Liberal.hr- kmečanje na državu, žele slobodu kretanja ...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Liberal.hr- kmečanje na državu, žele slobodu kretanja ...
Militantni liberal...AssadNaPodmornici wrote:vidim epi počeo pratiti liberal.hr
ja sam vlasniku toga portala jednom rekao da ću mu razbiti njušku. lik hejta trumpa i zagovara otvorene granice. i naravno svatko tko je za trumpa i protiv otvorenih granica je "fašist rasist". rekao sam mu da me tako ne naziva da ću mu doći gore u našice i razbiti njušku.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
na kraju sam ga blocka i njega i njegov šugavi portal. bolje i za mene i njega.T. wrote:Militantni liberal...AssadNaPodmornici wrote:vidim epi počeo pratiti liberal.hr
ja sam vlasniku toga portala jednom rekao da ću mu razbiti njušku. lik hejta trumpa i zagovara otvorene granice. i naravno svatko tko je za trumpa i protiv otvorenih granica je "fašist rasist". rekao sam mu da me tako ne naziva da ću mu doći gore u našice i razbiti njušku.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Oni jednostavno ne podnose državu i ne žele da ih država ograničava.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jel imaš dosta osnovne medicine? ako imaš, može i atomska, jeltre wrote:nisam, nema nikakvih naznaka za bilo kakvu boleštinu no svejedno se držimo karantene, teško bi podnio da neko zbog naše gluposti oboli i ne daj Bože umreNoor wrote:šta, nisi valjda klisnio van?tre wrote:ja bi vam se pridružio ali bi onda bio korona pobegulja pa bi me morali kaznitNoor wrote:i korona pobjeguljekaya wrote:Nas dvije bi trebale postaviti za načelnice policije , odjel za antivaksere.
bome istina, suhoparno, dosadno i bez imalo pametiT. wrote:ova tekst kao da je naša triny pisala...
50 litara a graševina stiže u petakNoor wrote:jel imaš dosta osnovne medicine? ako imaš, može i atomska, jeltre wrote:nisam, nema nikakvih naznaka za bilo kakvu boleštinu no svejedno se držimo karantene, teško bi podnio da neko zbog naše gluposti oboli i ne daj Bože umreNoor wrote:šta, nisi valjda klisnio van?tre wrote:ja bi vam se pridružio ali bi onda bio korona pobegulja pa bi me morali kaznitNoor wrote:
i korona pobjegulje
dernek! ihaaatre wrote:50 litara a graševina stiže u petakNoor wrote:jel imaš dosta osnovne medicine? ako imaš, može i atomska, jeltre wrote:nisam, nema nikakvih naznaka za bilo kakvu boleštinu no svejedno se držimo karantene, teško bi podnio da neko zbog naše gluposti oboli i ne daj Bože umreNoor wrote:šta, nisi valjda klisnio van?tre wrote:
ja bi vam se pridružio ali bi onda bio korona pobegulja pa bi me morali kaznit
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Njemačka zabranila sve aktivnosti povezane s Hamasom: "Žele uništiti državu Izrael"
» Izetbegović : Nema ništa od promjene izbornog zakona, Bošnjaci žele samo unitarnu državu
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Izetbegović : Nema ništa od promjene izbornog zakona, Bošnjaci žele samo unitarnu državu
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
Page 3 of 3