Liberal.hr- kmečanje na državu, žele slobodu kretanja ...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Liberal.hr- kmečanje na državu, žele slobodu kretanja ...
ja bi vam se pridružio ali bi onda bio korona pobegulja pa bi me morali kaznitNoor wrote:i korona pobjeguljekaya wrote:Nas dvije bi trebale postaviti za načelnice policije , odjel za antivaksere.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
ova tekst kao da je naša triny pisala...
joj nemojT. wrote:ova tekst kao da je naša triny pisala...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jedino mi je drago u ovoj situacji sto sam stalno upozoravao na agentursko djelovanje određenih skupina stranih špijuna,placenika,defetista...jer sad ih ne mozes cuti u ovo tesko vrijeme ili ako se oglase trkeljaju opet po svom...vise su ugrozeni 'antifasiti',pederi,romi,srbi,'migranti'...ne od korone nego 'prokletih klerofasista'
2015-09-08
meni je drago što se sada vidi kako se 'na muci poznaju junaci'...vuksadinare wrote:jedino mi je drago u ovoj situacji sto sam stalno upozoravao na agentursko djelovanje određenih skupina stranih špijuna,placenika,defetista...jer sad ih ne mozes cuti u ovo tesko vrijeme ili ako se oglase trkeljaju opet po svom...vise su ugrozeni 'antifasiti',pederi,romi,srbi,'migranti'...ne od korone nego 'prokletih klerofasista'
torcida i branitelji pomažu, dok se nitko od tih velikih boraca za ljudska prava i aktivista za sve i svašta opće ne javlja, sakrili se u svoje mišje rupe...
jbg. ne javljaju se takvi nikada džabe, a lova se sada usmjerava u drugim, potrebitijim pravcima...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Borci za ljudska prava najveći potrošači wc papira...T. wrote:meni je drago što se sada vidi kako se 'na muci poznaju junaci'...vuksadinare wrote:jedino mi je drago u ovoj situacji sto sam stalno upozoravao na agentursko djelovanje određenih skupina stranih špijuna,placenika,defetista...jer sad ih ne mozes cuti u ovo tesko vrijeme ili ako se oglase trkeljaju opet po svom...vise su ugrozeni 'antifasiti',pederi,romi,srbi,'migranti'...ne od korone nego 'prokletih klerofasista'
torcida i branitelji pomažu, dok se nitko od tih velikih boraca za ljudska prava i aktivista za sve i svašta opće ne javlja, sakrili se u svoje mišje rupe...
jbg. ne javljaju se takvi nikada džabe, a lova se sada usmjerava u drugim, potrebitijim pravcima...
pa evo imas tu na ovom forumu nekih primjera....npr.debo javi se svakih para dana ali opet on o crkvi...neizljecivo..
2015-09-08
primjetno je smanjio aktivizam, gazda zavrnio pipu u vremenu krize...vuksadinare wrote:pa evo imas tu na ovom forumu nekih primjera....npr.debo javi se svakih para dana ali opet on o crkvi...neizljecivo..
2014-04-14
Prikleta drzava...opet nesto namece ljudima....jebena zajednica. Treba samoi sloboda pojedinca.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kad su bile poplave nisu nam mogli nabaviti dovolno buseva pa smo i svojim autima išli. Jebaji ga tako smo sazdani i ne možemo od sebe pobjećiT. wrote:meni je drago što se sada vidi kako se 'na muci poznaju junaci'...vuksadinare wrote:jedino mi je drago u ovoj situacji sto sam stalno upozoravao na agentursko djelovanje određenih skupina stranih špijuna,placenika,defetista...jer sad ih ne mozes cuti u ovo tesko vrijeme ili ako se oglase trkeljaju opet po svom...vise su ugrozeni 'antifasiti',pederi,romi,srbi,'migranti'...ne od korone nego 'prokletih klerofasista'
mutava baštarda wrote:Borci za ljudska prava najveći potrošači wc papira...T. wrote:meni je drago što se sada vidi kako se 'na muci poznaju junaci'...vuksadinare wrote:jedino mi je drago u ovoj situacji sto sam stalno upozoravao na agentursko djelovanje određenih skupina stranih špijuna,placenika,defetista...jer sad ih ne mozes cuti u ovo tesko vrijeme ili ako se oglase trkeljaju opet po svom...vise su ugrozeni 'antifasiti',pederi,romi,srbi,'migranti'...ne od korone nego 'prokletih klerofasista'
Nisam, mayke mi. Imam par rolica..mutava baštarda wrote:Borci za ljudska prava najveći potrošači wc papira...T. wrote:meni je drago što se sada vidi kako se 'na muci poznaju junaci'...vuksadinare wrote:jedino mi je drago u ovoj situacji sto sam stalno upozoravao na agentursko djelovanje određenih skupina stranih špijuna,placenika,defetista...jer sad ih ne mozes cuti u ovo tesko vrijeme ili ako se oglase trkeljaju opet po svom...vise su ugrozeni 'antifasiti',pederi,romi,srbi,'migranti'...ne od korone nego 'prokletih klerofasista'
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
šta, nisi valjda klisnio van?tre wrote:ja bi vam se pridružio ali bi onda bio korona pobegulja pa bi me morali kaznitNoor wrote:i korona pobjeguljekaya wrote:Nas dvije bi trebale postaviti za načelnice policije , odjel za antivaksere.
nisam, nema nikakvih naznaka za bilo kakvu boleštinu no svejedno se držimo karantene, teško bi podnio da neko zbog naše gluposti oboli i ne daj Bože umreNoor wrote:šta, nisi valjda klisnio van?tre wrote:ja bi vam se pridružio ali bi onda bio korona pobegulja pa bi me morali kaznitNoor wrote:i korona pobjeguljekaya wrote:Nas dvije bi trebale postaviti za načelnice policije , odjel za antivaksere.
Jebale mu te kmice mater kvaziliberalnu.
Guest- Guest
tik tok tik tok
hehehehehehehehehehehe........................
eh da su meni ovlasti kao onom šiceru iz salaša u malom ritu
2015-09-08
jok, zarazio sam se ezekoronom :Dtre wrote:Ezek si to tiLeviathan2 wrote:tik tok tik tok
ja sam vlasniku toga portala jednom rekao da ću mu razbiti njušku. lik hejta trumpa i zagovara otvorene granice. i naravno svatko tko je za trumpa i protiv otvorenih granica je "fašist rasist". rekao sam mu da me tako ne naziva da ću mu doći gore u našice i razbiti njušku.
ja sam vlasniku toga portala jednom rekao da ću mu razbiti njušku. lik hejta trumpa i zagovara otvorene granice. i naravno svatko tko je za trumpa i protiv otvorenih granica je "fašist rasist". rekao sam mu da me tako ne naziva da ću mu doći gore u našice i razbiti njušku.
Militantni liberal...AssadNaPodmornici wrote:vidim epi počeo pratiti liberal.hr
2014-04-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Njemačka zabranila sve aktivnosti povezane s Hamasom: "Žele uništiti državu Izrael"
» Izetbegović : Nema ništa od promjene izbornog zakona, Bošnjaci žele samo unitarnu državu
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Izetbegović : Nema ništa od promjene izbornog zakona, Bošnjaci žele samo unitarnu državu
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
Page 2 of 3