627 mrtvih i 5986 novozaraženih u Italiji u posljednjh 24 sata
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: 627 mrtvih i 5986 novozaraženih u Italiji u posljednjh 24 sata
ovo mi stvarno nije jasno,ti šetaju marketima,ljekarnama i svud kud stignu i boli ih kurac.vili40 wrote:jebote samo ujutro su našli 18 ljudi u ljekarnama u zagrebu kojima je određena izolacija,pa ko tu koga jebe?
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Pa poanta je da ga sasvim sigurno nema idućih 365 dana a Italija to neće dočekat , do tada će se svi zarazit a pošto im je smrtnost 7,5% al ajd nek je 5% to je tri miljona mrtvih u godinu dana.Legendovich wrote:bez nultog pacijenta nema teorije da razviju cjepiva,a niki kuratz ne moze pronaci prvog pacijenta..ne znam odakle izvlace te brojke,iz guzice ili..??'RayMabus wrote:Znanstvenici javljaju da cijepiva protiv korone neće bit još 12 do 18 mjeseci i šta bi sad ovi u Italiji tribali radit idućih 365 dana a svi su zaraženi ?
Ovo je smrtnost od 7 ilil 8% al kako god okreneš bit će u najboljem slučaju 5% a to za Italiju znači da oko 3 miljona Italija ide nebu pod oblake u ovih godinu dana.
Cila Italija je zaražena a ne samo sjever.
Drugim riječima uskorl bi mogli čitat nešto kao : Umrlo deset tisuća ljudi u Italiji u jednom danu i to bi im bila svakodnevnica.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
upravo tako..nemusto gasenje panike..nego..sad mi pade na pamet fini kofi..odoh ga skuhati...RayMabus wrote:Pa poanta je da ga sasvim sigurno nema idućih 365 dana a Italija to neće dočekat , do tada će se svi zarazit a pošto im je smrtnost 7,5% al ajd nek je 5% to je tri miljona mrtvih u godinu dana.Legendovich wrote:bez nultog pacijenta nema teorije da razviju cjepiva,a niki kuratz ne moze pronaci prvog pacijenta..ne znam odakle izvlace te brojke,iz guzice ili..??'RayMabus wrote:Znanstvenici javljaju da cijepiva protiv korone neće bit još 12 do 18 mjeseci i šta bi sad ovi u Italiji tribali radit idućih 365 dana a svi su zaraženi ?
Ovo je smrtnost od 7 ilil 8% al kako god okreneš bit će u najboljem slučaju 5% a to za Italiju znači da oko 3 miljona Italija ide nebu pod oblake u ovih godinu dana.
Cila Italija je zaražena a ne samo sjever.
Drugim riječima uskorl bi mogli čitat nešto kao : Umrlo deset tisuća ljudi u Italiji u jednom danu i to bi im bila svakodnevnica.
Guest- Guest
ti sve bukvalno shvaćaš...Legendovich wrote:yahhh...naj mi je kad ljudi u te scenarije "ne mogu vjerovati..".."pa nije to istina.."..pa "ne moze se to nama dogoditi.."...RayMabus wrote:Može , može.Noor wrote:Isuse Bože, ovo ne može biti istina
Ček da navale imigranti na ovakvu situaciju paš vidit treći svijetski rat opisan u Nostradamusu. Italija je prva zemlja u kojoj će doć do sukoba. Nostradamus ju je poprilično detaljno opisa. Kratki opis je jednostavno : haos.
Ovo je neki uvod.
Bogumi ovaj Lola ce sve pomesti na sto naidje..
da nisi bukva?
norči,panicarenje u ženaa,je sasvim normalno..a pokazuje i emocije i briznost..znam da te ovo pogadja,a pogadja i mene,nisam neosjetljiv kao bukva..Noor wrote:ti sve bukvalno shvaćaš...Legendovich wrote:yahhh...naj mi je kad ljudi u te scenarije "ne mogu vjerovati..".."pa nije to istina.."..pa "ne moze se to nama dogoditi.."...RayMabus wrote:Može , može.Noor wrote:Isuse Bože, ovo ne može biti istina
Ček da navale imigranti na ovakvu situaciju paš vidit treći svijetski rat opisan u Nostradamusu. Italija je prva zemlja u kojoj će doć do sukoba. Nostradamus ju je poprilično detaljno opisa. Kratki opis je jednostavno : haos.
Ovo je neki uvod.
Bogumi ovaj Lola ce sve pomesti na sto naidje..
da nisi bukva?
