'' EPIDEMIJA 'ŠVICARSKA JE KASNILA S RESTRIKCIJAMA, SAD JE U SITUACIJI KAO ITALIJA' Hrvatski znanstvenik Nenad Ban: Ovdje je situacija sve teža, najgore tek dolazi ''
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: '' EPIDEMIJA 'ŠVICARSKA JE KASNILA S RESTRIKCIJAMA, SAD JE U SITUACIJI KAO ITALIJA' Hrvatski znanstvenik Nenad Ban: Ovdje je situacija sve teža, najgore tek dolazi ''
Sutra bih trebao otići u banku.
I bit će ono, kiša pada, trava raste, a klavir je čist.
Darko je bio u banci.
Poslije su ga stavili u gips. A možda i nisu.
I bit će ono, kiša pada, trava raste, a klavir je čist.
Darko je bio u banci.
Poslije su ga stavili u gips. A možda i nisu.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: '' EPIDEMIJA 'ŠVICARSKA JE KASNILA S RESTRIKCIJAMA, SAD JE U SITUACIJI KAO ITALIJA' Hrvatski znanstvenik Nenad Ban: Ovdje je situacija sve teža, najgore tek dolazi ''
Ti drugi umovi misle kako si i ti jedan od poremećenih umova,skupa samnom i Ezekielom.RayMabus wrote:A nije nego mi se ne da o toj tematici pričat. Neke stvari izbjegavam rasprave jer ....triba bi onda bit pozitivan sto posto i tek onda uć u tu temu al onda mi je to dosadno.סמאל wrote:Teško Ashtarima s tako ljenim i neučinkovitim kadrom.Vidiš ovih dana ja ubirem extra bonus.RayMabus wrote:Gledam tv pospan. Ta tema je ....daleko.סמאל wrote:Potkožni implatati su jako dobro medicinsko i sigurnonosno riješenje.Očitavanje vitalnih funkcija tijela,ali istovremeno i spriječavanje kriminalnih i terorističkih prijetnji.Zamislite samo kako bi najgori teroristi vrlo lako bili locirani da su imali podkožni implatat.
Trans ljudi.
Više volim zajebavat druge umove pa da sami dođu do zaključka.
Ok trans ljudi čiji se umovi mogu kontrolirati preko usadaka u glavi.
Ljudi roboti. Navodeni na daljinski.
Nije više religija dovoljna pa sad triba i fizički stavit neku kesu na glavu da im blokira pogled.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Imam ja važnijih stvari sada...Briga me za ove ovdje...סמאל wrote:Ne znam šta se zamaraš s njima.Vidiš,kad prebaciš bonos kao što sam ja,budeš zadovoljan i pratiš kako ide dalje.red wolf wrote:Daj, ponovno pročitaj...Ne sramoti se ovdje...Znam da si htio zadiviti @Noor ovdje, ali to te ne čini pametnijim što jesi...veber wrote:bio jednom jedan nadrealistared wolf wrote:Pročitaj ponovno, pa ćeš shvatiti o čemu je riječ...veber wrote:
znam da si blesav, da je ovo internet, ali nemoj meni ili nekom mom bližem prijetiti.
sutra bu još sunca. uživaj
otišao je u šetnjicu
vratio se nije
nikad
jebali vas ti psihotici u kombinaciji s alkoholom
red wolf-
2016-02-10
Ja sam dobio malo lakše zadatke,više protokolarne i ceremonialne naravi,kao nagradu za uloženi trud i rad.red wolf wrote:Imam ja važnijih stvari sada...Briga me za ove ovdje...סמאל wrote:Ne znam šta se zamaraš s njima.Vidiš,kad prebaciš bonos kao što sam ja,budeš zadovoljan i pratiš kako ide dalje.red wolf wrote:Daj, ponovno pročitaj...Ne sramoti se ovdje...Znam da si htio zadiviti @Noor ovdje, ali to te ne čini pametnijim što jesi...veber wrote:bio jednom jedan nadrealistared wolf wrote:
Pročitaj ponovno, pa ćeš shvatiti o čemu je riječ...
otišao je u šetnjicu
vratio se nije
nikad
2015-07-23
Ja sam Hrvat
Last edited by crvenkasti on 20/3/2020, 23:50; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
ono kaj vas iz GF i, nisam pratio.Stral petkom puštaju?red wolf wrote:Imam ja važnijih stvari sada...Briga me za ove ovdje...סמאל wrote:Ne znam šta se zamaraš s njima.Vidiš,kad prebaciš bonos kao što sam ja,budeš zadovoljan i pratiš kako ide dalje.red wolf wrote:Daj, ponovno pročitaj...Ne sramoti se ovdje...Znam da si htio zadiviti @Noor ovdje, ali to te ne čini pametnijim što jesi...veber wrote:bio jednom jedan nadrealistared wolf wrote:
Pročitaj ponovno, pa ćeš shvatiti o čemu je riječ...
