Rusija vojnom operacijom šalje brigade doktora i opremu u Italiju
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Rusija vojnom operacijom šalje brigade doktora i opremu u Italiju
Leviathan2 wrote:je, onaj od zeljaNoor wrote:rasol? jel onaj od zelja?Leviathan2 wrote:o vakserica, jel te strausput, znas li sto je rasol :DNoor wrote:.bez veze
je, još me stra
jel ti znas da je to prevencija protiv svih gripa i slicnih oboljenja do kojih dovodi slab imunitet
vitamini minerali aminokiseline, antioksidansi itd,
pije se hladan jer mlacan nije ukusan , bljutav je dok je hladan skoro ko limunada, osvjezavajuci
i nemoj da te bude stra, ako pradedu nije stra, ti taka mladenka nema cega da se bojis
Sreća sam pokiselio 25 kg kupusa...evo legla i sarma predzadnja za ovu godinu. Ali rasol nisam baš ljubitelj...više sirutku.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne nose, rjetki su koji nose maskeAssadNaPodmornici wrote:ako ima maski po skladištima navodno i ako im je cijena 50lipa, zašto 100milijuna rusa nema masku kao niti većina hrvata?Leviathan2 wrote:maski ima koliko oces,AssadNaPodmornici wrote:odlična stvar, ovo je i Trump uveo, i kod nas je zabranjeno dizati cijene.epikur37 wrote:https://www.facebook.com/watch/?t=7&v=594260674506699
..............
kratko jasno
Tako da su i u Rusiji i kod nas i u Americi maske oko 50lipa ili nešto tako..
međutim i u Rusiji i u Americi i u Hrvatskoj nema maski.
ja svoju nabavio preko veze.. kako to? Zar Putin, Trump i Plenkovic nisu zabranili dizanje cijene maski? zašto ih nema onda
medjutim u rusiji je hrpetina privatnih apotekica koje drze maske na skladistu jer ocekuju porast cijena istih
sad ih je putko ujebo s ovim,
naletio sam na jedan link gdje pise o dnevnim kolicinama maski koje se salju na rusko trziste
plus sto su dobili od kineza za slanje svojih iz zaliha kad je kinezima bilo gusto
no, najednoj apoteki pise da nema maski i to se razleti po netu kao priznak katastrofe
pogledaj kak je u europi, toliko fejkova da ti pozli
u moskvi ih uglavnom stavljaju u javnom prijevozu i onda opet skidaju
nisam ni ja ljubitelj rasola al mi je postao tradicija za zimuepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:je, onaj od zeljaNoor wrote:rasol? jel onaj od zelja?Leviathan2 wrote:o vakserica, jel te strausput, znas li sto je rasol :DNoor wrote:.bez veze
je, još me stra
jel ti znas da je to prevencija protiv svih gripa i slicnih oboljenja do kojih dovodi slab imunitet
pije se hladan jer mlacan nije ukusan , bljutav je dok je hladan skoro ko limunada, osvjezavajuci
i nemoj da te bude stra, ako pradedu nije stra, ti taka mladenka nema cega da se bojis
Sreća sam pokiselio 25 kg kupusa...evo legla i sarma predzadnja za ovu godinu. Ali rasol nisam baš ljubitelj...više sirutku.
79-80 zima, stresla me gripa da sam lezao u krevetu ko telac, temperatura nije silazila ispod 39, nemoguce pojesti zalogaj juhe da ostane u zelucu,
zene , bivsa i tadasnja poludjele a ja izricito zabranio da zovu doktora, dosla tetka i posjet kcerci i donjela joj kiseli kupus za sarmu, domaci, kad je cula da mene ubija gripa, ocjedila zelje donijela i na silu me natjerala da popijem
ove moje dvi babe iskolacile oci, jos kad su probale pocele se kladit da necu duze izdrzat od 5 minuta prije nego povratim, ja popio i zaspao, nakon 3 sata se probudio ko da nikad nisam imao gripu
a inace u plemenu je to narodna medicina, luk, bjeli luk, hren, rasol i kiseli kupus te nekuhani kompot
ako su svi rusi već nabavili masku, zašto se onda putin miješa u tržišne odnose danas? mislim svi rusi imaju masku, potražnja će biti normalna, time i cijene neće ići gore(jer pošto rusi imaju maske, nema velike potražnje) čemu onda uplitanje putina...Leviathan2 wrote:ne nose, rjetki su koji nose maskeAssadNaPodmornici wrote:ako ima maski po skladištima navodno i ako im je cijena 50lipa, zašto 100milijuna rusa nema masku kao niti većina hrvata?Leviathan2 wrote:maski ima koliko oces,AssadNaPodmornici wrote:odlična stvar, ovo je i Trump uveo, i kod nas je zabranjeno dizati cijene.epikur37 wrote:https://www.facebook.com/watch/?t=7&v=594260674506699
..............
