'' EPIDEMIJA 'ŠVICARSKA JE KASNILA S RESTRIKCIJAMA, SAD JE U SITUACIJI KAO ITALIJA' Hrvatski znanstvenik Nenad Ban: Ovdje je situacija sve teža, najgore tek dolazi ''
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: '' EPIDEMIJA 'ŠVICARSKA JE KASNILA S RESTRIKCIJAMA, SAD JE U SITUACIJI KAO ITALIJA' Hrvatski znanstvenik Nenad Ban: Ovdje je situacija sve teža, najgore tek dolazi ''
volim miris vode iz bunara.
kave jutarnje.
udahneš zrak, a znaš da je netko najebao.
ujutro izađeš, neopisivo.
kave jutarnje.
udahneš zrak, a znaš da je netko najebao.
ujutro izađeš, neopisivo.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: '' EPIDEMIJA 'ŠVICARSKA JE KASNILA S RESTRIKCIJAMA, SAD JE U SITUACIJI KAO ITALIJA' Hrvatski znanstvenik Nenad Ban: Ovdje je situacija sve teža, najgore tek dolazi ''
Teško Ashtarima s tako ljenim i neučinkovitim kadrom.Vidiš ovih dana ja ubirem extra bonus.RayMabus wrote:Gledam tv pospan. Ta tema je ....daleko.סמאל wrote:Potkožni implatati su jako dobro medicinsko i sigurnonosno riješenje.Očitavanje vitalnih funkcija tijela,ali istovremeno i spriječavanje kriminalnih i terorističkih prijetnji.Zamislite samo kako bi najgori teroristi vrlo lako bili locirani da su imali podkožni implatat.
Trans ljudi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Revolucija jede svoju djecu...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaסמאל wrote:Ne zaboravi da i lovci mogu postat lovina.veber wrote:onda ne postoji smisao lova.סמאל wrote:Potkožni implatati su jako dobro medicinsko i sigurnonosno riješenje.Očitavanje vitalnih funkcija tijela,ali istovremeno i spriječavanje kriminalnih i terorističkih prijetnji.Zamislite samo kako bi najgori teroristi vrlo lako bili locirani da su imali podkožni implatat.
želim vas lovit.
red wolf-
2016-02-10
I Vrapče te već dulje vodi...daסמאל wrote:Pa i jesam na nečijem.Noor wrote:mozda si bas ti na popisu za odstrijelסמאל wrote:Ljudi se previše nakotilo.To treba svest na razumnu brojku a kad prođe sve to,razmišljati o prelazom obliku u transhumanizam.
Da,tako je.Noor wrote:Vrapče te već dulje vodi...daסמאל wrote:Pa i jesam na nečijem.Noor wrote:mozda si bas ti na popisu za odstrijelסמאל wrote:Ljudi se previše nakotilo.To treba svest na razumnu brojku a kad prođe sve to,razmišljati o prelazom obliku u transhumanizam.
2015-07-23
Oh, ne znaš ti s kim imaš posla...A možda je i bolje...Noor wrote:I Vrapče te već dulje vodi...daסמאל wrote:Pa i jesam na nečijem.Noor wrote:mozda si bas ti na popisu za odstrijelסמאל wrote:Ljudi se previše nakotilo.To treba svest na razumnu brojku a kad prođe sve to,razmišljati o prelazom obliku u transhumanizam.
red wolf-
2016-02-10
petak je sve ih u karambu pustili. malo tabletice zaboravili.Noor wrote:I Vrapče te već dulje vodi...daסמאל wrote:Pa i jesam na nečijem.Noor wrote:mozda si bas ti na popisu za odstrijelסמאל wrote:Ljudi se previše nakotilo.To treba svest na razumnu brojku a kad prođe sve to,razmišljati o prelazom obliku u transhumanizam.