otišao je u šetnjicu
vratio se nije
nikad
2014-12-30
Da,puštaju nas iz jedne izolacije u drugu izolaciju,ali zar misliš da u Vrapču radnim danima nema interneta.Isusek&Marija,pa u kom ti stoljeću živiš.veber wrote:ono kaj vas iz GF i, nisam pratio.Stral petkom puštaju?red wolf wrote:Imam ja važnijih stvari sada...Briga me za ove ovdje...סמאל wrote:Ne znam šta se zamaraš s njima.Vidiš,kad prebaciš bonos kao što sam ja,budeš zadovoljan i pratiš kako ide dalje.red wolf wrote:Daj, ponovno pročitaj...Ne sramoti se ovdje...Znam da si htio zadiviti @Noor ovdje, ali to te ne čini pametnijim što jesi...veber wrote:
bio jednom jedan nadrealista
otišao je u šetnjicu
vratio se nije
nikad
2015-07-23
Dobar dan.crvenkasti wrote:Ja sam Hrvat
2015-07-23
Veber me nervira. Što da radim?
crvenkasti-
2014-04-17
pa znam, ali ti i wolf imate previše istih slova u rečenici kao i iknar.סמאל wrote:Da,puštaju nas iz jedne izolacije u drugu izolaciju,ali zar misliš da u Vrapču radnim danima nema interneta.Isusek&Marija,pa u kom ti stoljeću živiš.veber wrote:ono kaj vas iz GF i, nisam pratio.Stral petkom puštaju?red wolf wrote:Imam ja važnijih stvari sada...Briga me za ove ovdje...סמאל wrote:Ne znam šta se zamaraš s njima.Vidiš,kad prebaciš bonos kao što sam ja,budeš zadovoljan i pratiš kako ide dalje.red wolf wrote:
Daj, ponovno pročitaj...Ne sramoti se ovdje...Znam da si htio zadiviti @Noor ovdje, ali to te ne čini pametnijim što jesi...
preklapanje vam je isto unutar 15ak posto ste.
znači 3 osobe u jednoj.
2014-12-30
Da svi smo mi jedna osoba.Crvenkasti i Ray takođe.Mi smo legija.veber wrote:pa znam, ali ti i wolf imate previše istih slova u rečenici kao i iknar.סמאל wrote:Da,puštaju nas iz jedne izolacije u drugu izolaciju,ali zar misliš da u Vrapču radnim danima nema interneta.Isusek&Marija,pa u kom ti stoljeću živiš.veber wrote:ono kaj vas iz GF i, nisam pratio.Stral petkom puštaju?red wolf wrote:Imam ja važnijih stvari sada...Briga me za ove ovdje...סמאל wrote:
Ne znam šta se zamaraš s njima.Vidiš,kad prebaciš bonos kao što sam ja,budeš zadovoljan i pratiš kako ide dalje.
znači 3 osobe u jednoj.
2015-07-23
Evo,veber nas je prokužio.Mi smo Crazy Jane iz Doom Patrol.
2015-07-23
Ja jesam netko drugi.
crvenkasti-
2014-04-17
pravo ime za koronu je eliksir mladosti...tik tokLeviathan2 wrote:koji se kurac dogodio ezeku, odjedared je poceo vodit brigu o ljudskim govnima :DDtre wrote:Misliš valjda ljudska govna kako si nas do sada zvao.red wolf wrote: EPIDEMIJA 'ŠVICARSKA JE KASNILA S RESTRIKCIJAMA, SAD JE U SITUACIJI KAO ITALIJA' Hrvatski znanstvenik Nenad Ban: Ovdje je situacija sve teža, najgore tek dolazi
Teško vrijeme po ljudski rod dolazi...Ali, valja izdržati...
da ga nije uvatila korona
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zaspa ko top. Dobro jutro.סמאל wrote:Ti drugi umovi misle kako si i ti jedan od poremećenih umova,skupa samnom i Ezekielom.RayMabus wrote:A nije nego mi se ne da o toj tematici pričat. Neke stvari izbjegavam rasprave jer ....triba bi onda bit pozitivan sto posto i tek onda uć u tu temu al onda mi je to dosadno.סמאל wrote:Teško Ashtarima s tako ljenim i neučinkovitim kadrom.Vidiš ovih dana ja ubirem extra bonus.RayMabus wrote:Gledam tv pospan. Ta tema je ....daleko.סמאל wrote:Potkožni implatati su jako dobro medicinsko i sigurnonosno riješenje.Očitavanje vitalnih funkcija tijela,ali istovremeno i spriječavanje kriminalnih i terorističkih prijetnji.Zamislite samo kako bi najgori teroristi vrlo lako bili locirani da su imali podkožni implatat.
Trans ljudi.
Više volim zajebavat druge umove pa da sami dođu do zaključka.
Ok trans ljudi čiji se umovi mogu kontrolirati preko usadaka u glavi.
Ljudi roboti. Navodeni na daljinski.
