Zašto u Dalmaciji nema oboljelih od koronavirusa?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zašto u Dalmaciji nema oboljelih od koronavirusa?
U Turskoj imaš sad sto koronaša , u Pakistanu 300 , u Egiptu isto nešto.
Možda je meni lakše jer imam podatke iz budućnosti al tako je , šta ću ja sad tu.
Turska , nemiri , skidanje Erdogana
Indija , hinduistički nacionalizam
Egipat , Kopti najebali
To će ti kako korona ekonomije ovih zemalja baca na koljena samo će prouzročiti sukobe i još više izbjeglica čim korona prođe.
Možda je meni lakše jer imam podatke iz budućnosti al tako je , šta ću ja sad tu.
Turska , nemiri , skidanje Erdogana
Indija , hinduistički nacionalizam
Egipat , Kopti najebali
To će ti kako korona ekonomije ovih zemalja baca na koljena samo će prouzročiti sukobe i još više izbjeglica čim korona prođe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne treba izostaviti ni pizdarije na ovim prostorima...suljo mi djeluje previse militaristicki nabrijan...i ne bi me cudilo d apokusa iskoristiti negatino ovu zaokupljenost u svijetu koronom da nesto opasno zamauti sa kosovom,crnom gorom u prvom redu...da li je izlazak vojske na ulice i na citavom teritoriju srbije samo zbog korone...vrlo je upitno...nisu se sanđaklije bezveze uzjogunile...jer ovom sulji previse ne vjeruju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Evo recimo Turska , to nam je najbliže pa nam je najzanimljivije. Nijemci zatvorili tvornice , dosta toga se i u Turskoj proizvodi , znači povezano je , automatski to odma pad. Onda turizam i korona ne idu zajedno dakle još jedan pad i sad imaš Amerikqnce koji vrebaju da skinu Erdogana i huškanje naroda i pobuna i onda će ga ubit i doć će vojna hunta itd.
To su ti neke priče di korona radi preokrete.
To su ti neke priče di korona radi preokrete.
2014-04-11
Nema on muda za to. To je sviranje kurcu.vuksadinare wrote:ne treba izostaviti ni pizdarije na ovim prostorima...suljo mi djeluje previse militaristicki nabrijan...i ne bi me cudilo d apokusa iskoristiti negatino ovu zaokupljenost u svijetu koronom da nesto opasno zamauti sa kosovom,crnom gorom u prvom redu...da li je izlazak vojske na ulice i na citavom teritoriju srbije samo zbog korone...vrlo je upitno...nisu se sanđaklije bezveze uzjogunile...jer ovom sulji previse ne vjeruju
2014-04-11
Pravo vrijeme da Dodik proglasi secesiju i prisajedinjenje...te da vojska rs izađe na prirodne granice.
Ako se muje usprotive, označiti to kao islamističko-koronistički terorizam.
Ako se muje usprotive, označiti to kao islamističko-koronistički terorizam.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:ne treba izostaviti ni pizdarije na ovim prostorima...suljo mi djeluje previse militaristicki nabrijan...i ne bi me cudilo d apokusa iskoristiti negatino ovu zaokupljenost u svijetu koronom da nesto opasno zamauti sa kosovom,crnom gorom u prvom redu...da li je izlazak vojske na ulice i na citavom teritoriju srbije samo zbog korone...vrlo je upitno...nisu se sanđaklije bezveze uzjogunile...jer ovom sulji previse ne vjeruju
žvalavi našo alibi i priliku za demonstraciju sile
pusti ti to..vidis da je lik u fazi ludila...on na sedamdesetak oboljelih izvlaci vojsku na ulice i po drzavi...to ni erdo nije napravio a ia stotinu oboljelih i gdje postoji daleko veca mogucnost sirenja korone zbog 80 milijuna turaka nego u srbiji..sad se pravda da je vojsku izveo da zastiti lijecnike(sic)....ne vjerujem ja njemu koliko je crno ispod nokta...covjek koji prije desetak dana izjavi da se vise boji komarca nego korone..pa do zadnjeg govora gdje je u borbi protiv korone spomenu sve ratove koje su srbi vodili...mali put je od ludila do jos veceg ludilaRayMabus wrote:Nema on muda za to. To je sviranje kurcu.vuksadinare wrote:ne treba izostaviti ni pizdarije na ovim prostorima...suljo mi djeluje previse militaristicki nabrijan...i ne bi me cudilo d apokusa iskoristiti negatino ovu zaokupljenost u svijetu koronom da nesto opasno zamauti sa kosovom,crnom gorom u prvom redu...da li je izlazak vojske na ulice i na citavom teritoriju srbije samo zbog korone...vrlo je upitno...nisu se sanđaklije bezveze uzjogunile...jer ovom sulji previse ne vjeruju
2015-09-08
Ma on to radi da suzbije koronu iz dva razloga , prvi je ekonomija a drugi je šta su izbori za mjesec dana pa želi da ih održi a to neće moć ako ima puno koronaša.vuksadinare wrote:pusti ti to..vidis da je lik u fazi ludila...on na sedamdesetak oboljelih izvlaci vojsku na ulice i po drzavi...to ni erdo nije napravio a ia stotinu oboljelih i gdje postoji daleko veca mogucnost sirenja korone zbog 80 milijuna turaka nego u srbiji..sad se pravda da je vojsku izveo da zastiti lijecnike(sic)....ne vjerujem ja njemu koliko je crno ispod nokta...covjek koji prije desetak dana izjavi da se vise boji komarca nego korone..pa do zadnjeg govora gdje je u borbi protiv korone spomenu sve ratove koje su srbi vodili...mali put je od ludila do jos veceg ludilaRayMabus wrote:Nema on muda za to. To je sviranje kurcu.vuksadinare wrote:ne treba izostaviti ni pizdarije na ovim prostorima...suljo mi djeluje previse militaristicki nabrijan...i ne bi me cudilo d apokusa iskoristiti negatino ovu zaokupljenost u svijetu koronom da nesto opasno zamauti sa kosovom,crnom gorom u prvom redu...da li je izlazak vojske na ulice i na citavom teritoriju srbije samo zbog korone...vrlo je upitno...nisu se sanđaklije bezveze uzjogunile...jer ovom sulji previse ne vjeruju
Želi vlast. On je kurac od ovce. Sad kad potone ekonomija Srbija je u kurcu , zato on želi izbore tako da mu iduće četiri godine ne može nitko ništa.
