!
Sam si doživio i vidio da nisu besmislene. Metak i granate ubijaju.jastreb wrote:Pa naravno da ima.Eroo wrote:Jedino ti ovdje pričaš o nacionalizmu. I kakve to sad ima veze s ovom situacijom?jastreb wrote:Evo,vidite li kako su besmislena sva ova sranja i nadmetanja oko nacionalizma?
A bas dobro da su pripremili arenu i one druge pripreme i satore. Bar imaju gdje smjestit ljude iz evakuiranih bolnica. Samo da se svi nepotrebni maknu sa cesti da ne stvaraju nepotrebne guzve i zastoje dok ne srede kriticne stvari.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Noor wrote:xdzango wrote:Da.kic wrote:dzango wrote:Tako su i Italijani sa severa bežali na jug pa zarazili i jug zemlje.kic wrote:
al je Plenkovic znao rec zato: ne navaljujte na benzinske
ljudi samoinicijativno bjeze na selo.. s pravom
zarazili cijelu Europu..
netko stvarno misli da se to moglo staviti pod kontrolu?
e pa obratite se svojim vladama onda, sve troje
i dalje mislite da strucnjaci rade dobar posao?
Vjeruj mi da me bolio đon za koronu kad je krevet počelo tresti i padati sa polica, bosa sam bježala bokte vanidzango wrote:Jebeš što se zemlja trese ako već imaš koronu.kaya wrote:Samo ću jedno reći, jebeš koronu kad se zemlja trese!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
https://www.novosti.rs/upload/images/2020//03/22/bolnica2.jpg
bolnica, foto
bolnica, foto
Last edited by pizzon on 22/3/2020, 11:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
A drugi sam dočekala na zemlji u redu, kad se zemlja zatresla ode red u tripm, bjež gdje stigneš..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ubijaju,ali biraju. Npr. Moja granata možda neće ubiti baš tebe,ali će ubit ili ranit tvog suborca Johna, Briana,ili Stevea.Eroo wrote:Sam si doživio i vidio da nisu besmislene. Metak i granate ubijaju.jastreb wrote:Pa naravno da ima.Eroo wrote:Jedino ti ovdje pričaš o nacionalizmu. I kakve to sad ima veze s ovom situacijom?jastreb wrote:Evo,vidite li kako su besmislena sva ova sranja i nadmetanja oko nacionalizma?
ISILov nož ciljano će ubijati kršćane,nevjernike,Jezide,ili same muslimane koji se ne uklapaju u njihove šablone.
Turci će ciljano pustošiti po kurdskim ljudskim i matrijalnim potencijalima.
A onda se pojavi nešto što ne bira.
2014-04-22
Moja Vlada je grupa totalnih idiota nesposobnih za išta drugo sem lizanja dupeta velikom vođi.kic wrote:jasambrend wrote:Noor wrote:xdzango wrote:Da.kic wrote:
zarazili cijelu Europu..
netko stvarno misli da se to moglo staviti pod kontrolu?
e pa obratite se svojim vladama onda, sve troje
i dalje mislite da strucnjaci rade dobar posao?
Kombinacija korone i potresa.T. wrote:Šta je došlo? Ništa čega nije bilo oduvijek. Bolesti, potresa i snijega...RayMabus wrote:I sad će još past snig jer je zaladilo.vili40 wrote:evakuirane 3 bolniceRayMabus wrote:Razvalilo rodilište u Zagrebu. Ona mala je kritično , valjda će preživit i da neće imat posljedica. Bore joj se za život , nije baš dobro.
E jbte šta je ovo došlo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jebalo bi ti se što se sve trese da si na respiratoru. Svakom je vlastita muka najteža.kaya wrote:Vjeruj mi da me bolio đon za koronu kad je krevet počelo tresti i padati sa polica, bosa sam bježala bokte vanidzango wrote:Jebeš što se zemlja trese ako već imaš koronu.kaya wrote:Samo ću jedno reći, jebeš koronu kad se zemlja trese!
Page 7 of 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Similar topics
» Potres-Haiti
» POTRES U BRITANIJI
» negdje je potres
» Potres u HNS-u!Ruše Šukera?
» Jak potres osjetio se u Splitu!
» POTRES U BRITANIJI
» negdje je potres
» Potres u HNS-u!Ruše Šukera?
» Jak potres osjetio se u Splitu!
Page 7 of 20