malo im nelagodno, pa drapaju....
Page 1 of 1
malo im nelagodno, pa drapaju....
http://portal.braniteljski-forum.com/vijesti/foto-pogledajte-kako-policajci-kidaju-plakate-na-kojima-je-darko-pajicic
FOTO: Pogledajte kako policajci kidaju plakate na kojima je Darko Pajičić! PODIJELI OVO TAGOVI Darko Pajičićplakatipolicijaskidanje Darkova priča ponovno je dospjela u javnost s početkom akcije Stožera za obranu Vukovara koji je jumbo plakatima po cijeloj zemlji želio ukazati na sudbinu ovog branitelja. Policajci su u Koprivnici na Trgu bana Josipa Jelačića i u Ulici hrvatske državnosti skidali plakate ‘neprimjerenog sadržaja’. Na slikama je vidljivo da se radi o plakatu koji prikazuje teško ozlijeđenog branitelja Darka Pajičića. Također su proveli kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili je li narušen javni red i mir. Podsjetimo, Darkova priča ponovno je dospjela u javnost s početkom akcije Stožera za obranu Vukovara koji je jumbo plakatima po cijeloj zemlji želio ukazati na sudbinu ovog branitelja koji se već mjesecima oporavlja od ozljeda koje je zadobio u srazu s policajcem Sašom Sabadošem pri skidanju dvojezične ploče u Vukovaru. Da i ova priča dobije drugu stranu pobrinuo se neimenovani izvor iz MUP-a, tvrdeći da je ozlijeđeni Darko pijan pao sa šanka te da ga nije udario njihov policajac. Autor: I.B
Pročitajte više na http://portal.braniteljski-forum.com/vijesti/foto-pogledajte-kako-policajci-kidaju-plakate-na-kojima-je-darko-pajicic .
FOTO: Pogledajte kako policajci kidaju plakate na kojima je Darko Pajičić! PODIJELI OVO TAGOVI Darko Pajičićplakatipolicijaskidanje Darkova priča ponovno je dospjela u javnost s početkom akcije Stožera za obranu Vukovara koji je jumbo plakatima po cijeloj zemlji želio ukazati na sudbinu ovog branitelja. Policajci su u Koprivnici na Trgu bana Josipa Jelačića i u Ulici hrvatske državnosti skidali plakate ‘neprimjerenog sadržaja’. Na slikama je vidljivo da se radi o plakatu koji prikazuje teško ozlijeđenog branitelja Darka Pajičića. Također su proveli kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili je li narušen javni red i mir. Podsjetimo, Darkova priča ponovno je dospjela u javnost s početkom akcije Stožera za obranu Vukovara koji je jumbo plakatima po cijeloj zemlji želio ukazati na sudbinu ovog branitelja koji se već mjesecima oporavlja od ozljeda koje je zadobio u srazu s policajcem Sašom Sabadošem pri skidanju dvojezične ploče u Vukovaru. Da i ova priča dobije drugu stranu pobrinuo se neimenovani izvor iz MUP-a, tvrdeći da je ozlijeđeni Darko pijan pao sa šanka te da ga nije udario njihov policajac. Autor: I.B
Pročitajte više na http://portal.braniteljski-forum.com/vijesti/foto-pogledajte-kako-policajci-kidaju-plakate-na-kojima-je-darko-pajicic .
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: malo im nelagodno, pa drapaju....
ovo je komunalni problem , par stotina kuna i moze se zalit u roku od 8 dana
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
..nije mi jasno sto u policiji radi barikadas i batinas
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
koliko sam upoznat u ovih 4 godine su napravili strašan auzmješ, i ako sad ostanu na vlasti imat ćemo velikih problema prvenstveno mi koji se ne ustručavamo javno reći što mislimo o njima.... a u konačnici i svi koji imaju ikakve veze s nama...
2015-08-08
....izgleda da je najveci hrvatski problem..kakp smjestit onom drugom...jbg ako glavas ne moze preboliti da.mu ga je sanader smjestio a ne hdz....onda je idiot..pa sama holly kaze da ne krivi stranku vec zokija....prgomet je morao znati da nije moguca detudjmanizacija hdz-a i da je nemoguce iz hdza izbaciti hercegovce...onaj budala petrina krivi za sve tudjmana kojeg ne krive ni dedakovic ni istaknuti hosovci vec krive manolica i boljkovca..onda sta rec...jalcina do neba
2015-09-08
Mi? Vi? Oni? Nama? Njima? Tipičan vokabular pičke koja se skriva iza zamjenica u množini.michaellcmacha wrote:koliko sam upoznat u ovih 4 godine su napravili strašan auzmješ, i ako sad ostanu na vlasti imat ćemo velikih problema prvenstveno mi koji se ne ustručavamo javno reći što mislimo o njima.... a u konačnici i svi koji imaju ikakve veze s nama...
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
pa rekoh da ćemo svi zajedno imati velikih problema....
2015-08-08
bez brige budi, da se ja skrivam iza mi, nama i sl... ima tu ko vrlo dobro zna, da se ja iza ničeg i nikog ne skrivam... a usudim se ustvrditi da nitko ovdje nije imao neugodnosti zbog napisanog ali i izgovorenog koliko sam ja imao... samo za sad se može svesti samo pod neugodnosti i maltretiranje trošenjem mog dragocjenog vremena....marcus-t wrote:Mi? Vi? Oni? Nama? Njima? Tipičan vokabular pičke koja se skriva iza zamjenica u množini.michaellcmacha wrote:koliko sam upoznat u ovih 4 godine su napravili strašan auzmješ, i ako sad ostanu na vlasti imat ćemo velikih problema prvenstveno mi koji se ne ustručavamo javno reći što mislimo o njima.... a u konačnici i svi koji imaju ikakve veze s nama...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ali ici pod skute onom koji veli da je krsticevic niko i nista i to kazu oni koji nisu htjeli ici u obranu dpmovine vadeci se na priziv savjesti onda ni ne zasluzujemo imat drzavu i nek nas srbi,janezi,madjari karaju u glavu dovijeka...
2015-09-08
To.je moja kletva i ne samo mojavuksadinare wrote:Ali ici pod skute onom koji veli da je krsticevic niko i nista i to kazu oni koji nisu htjeli ici u obranu dpmovine vadeci se na priziv savjesti onda ni ne zasluzujemo imat drzavu i nek nas srbi,janezi,madjari karaju u glavu dovijeka...
2015-09-08
Vas dvojic,a Miha i Vučina, ste kao ona galerija iz Muppeta, non stop njurgate i kukate kak je nekad bilo....
Guest- Guest
A Eva uviek njurga kako je Kolinda ljepša i uspješnija.
Sramotno postupanja, no što možemo očekivati od Rankovićeve milicije, poštivanje slobode javnoga izražavanja?
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Za malo se ...
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Za malo se ...
Page 1 of 1