Rusija vojnom operacijom šalje brigade doktora i opremu u Italiju
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Rusija vojnom operacijom šalje brigade doktora i opremu u Italiju
višekratne iz raznih radinosti bez ikakvih certifikata o stupnju zaštite prodaju se po 20 kuna komad i to npr u sisku siscia prodaje maske koje su radili po uriho modelu, koja je skroz bzvz niš koristi... i prodaje neka Rakićka koja ima knjižaru, jučer je bila i na televiziji jer je inače šnajderica po struci... cijena je 20 kuna komadAssadNaPodmornici wrote:nema ih niti u Rusijimichaellcmacha wrote:maski nema od početka veljače... a kod mene u sisku po ljekarnama ih uopće nije bilo od zadnjeg tjedna u veljačidebotoijusto wrote:bravo putin , maske nema no 50 lipa kostaAssadNaPodmornici wrote:odlična stvar, ovo je i Trump uveo, i kod nas je zabranjeno dizati cijene.epikur37 wrote:https://www.facebook.com/watch/?t=7&v=594260674506699
..............
kratko jasno
Tako da su i u Rusiji i kod nas i u Americi maske oko 50lipa ili nešto tako..
međutim i u Rusiji i u Americi i u Hrvatskoj nema maski.
ja svoju nabavio preko veze.. kako to? Zar Putin, Trump i Plenkovic nisu zabranili dizanje cijene maski? zašto ih nema onda
ali bitno da su Plenki i Putin zabranili da maske budu skuplje od 50lipa
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Austrija je ponudila pomoć.vuksadinare wrote:hrvatsku tresu potresi i korona virus ali nitko nije ponudio pomoc osim slovenije,orbana,poljske i brisela misli se na financijsku i tehnicku pomoc...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
najjača stvar maske čak i nisu "nužne" za obične građane, jer većina maski ne štite te uopće :D to je više neka psihologija. jedino što te maske koje ne štite - smanjuju mogućnost da ti iškašlješ virus dalje od svoje maske ...michaellcmacha wrote:višekratne iz raznih radinosti bez ikakvih certifikata o stupnju zaštite prodaju se po 20 kuna komad i to npr u sisku siscia prodaje maske koje su radili po uriho modelu, koja je skroz bzvz niš koristi... i prodaje neka Rakićka koja ima knjižaru, jučer je bila i na televiziji jer je inače šnajderica po struci... cijena je 20 kuna komadAssadNaPodmornici wrote:nema ih niti u Rusijimichaellcmacha wrote:maski nema od početka veljače... a kod mene u sisku po ljekarnama ih uopće nije bilo od zadnjeg tjedna u veljačidebotoijusto wrote:bravo putin , maske nema no 50 lipa kostaAssadNaPodmornici wrote:
odlična stvar, ovo je i Trump uveo, i kod nas je zabranjeno dizati cijene.
ja svoju nabavio preko veze.. kako to? Zar Putin, Trump i Plenkovic nisu zabranili dizanje cijene maski? zašto ih nema onda
ugl treba sada biti do uskrsa doma, svi u karanteni, a onda ako je još u državi tko ostao sa mozgom, tada će već veliki djelovi RH biti "čisti" pa će se moći ukidati karantena za djelove RH..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Eno Pavle Kalinić spominje da se čuo sa Azimovim... Oko pomoći ...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:hrvatsku tresu potresi i korona virus ali nitko nije ponudio pomoc osim slovenije,orbana,poljske i brisela misli se na financijsku i tehnicku pomoc...
U HR nije puklo sve kao u Italiji
Niti je Hrvatska druga industrijska sila EU.
A Rusi žele i da dobiju iskustvo.
