''S bivšom suprugom skrbim o djeci s puno ljubavi, a povezali su se i s mojim partnerom''
Page 1 of 1
''S bivšom suprugom skrbim o djeci s puno ljubavi, a povezali su se i s mojim partnerom''
S bivšom suprugom skrbim o djeci s puno ljubavi, a povezali su se i s mojim partnerom
Novi svijet ne možete zaustaviti...Da li vam je to jasno?
Novi svijet ne možete zaustaviti...Da li vam je to jasno?
red wolf-
2016-02-10
Re: ''S bivšom suprugom skrbim o djeci s puno ljubavi, a povezali su se i s mojim partnerom''
ezek, jel ti to pripremas sebi izlazak iz ormara :D
tik tok
tik tok
U stvari volio bih što više ovakvije slučajeva,mislim da među normalnom muškom populacijom više ne bi bilo samaca i starih mladića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: ''S bivšom suprugom skrbim o djeci s puno ljubavi, a povezali su se i s mojim partnerom''
eto pederi vidite da se može imati vlastitu djecu i da pi**a nije tako strašna. Za koji kurac ste zapeli da posvajate tuđu djecu jebo vas patak nesretni.
Similar topics
» Arsen Bauk proglašen životnim partnerom od strane homića
» Najveca medjunacionalna suparnistva i antagonizmi u Europi.Evo nekih i slazete li se sa mojim popisom
» Bernie Ecclestone u 89 godini dobio sina sa 45 godina mlađom suprugom
» Predsjednica Grabar-Kitarović sa suprugom ide u Kinu
» Jandroković sa suprugom gledao predstavu o Hitleru
» Najveca medjunacionalna suparnistva i antagonizmi u Europi.Evo nekih i slazete li se sa mojim popisom
» Bernie Ecclestone u 89 godini dobio sina sa 45 godina mlađom suprugom
» Predsjednica Grabar-Kitarović sa suprugom ide u Kinu
» Jandroković sa suprugom gledao predstavu o Hitleru
Page 1 of 1