2014-12-30
Tako ste blizu istine, ali ste je nesposobni vidjeti...veber wrote:petak je sve ih u karambu pustili. malo tabletice zaboravili.Noor wrote:I Vrapče te već dulje vodi...daסמאל wrote:Pa i jesam na nečijem.Noor wrote:mozda si bas ti na popisu za odstrijelסמאל wrote:Ljudi se previše nakotilo.To treba svest na razumnu brojku a kad prođe sve to,razmišljati o prelazom obliku u transhumanizam.
red wolf-
2016-02-10
jeboteled, koje umobolne kreature, ha?veber wrote:petak je sve ih u karambu pustili. malo tabletice zaboravili.Noor wrote:I Vrapče te već dulje vodi...daסמאל wrote:Pa i jesam na nečijem.Noor wrote:mozda si bas ti na popisu za odstrijelסמאל wrote:Ljudi se previše nakotilo.To treba svest na razumnu brojku a kad prođe sve to,razmišljati o prelazom obliku u transhumanizam.
Bilježim sa štovanjem.veber wrote:petak je sve ih u karambu pustili. malo tabletice zaboravili.Noor wrote:I Vrapče te već dulje vodi...daסמאל wrote:Pa i jesam na nečijem.Noor wrote:mozda si bas ti na popisu za odstrijelסמאל wrote:Ljudi se previše nakotilo.To treba svest na razumnu brojku a kad prođe sve to,razmišljati o prelazom obliku u transhumanizam.
2015-07-23
znam da si blesav, da je ovo internet, ali nemoj meni ili nekom mom bližem prijetiti.red wolf wrote:Oh, ne znaš ti s kim imaš posla...A možda je i bolje...Noor wrote:I Vrapče te već dulje vodi...daסמאל wrote:Pa i jesam na nečijem.Noor wrote:mozda si bas ti na popisu za odstrijelסמאל wrote:Ljudi se previše nakotilo.To treba svest na razumnu brojku a kad prođe sve to,razmišljati o prelazom obliku u transhumanizam.
sutra bu još sunca. uživaj
2014-12-30
Pročitaj ponovno, pa ćeš shvatiti o čemu je riječ...veber wrote:znam da si blesav, da je ovo internet, ali nemoj meni ili nekom mom bližem prijetiti.red wolf wrote:Oh, ne znaš ti s kim imaš posla...A možda je i bolje...Noor wrote:I Vrapče te već dulje vodi...daסמאל wrote:Pa i jesam na nečijem.Noor wrote:
mozda si bas ti na popisu za odstrijel
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Pročitaj ponovno, pa ćeš shvatiti o čemu je riječ...veber wrote:znam da si blesav, da je ovo internet, ali nemoj meni ili nekom mom bližem prijetiti.red wolf wrote:Oh, ne znaš ti s kim imaš posla...A možda je i bolje...Noor wrote:I Vrapče te već dulje vodi...daסמאל wrote:
Pa i jesam na nečijem.
2015-07-23
E baš ...סמאל wrote:red wolf wrote:Pročitaj ponovno, pa ćeš shvatiti o čemu je riječ...veber wrote:znam da si blesav, da je ovo internet, ali nemoj meni ili nekom mom bližem prijetiti.red wolf wrote:Oh, ne znaš ti s kim imaš posla...A možda je i bolje...Noor wrote:
I Vrapče te već dulje vodi...da
red wolf-
2016-02-10
a, kaj se uzbuđeješ bez veze.Noor wrote:jeboteled, koje umobolne kreature, ha?veber wrote:petak je sve ih u karambu pustili. malo tabletice zaboravili.Noor wrote:I Vrapče te već dulje vodi...daסמאל wrote:Pa i jesam na nečijem.Noor wrote:
mozda si bas ti na popisu za odstrijel
2014-12-30
Ma ovi nisu zanimljivi.Jedino onaj Ashtar fanboy ima potencijal,međutim i njega smatraju isto ludim.red wolf wrote:E baš ...סמאל wrote:red wolf wrote:Pročitaj ponovno, pa ćeš shvatiti o čemu je riječ...veber wrote:znam da si blesav, da je ovo internet, ali nemoj meni ili nekom mom bližem prijetiti.red wolf wrote:
Oh, ne znaš ti s kim imaš posla...A možda je i bolje...