kratko jasno
ja svoju nabavio preko veze.. kako to? Zar Putin, Trump i Plenkovic nisu zabranili dizanje cijene maski? zašto ih nema onda
medjutim u rusiji je hrpetina privatnih apotekica koje drze maske na skladistu jer ocekuju porast cijena istih
naletio sam na jedan link gdje pise o dnevnim kolicinama maski koje se salju na rusko trziste
plus sto su dobili od kineza za slanje svojih iz zaliha kad je kinezima bilo gusto
no, najednoj apoteki pise da nema maski i to se razleti po netu kao priznak katastrofe
ništa mi nije jasno.. sve mi se pomišalo.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ti ne citas sto sam napisaoAssadNaPodmornici wrote:ako su svi rusi već nabavili masku, zašto se onda putin miješa u tržišne odnose danas? mislim svi rusi imaju masku, potražnja će biti normalna, time i cijene neće ići gore(jer pošto rusi imaju maske, nema velike potražnje) čemu onda uplitanje putina...Leviathan2 wrote:ne nose, rjetki su koji nose maskeAssadNaPodmornici wrote:ako ima maski po skladištima navodno i ako im je cijena 50lipa, zašto 100milijuna rusa nema masku kao niti većina hrvata?Leviathan2 wrote:maski ima koliko oces,AssadNaPodmornici wrote:
odlična stvar, ovo je i Trump uveo, i kod nas je zabranjeno dizati cijene.
ništa mi nije jasno.. sve mi se pomišalo.
znaci stvaraju se umjetne nestasice da bi se dizale cjene, kak se to na trzistu naziva?
je, još me stra
79-80 zima, stresla me gripa da sam lezao u krevetu ko telac, temperatura nije silazila ispod 39, nemoguce pojesti zalogaj juhe da ostane u zelucu,
zene , bivsa i tadasnja poludjele a ja izricito zabranio da zovu doktora, dosla tetka i posjet kcerci i donjela joj kiseli kupus za sarmu, domaci, kad je cula da mene ubija gripa, ocjedila zelje donijela i na silu me natjerala da popijem
ove moje dvi babe iskolacile oci, jos kad su probale pocele se kladit da necu duze izdrzat od 5 minuta prije nego povratim, ja popio i zaspao, nakon 3 sata se probudio ko da nikad nisam imao gripu
a inace u plemenu je to narodna medicina, luk, bjeli luk, hren, rasol i kiseli kupus te nekuhani kompot
hren ne volim ali inače sve ostalo prakticiram + sirutku, bijeli čaj, med , domaći limun
a i vrtlić mi je fino uzelenio...jučer juha od moje brokule :)
naravno cugam...alkohol isto pomaže :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Leviathan2 wrote:je, onaj od zeljaNoor wrote:rasol? jel onaj od zelja?Leviathan2 wrote:o vakserica, jel te strausput, znas li sto je rasol :DNoor wrote:.bez veze
je, još me stra
pa volim popit rasol, to mi ostalo od malena, sve kiselo sam tamanila ko čokoladu :)
kad svekrva ukiseli doma zelje u kaci, onda ga imam na litre
ma stra me samo uć u spavaću, onaj rodeo na krevetu neću tako skoro zaboraviti
Last edited by Noor on 24/3/2020, 00:00; edited 1 time in total
pa dobra rakijica nikom nije naskodila ako nije pretjerivao :Depikur37 wrote:Leviathan2 wrote:nisam ni ja ljubitelj rasola al mi je postao tradicija za zimuepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:je, onaj od zeljaNoor wrote:
rasol? jel onaj od zelja?
je, još me stra
hren ne volim ali inače sve ostalo prakticiram + sirutku, bijeli čaj, med , domaći limun
a i vrtlić mi je fino uzelenio...jučer juha od moje brokule :)
naravno cugam...alkohol isto pomaže :D
https://nacionalnageografija.com/2020/03/23/putin-iz-moskve-poslao-avione-da-vojnim-aerosolnim-topom-ubijaju-koronu-u-italiji/?fbclid=IwAR2JGznGvNakXTMBz8ksWyEDCTSoUGNiQoykuzg4RFYkKhcv9MmX8NkE8GQ
Mogli su i jameri sa onim svojim C-130 letecim topovnjacama,pa da gadjaju viruze..