Kod nekih je bolje da ih ne nose... Jer stalno dižu spuštaju šporkim rukama, ili ih drže predugo pa ispod njih kondezira...AssadNaPodmornici wrote:najjača stvar maske čak i nisu "nužne" za obične građane, jer većina maski ne štite te uopće :D to je više neka psihologija. jedino što te maske koje ne štite - smanjuju mogućnost da ti iškašlješ virus dalje od svoje maske ...michaellcmacha wrote:višekratne iz raznih radinosti bez ikakvih certifikata o stupnju zaštite prodaju se po 20 kuna komad i to npr u sisku siscia prodaje maske koje su radili po uriho modelu, koja je skroz bzvz niš koristi... i prodaje neka Rakićka koja ima knjižaru, jučer je bila i na televiziji jer je inače šnajderica po struci... cijena je 20 kuna komadAssadNaPodmornici wrote:nema ih niti u Rusijimichaellcmacha wrote:maski nema od početka veljače... a kod mene u sisku po ljekarnama ih uopće nije bilo od zadnjeg tjedna u veljačidebotoijusto wrote:
bravo putin , maske nema no 50 lipa kosta
ugl treba sada biti do uskrsa doma, svi u karanteni, a onda ako je još u državi tko ostao sa mozgom, tada će već veliki djelovi RH biti "čisti" pa će se moći ukidati karantena za djelove RH..
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
TocnoRayMabus wrote:Austrija je ponudila pomoć.vuksadinare wrote:hrvatsku tresu potresi i korona virus ali nitko nije ponudio pomoc osim slovenije,orbana,poljske i brisela misli se na financijsku i tehnicku pomoc...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Cuo se..mutava baštarda wrote:Eno Pavle Kalinić spominje da se čuo sa Azimovim... Oko pomoći ...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:hrvatsku tresu potresi i korona virus ali nitko nije ponudio pomoc osim slovenije,orbana,poljske i brisela misli se na financijsku i tehnicku pomoc...
U HR nije puklo sve kao u Italiji
Niti je Hrvatska druga industrijska sila EU.
A Rusi žele i da dobiju iskustvo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
i kod mene ih šiva jedan krojački obrt...jebate izgledaju ko da su ih iz nošenih loznih gaća sašile...bez vezemichaellcmacha wrote:višekratne iz raznih radinosti bez ikakvih certifikata o stupnju zaštite prodaju se po 20 kuna komad i to npr u sisku siscia prodaje maske koje su radili po uriho modelu, koja je skroz bzvz niš koristi... i prodaje neka Rakićka koja ima knjižaru, jučer je bila i na televiziji jer je inače šnajderica po struci... cijena je 20 kuna komadAssadNaPodmornici wrote:nema ih niti u Rusijimichaellcmacha wrote:maski nema od početka veljače... a kod mene u sisku po ljekarnama ih uopće nije bilo od zadnjeg tjedna u veljačidebotoijusto wrote:bravo putin , maske nema no 50 lipa kostaAssadNaPodmornici wrote:
odlična stvar, ovo je i Trump uveo, i kod nas je zabranjeno dizati cijene.
veliki poglavica je rekaoepikur37 wrote:https://www.facebook.com/watch/?t=7&v=594260674506699
..............
kratko jasno
kratko jasno
medjutim u rusiji je hrpetina privatnih apotekica koje drze maske na skladistu jer ocekuju porast cijena istih
sad ih je putko ujebo s ovim,
naletio sam na jedan link gdje pise o dnevnim kolicinama maski koje se salju na rusko trziste
plus sto su dobili od kineza za slanje svojih iz zaliha kad je kinezima bilo gusto
no, najednoj apoteki pise da nema maski i to se razleti po netu kao priznak katastrofe
pogledaj kak je u europi, toliko fejkova da ti pozli
jel hrvatska dobra s rusijom, mislim na politicke elite, a bez obzira i na to, hrvatska dobro kotira kod rusa i nek pljenki ili milanoviz zatrazi, dobit cevuksadinare wrote:hrvatsku tresu potresi i korona virus ali nitko nije ponudio pomoc osim slovenije,orbana,poljske i brisela misli se na financijsku i tehnicku pomoc...
no koliko vidim imas briselskog catu, mislis li da bi se on usudio trazit il uzet nesto od rusa, nesto sto bi moglo naskodit njegovoj karijeri u briselu
de ne budi smijesan
inace, rusi vise vole hrvate nego hrvati ruse, ja kad sam god u rusiji rekao da sam iz horvatije, o nas brat i odmah se odnos utopljavao
nisam ih htjeo razocarat i reci da sam iz plemena, to bi povuklo puno objasnjavanja
a da, edit
prije par godina su rusi ponudili pomoc oko gasenja pozara pa ih je cak ja mislim da je milovanovic bio premijer, da su ih otpilili ko budale
ako ima maski po skladištima navodno i ako im je cijena 50lipa, zašto 100milijuna rusa nema masku kao niti većina hrvata?Leviathan2 wrote:maski ima koliko oces,AssadNaPodmornici wrote:odlična stvar, ovo je i Trump uveo, i kod nas je zabranjeno dizati cijene.epikur37 wrote:https://www.facebook.com/watch/?t=7&v=594260674506699
..............