Guest- Guest
vili40 wrote:ovo mi stvarno nije jasno,ti šetaju marketima,ljekarnama i svud kud stignu i boli ih kurac.vili40 wrote:jebote samo ujutro su našli 18 ljudi u ljekarnama u zagrebu kojima je određena izolacija,pa ko tu koga jebe?
pa ova pandemija samo potvrđuje sve predrasude i stereotipe o svim narodima... talijani nedisciplinirani, dezorganizirani i kaotični, kinezi despoti, šveđani naivci koji kuže da postoji opasnost i ponašaju se ko zadnji debili, briti su hladnokrvni i jebe im se kolko će poginut, gledaju rezultat, švabe organzirane i učinkovite... mi kao i obično imamo više sreće nego pameti
jesam se nasmijao sad..rodjak popio pa stoseve valjao veli on meni znas da koroni nije pravo ime korona vec eliksir mladosti ..pa kaze koronu je izmislio naucnik radman bez zajebancije financirali ga strani mirovinski fondovi da svijet rijesi penzica
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
zasad..kod vas je tek pocetak...sacekaj nekoliko tjedana..marcellus wrote:vili40 wrote:ovo mi stvarno nije jasno,ti šetaju marketima,ljekarnama i svud kud stignu i boli ih kurac.vili40 wrote:jebote samo ujutro su našli 18 ljudi u ljekarnama u zagrebu kojima je određena izolacija,pa ko tu koga jebe?
pa ova pandemija samo potvrđuje sve predrasude i stereotipe o svim narodima... talijani nedisciplinirani, dezorganizirani i kaotični, kinezi despoti, šveđani naivci koji kuže da postoji opasnost i ponašaju se ko zadnji debili, briti su hladnokrvni i jebe im se kolko će poginut, gledaju rezultat, švabe organzirane i učinkovite... mi kao i obično imamo više sreće nego pameti
Guest- Guest
marcellus wrote:užas
Picvajz totalni.
Guest- Guest
josh nije...bit ce kad na ulicu ne budes smio ladno izici i prosetati..
Guest- Guest
T. wrote:Muko isusova...
Tamo je netko nešto gadno zajebo...
Mene je samo strah kad ovdje bukne, da ćemo se također svi češkati u nevjerici...
darth_vader-
2014-04-17
nožek u džep,bezbolna palica u paktreger,armbrust na zadnjem sicu ispod jakne..
Guest- Guest
Jesmo li svjesni koliko je ovo sranje opasno?
Vjerojatno nismo.
Vjerojatno nismo.
Guest- Guest
marcellus wrote:vili40 wrote:ovo mi stvarno nije jasno,ti šetaju marketima,ljekarnama i svud kud stignu i boli ih kurac.vili40 wrote:jebote samo ujutro su našli 18 ljudi u ljekarnama u zagrebu kojima je određena izolacija,pa ko tu koga jebe?
Zasad. Imamo jedino koristi od toga što smo nerazvijena rijetko naseljena hm....država, ali smo po discipliniranosti rame uz rame s Talijanima, a posebno Dalmacija...
darth_vader-
2014-04-17
zakucat se u neku vikendicu u sumi,ili hexehaus,na imanju...
Guest- Guest
zakaj kic ne banira longija na dulje vrijeme?
lik je bolestan, internet mu je odušak.
ali nema sada mjesta panici.
ovaj forum je u tražilici kao i svaki drugi, onda dođe još osam paničara.
u sekundi i imamo geometrijsku progresiju.
2014-12-30
veber wrote:zakaj kic ne banira longija na dulje vrijeme?
nema više banova na forumu, sad ideš u samoizolaciju
Legendovich wrote:zakucat se u neku vikendicu u sumi,ili hexehaus,na imanju...
Ostati doma.
Mi već ne izlazimo po cijeli dan. U kući i po dvorištu samo. Ni sa susjedima nismo u konatktu.
Pored ima napušteni maslinik, skinuo sam ogradu i to krčimo, djeci ljuljačke stavio na masline...široka ledina...malu tu malo u kuću i to je to.
Jednom u dva dana izađem po spizu samo ja i to u gumenim rukavicama.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
De okani se mene. Ja san već prije dva mjeseca najavljiva šta će se desit. Nije moj problem šta vi sidite na ušima. Sad je kasno. Fino dignit ruke od svega u ovim državama di se virus proširio i nek pobije to šta pobije i idemo dalje. Više će ljudi umrit od karantene i blokade ekonomije tamo nego od virusa , a ti od virusa će umrit svakako jer karantena ne funkcionira.veber wrote:zakaj kic ne banira longija na dulje vrijeme?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ja trča 4km i 100skelkova. nisam trenira zadnjih par mjeseci od obveza pa ovo bilo super. sutra nastavljam trening. dižem na 5km i 100skelkova i zgibove. i tako svaki dan. dok država ne naredi totalnu karantetnu svima :D a i tada ću trčati
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Španjolska : 738 mrtvih i 7937 novozaraženih u posljednja 24 sata
» U Italiji 800 mrtvih u 24 sata
» Novi crni rekord u Italiji : 793 mrtva i 6557 novozaraženih
» U Francuskoj 500 mrtvih u posljednja 24 sata
» U Srbiji 305 oboljelih i 8 mrtvih u zadnja 24 sata
» U Italiji 800 mrtvih u 24 sata
» Novi crni rekord u Italiji : 793 mrtva i 6557 novozaraženih
» U Francuskoj 500 mrtvih u posljednja 24 sata
» U Srbiji 305 oboljelih i 8 mrtvih u zadnja 24 sata
Page 2 of 6