2015-07-23
bio jednom jedan nadrealistared wolf wrote:Pročitaj ponovno, pa ćeš shvatiti o čemu je riječ...veber wrote:znam da si blesav, da je ovo internet, ali nemoj meni ili nekom mom bližem prijetiti.red wolf wrote:Oh, ne znaš ti s kim imaš posla...A možda je i bolje...Noor wrote:I Vrapče te već dulje vodi...daסמאל wrote:
Pa i jesam na nečijem.
otišao je u šetnjicu
vratio se nije
nikad
jebali vas ti psihotici u kombinaciji s alkoholom
2014-12-30
Daj, ponovno pročitaj...Ne sramoti se ovdje...Znam da si htio zadiviti @Noor ovdje, ali to te ne čini pametnijim što jesi...veber wrote:bio jednom jedan nadrealistared wolf wrote:Pročitaj ponovno, pa ćeš shvatiti o čemu je riječ...veber wrote:znam da si blesav, da je ovo internet, ali nemoj meni ili nekom mom bližem prijetiti.red wolf wrote:Oh, ne znaš ti s kim imaš posla...A možda je i bolje...Noor wrote:
I Vrapče te već dulje vodi...da
otišao je u šetnjicu
vratio se nije
nikad
red wolf-
2016-02-10
A nije nego mi se ne da o toj tematici pričat. Neke stvari izbjegavam rasprave jer ....triba bi onda bit pozitivan sto posto i tek onda uć u tu temu al onda mi je to dosadno.סמאל wrote:Teško Ashtarima s tako ljenim i neučinkovitim kadrom.Vidiš ovih dana ja ubirem extra bonus.RayMabus wrote:Gledam tv pospan. Ta tema je ....daleko.סמאל wrote:Potkožni implatati su jako dobro medicinsko i sigurnonosno riješenje.Očitavanje vitalnih funkcija tijela,ali istovremeno i spriječavanje kriminalnih i terorističkih prijetnji.Zamislite samo kako bi najgori teroristi vrlo lako bili locirani da su imali podkožni implatat.
Trans ljudi.
Više volim zajebavat druge umove pa da sami dođu do zaključka.
Ok trans ljudi čiji se umovi mogu kontrolirati preko usadaka u glavi.
Ljudi roboti. Navodeni na daljinski.
Nije više religija dovoljna pa sad triba i fizički stavit neku kesu na glavu da im blokira pogled.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne znam šta se zamaraš s njima.Vidiš,kad prebaciš bonos kao što sam ja,budeš zadovoljan i pratiš kako ide dalje.red wolf wrote:Daj, ponovno pročitaj...Ne sramoti se ovdje...Znam da si htio zadiviti @Noor ovdje, ali to te ne čini pametnijim što jesi...veber wrote:bio jednom jedan nadrealistared wolf wrote:Pročitaj ponovno, pa ćeš shvatiti o čemu je riječ...veber wrote:znam da si blesav, da je ovo internet, ali nemoj meni ili nekom mom bližem prijetiti.red wolf wrote:
Oh, ne znaš ti s kim imaš posla...A možda je i bolje...
otišao je u šetnjicu
vratio se nije
nikad
2015-07-23
Sutra bih trebao otići u banku.
I bit će ono, kiša pada, trava raste, a klavir je čist.
Darko je bio u banci.
Poslije su ga stavili u gips. A možda i nisu.
I bit će ono, kiša pada, trava raste, a klavir je čist.
Darko je bio u banci.
Poslije su ga stavili u gips. A možda i nisu.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Najgore tek dolazi
» Situacija u EU ulazi u crveno: Objavljena nova "korona mapa", trenutno je najgore u Španiji
» Tekstilci upozoravaju : najgore dolazi tek na jesen
» Italija: Situacija vanredna, još ne i kritična
» hrvatski " znanstvenik " hr.porekla
» Situacija u EU ulazi u crveno: Objavljena nova "korona mapa", trenutno je najgore u Španiji
» Tekstilci upozoravaju : najgore dolazi tek na jesen
» Italija: Situacija vanredna, još ne i kritična
» hrvatski " znanstvenik " hr.porekla
Page 4 of 6