kratko jasno
medjutim u rusiji je hrpetina privatnih apotekica koje drze maske na skladistu jer ocekuju porast cijena istih
sad ih je putko ujebo s ovim,
naletio sam na jedan link gdje pise o dnevnim kolicinama maski koje se salju na rusko trziste
plus sto su dobili od kineza za slanje svojih iz zaliha kad je kinezima bilo gusto
no, najednoj apoteki pise da nema maski i to se razleti po netu kao priznak katastrofe
pogledaj kak je u europi, toliko fejkova da ti pozli
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
o vakserica, jel te strausput, znas li sto je rasol :DNoor wrote:.bez veze
kratko jasno
i to je to...nema do prosvijećenog apsolutizma...i marije terezije
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jbte, talijani ce poslije ovog lincovat vlast ako ne skinu sankcije,a to onda ima jebene posljedice po cjeli sistem sankcijamutava baštarda wrote:eu se ovim putinovim penetriranjem iljušinima raspada....
Leviathan2 wrote:jbte, talijani ce poslije ovog lincovat vlast ako ne skinu sankcije,a to onda ima jebene posljedice po cjeli sistem sankcijamutava baštarda wrote:eu se ovim putinovim penetriranjem iljušinima raspada....
lipo :)
2015-08-06
rasol? jel onaj od zelja?Leviathan2 wrote:o vakserica, jel te strausput, znas li sto je rasol :DNoor wrote:.bez veze
je, još me stra
pa dobro je on rekao, njima ne treba parlamentarna demokracija, dok se frakcije dogovore, propala rusijaepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:veliki poglavica je rekaoepikur37 wrote:https://www.facebook.com/watch/?t=7&v=594260674506699
..............
kratko jasno
i to je to...nema do prosvijećenog apsolutizma...i marije terezije
inace rusi jebeno cjene staljina bez obzira na staljinovu vladavinu, i 40 % rusa smatra da putin treba bit zestok ko staljin
jel ti znas da je to prevencija protiv svih gripa i slicnih oboljenja do kojih dovodi slab imunitet
vitamini minerali aminokiseline, antioksidansi itd,
pije se hladan jer mlacan nije ukusan , bljutav je dok je hladan skoro ko limunada, osvjezavajuci
i nemoj da te bude stra, ako pradedu nije stra, ti taka mladenka nema cega da se bojis
jel ti znas da je to prevencija protiv svih gripa i slicnih oboljenja do kojih dovodi slab imunitet
vitamini minerali aminokiseline, antioksidansi itd,
pije se hladan jer mlacan nije ukusan , bljutav je dok je hladan skoro ko limunada, osvjezavajuci
i nemoj da te bude stra, ako pradedu nije stra, ti taka mladenka nema cega da se bojis
Sreća sam pokiselio 25 kg kupusa...evo legla i sarma predzadnja za ovu godinu. Ali rasol nisam baš ljubitelj...više sirutku.
2015-08-06
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 'Misao' Vučićevih doktora o koronavirusu:'Žene,vi u šoping u Italiju,vas štiti estrogen'
» Rusija od Kine zatražila vojnu opremu
» Rusija prijeti vojnom odmazdom Velikoj Britaniji
» Rusija šalje cijelu sjevernu i baltičku pomorsku flotu u Siriju
» Heroji su sletjeli u Italiju i bit će nagrađeni novim statusom u "svijetu sutrašnjice" - nitko više neće moći reći da su Rusija, Kuba i Kina "neprijatelj"
» Rusija od Kine zatražila vojnu opremu
» Rusija prijeti vojnom odmazdom Velikoj Britaniji
» Rusija šalje cijelu sjevernu i baltičku pomorsku flotu u Siriju
» Heroji su sletjeli u Italiju i bit će nagrađeni novim statusom u "svijetu sutrašnjice" - nitko više neće moći reći da su Rusija, Kuba i Kina "neprijatelj"
Page 5 of 7