Guest- Guest
nemaju vremena kupuju toaletni papir usrali seLegendovich wrote:Mogli su i jameri sa onim svojim C-130 letecim topovnjacama,pa da gadjaju viruze..
ne znaju za mlaz tople vode i sapun ili pjenu...ja vec godinama perem guzicu vodom i pjenom..ugrubo malo papirom prvo i poslije sapunjajUnimatrix_Zero wrote:nemaju vremena kupuju toaletni papir usrali seLegendovich wrote:Mogli su i jameri sa onim svojim C-130 letecim topovnjacama,pa da gadjaju viruze..
Guest- Guest
jebiga parola snadji se druze,ja im kazem ovim mulcima na poslu pa sta ce ti papir ako nebudes imao sta jesti
medikamenti su jako bitni,posebice antibiotici..isto kao i lijekovi protiv trovanja,tetanus i slicno..zacas se srezes,i ako ne pazis,ćopi te sepsa,a ako nemas jakih antibiotika i lijeka protv tetanusa,mrtav si vrlo brzo..Unimatrix_Zero wrote:jebiga parola snadji se druze,ja im kazem ovim mulcima na poslu pa sta ce ti papir ako nebudes imao sta jesti
Guest- Guest
Legendovich wrote:medikamenti su jako bitni,posebice antibiotici..isto kao i lijekovi protiv trovanja,tetanus i slicno..zacas se srezes,i ako ne pazis,ćopi te sepsa,a ako nemas jakih antibiotika i lijeka protv tetanusa,mrtav si vrlo brzo..Unimatrix_Zero wrote:jebiga parola snadji se druze,ja im kazem ovim mulcima na poslu pa sta ce ti papir ako nebudes imao sta jesti
da zanima me u nedostatku antibiotika bili se rana mogla dezinfikovati barutom tj paljenjem baruta na rani
i močugom po tvojoj tintari..yebote Medo,zaboravio alkohol??bencin??sVE sto sadrzi alkohol...jaka kiselina bilo koje vrste...Unimatrix_Zero wrote:Legendovich wrote:medikamenti su jako bitni,posebice antibiotici..isto kao i lijekovi protiv trovanja,tetanus i slicno..zacas se srezes,i ako ne pazis,ćopi te sepsa,a ako nemas jakih antibiotika i lijeka protv tetanusa,mrtav si vrlo brzo..Unimatrix_Zero wrote:jebiga parola snadji se druze,ja im kazem ovim mulcima na poslu pa sta ce ti papir ako nebudes imao sta jesti
da zanima me u nedostatku antibiotika bili se rana mogla dezinfikovati barutom tj paljenjem baruta na rani
Guest- Guest
dezodorans s alkoholom,afteršejv..
Guest- Guest
Legendovich wrote:i močugom po tvojoj tintari..yebote Medo,zaboravio alkohol??bencin??sVE sto sadrzi alkohol...jaka kiselina bilo koje vrste...Unimatrix_Zero wrote:Legendovich wrote:medikamenti su jako bitni,posebice antibiotici..isto kao i lijekovi protiv trovanja,tetanus i slicno..zacas se srezes,i ako ne pazis,ćopi te sepsa,a ako nemas jakih antibiotika i lijeka protv tetanusa,mrtav si vrlo brzo..Unimatrix_Zero wrote:jebiga parola snadji se druze,ja im kazem ovim mulcima na poslu pa sta ce ti papir ako nebudes imao sta jesti
alkohol da malo u se malo na ranu
Prico danas sa sestrom,radi na kirurgiji..kaze,poceli krasti po klinici lijekove,sredstva za dezinficiranje i slicno..ludnica..
Guest- Guest
bash poceo raditi mini kotao za destilaciju za alkohol..ono,stolna verzija..nikad ne znas..
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 'Misao' Vučićevih doktora o koronavirusu:'Žene,vi u šoping u Italiju,vas štiti estrogen'
» Rusija od Kine zatražila vojnu opremu
» Rusija prijeti vojnom odmazdom Velikoj Britaniji
» Rusija šalje cijelu sjevernu i baltičku pomorsku flotu u Siriju
» Heroji su sletjeli u Italiju i bit će nagrađeni novim statusom u "svijetu sutrašnjice" - nitko više neće moći reći da su Rusija, Kuba i Kina "neprijatelj"
» Rusija od Kine zatražila vojnu opremu
» Rusija prijeti vojnom odmazdom Velikoj Britaniji
» Rusija šalje cijelu sjevernu i baltičku pomorsku flotu u Siriju
» Heroji su sletjeli u Italiju i bit će nagrađeni novim statusom u "svijetu sutrašnjice" - nitko više neće moći reći da su Rusija, Kuba i Kina "neprijatelj"
Page 6 of 7