Nije više religija dovoljna pa sad triba i fizički stavit neku kesu na glavu da im blokira pogled.
Nije bitno šta oni misle jer šta god oni mislili neće promjenit globalni vremenski tok u Europi a to je treći svijetski rat.
Ne bitno jje šta netko misli o meni. Moje je da sve kritike primim na znanje , vidim jesu li rečene s dobrom namjerom da ukažu na propuste ili su zlonamjerni. Nečije mišljenje o meni nije bitno nego moje o nekome i jel bitan i kako je bitan jer po tome se odlučuje na koji način će netko postupt.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
5,516 zaraženih i 56 mrtva
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2020_coronavirus_pandemic_in_Switzerland
Najbolje im je te zaražene i sumnjive potrpat u vojne kamione i pravac neka dolina iz koje ne mogu izać i to je to. Al neće oni tako nego će ljudska prava ovo ono i za par dana će imat 20 tisuća zaraženih a onda je i odvajanje žita od kukolja izgubilo smisao iitd.
Mogli bi oni ovo blokirat pošto su planinska zemlja a planine su prirodna prepreka samo dok se oni dogovore imat će 20 tisuća zaraženih razasutih po cijeloj Švici.
Svejedno lakše je njima nego ovima oko njih koji imaju urbane gradove i nizina su.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2020_coronavirus_pandemic_in_Switzerland
Najbolje im je te zaražene i sumnjive potrpat u vojne kamione i pravac neka dolina iz koje ne mogu izać i to je to. Al neće oni tako nego će ljudska prava ovo ono i za par dana će imat 20 tisuća zaraženih a onda je i odvajanje žita od kukolja izgubilo smisao iitd.
Mogli bi oni ovo blokirat pošto su planinska zemlja a planine su prirodna prepreka samo dok se oni dogovore imat će 20 tisuća zaraženih razasutih po cijeloj Švici.
Svejedno lakše je njima nego ovima oko njih koji imaju urbane gradove i nizina su.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jadan ti ....crvenkasti wrote:Ja sam Hrvat
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Koliko tebe više ima, a mene manje, u našem umu?סמאל wrote:Evo,veber nas je prokužio.Mi smo Crazy Jane iz Doom Patrol.
red wolf-
2016-02-10
Psssst, nemoj nikome reći...Ja sam u tvojoj glavi...Ili, u umu?...Hm, sad sam sav zbunjen...Kako god, ja sam samo glas u tvojoj glavi...crvenkasti wrote:Ja jesam netko drugi.
red wolf-
2016-02-10
Oni zaista misle da smo mi jedna te ista osoba?...Lol...Ja tog Iknara nikad nisam ni čitao...Ja sam na onaj propali forum došao sasvim slučajno, iz znatiželje...סמאל wrote:Da svi smo mi jedna osoba.Crvenkasti i Ray takođe.Mi smo legija.veber wrote:pa znam, ali ti i wolf imate previše istih slova u rečenici kao i iknar.סמאל wrote:Da,puštaju nas iz jedne izolacije u drugu izolaciju,ali zar misliš da u Vrapču radnim danima nema interneta.Isusek&Marija,pa u kom ti stoljeću živiš.veber wrote:ono kaj vas iz GF i, nisam pratio.Stral petkom puštaju?red wolf wrote:
Imam ja važnijih stvari sada...Briga me za ove ovdje...
znači 3 osobe u jednoj.
red wolf-
2016-02-10
Pa misle,već sam to nekoliko puta pročitao.red wolf wrote:Oni zaista misle da smo mi jedna te ista osoba?...Lol...Ja tog Iknara nikad nisam ni čitao...Ja sam na onaj propali forum došao sasvim slučajno, iz znatiželje...סמאל wrote:Da svi smo mi jedna osoba.Crvenkasti i Ray takođe.Mi smo legija.veber wrote:pa znam, ali ti i wolf imate previše istih slova u rečenici kao i iknar.סמאל wrote:Da,puštaju nas iz jedne izolacije u drugu izolaciju,ali zar misliš da u Vrapču radnim danima nema interneta.Isusek&Marija,pa u kom ti stoljeću živiš.veber wrote:
ono kaj vas iz GF i, nisam pratio.Stral petkom puštaju?
znači 3 osobe u jednoj.
2015-07-23
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Najgore tek dolazi
» Situacija u EU ulazi u crveno: Objavljena nova "korona mapa", trenutno je najgore u Španiji
» Tekstilci upozoravaju : najgore dolazi tek na jesen
» Italija: Situacija vanredna, još ne i kritična
» hrvatski " znanstvenik " hr.porekla
» Situacija u EU ulazi u crveno: Objavljena nova "korona mapa", trenutno je najgore u Španiji
» Tekstilci upozoravaju : najgore dolazi tek na jesen
» Italija: Situacija vanredna, još ne i kritična
» hrvatski " znanstvenik " hr.porekla
Page 5 of 6