2014-04-11
pa odgodili su izbore..jer prats ti vijestiRayMabus wrote:Ma on to radi da suzbije koronu iz dva razloga , prvi je ekonomija a drugi je šta su izbori za mjesec dana pa želi da ih održi a to neće moć ako ima puno koronaša.vuksadinare wrote:pusti ti to..vidis da je lik u fazi ludila...on na sedamdesetak oboljelih izvlaci vojsku na ulice i po drzavi...to ni erdo nije napravio a ia stotinu oboljelih i gdje postoji daleko veca mogucnost sirenja korone zbog 80 milijuna turaka nego u srbiji..sad se pravda da je vojsku izveo da zastiti lijecnike(sic)....ne vjerujem ja njemu koliko je crno ispod nokta...covjek koji prije desetak dana izjavi da se vise boji komarca nego korone..pa do zadnjeg govora gdje je u borbi protiv korone spomenu sve ratove koje su srbi vodili...mali put je od ludila do jos veceg ludilaRayMabus wrote:Nema on muda za to. To je sviranje kurcu.vuksadinare wrote:ne treba izostaviti ni pizdarije na ovim prostorima...suljo mi djeluje previse militaristicki nabrijan...i ne bi me cudilo d apokusa iskoristiti negatino ovu zaokupljenost u svijetu koronom da nesto opasno zamauti sa kosovom,crnom gorom u prvom redu...da li je izlazak vojske na ulice i na citavom teritoriju srbije samo zbog korone...vrlo je upitno...nisu se sanđaklije bezveze uzjogunile...jer ovom sulji previse ne vjeruju
Želi vlast. On je kurac od ovce. Sad kad potone ekonomija Srbija je u kurcu , zato on želi izbore tako da mu iduće četiri godine ne može nitko ništa.
2015-09-08
evo traze u srbiji da s eugase neke mreze poput facebooka,twittera,vibera i jos nekih navodno zbog dezinformacija..mo's misliti...te mjere nemaju veze sa koronom...
2015-09-08
Čitam sad
https://istokrs.com/srbija/odgodjeni-izbori-ograniceno-kretanje-svim-licima/
Nevirujen ja njemu ništa.
https://istokrs.com/srbija/odgodjeni-izbori-ograniceno-kretanje-svim-licima/
Nevirujen ja njemu ništa.
2014-04-11
dabome, treba da slušaju samo njegove laži...ničije viševuksadinare wrote:evo traze u srbiji da s eugase neke mreze poput facebooka,twittera,vibera i jos nekih navodno zbog dezinformacija..mo's misliti...te mjere nemaju veze sa koronom...
pa kazem mali korak je od ludila do totalnog ludila...tim je opasnost jos veca..za neke druge necasne raboteNoor wrote:dabome, treba da slušaju samo njegove laži...ničije viševuksadinare wrote:evo traze u srbiji da s eugase neke mreze poput facebooka,twittera,vibera i jos nekih navodno zbog dezinformacija..mo's misliti...te mjere nemaju veze sa koronom...
2015-09-08
Vučic je klaun. Nema od toga ništa. On samo svoje kmetove može prcat u mozak. Ma pusti budalu.vuksadinare wrote:pa kazem mali korak je od ludila do totalnog ludila...tim je opasnost jos veca..za neke druge necasne raboteNoor wrote:dabome, treba da slušaju samo njegove laži...ničije viševuksadinare wrote:evo traze u srbiji da s eugase neke mreze poput facebooka,twittera,vibera i jos nekih navodno zbog dezinformacija..mo's misliti...te mjere nemaju veze sa koronom...
2014-04-11
ma pusti..podrsku mu daje i titra jajca isto luđak si đi ping pong...ko kinezu vjeruje treba ga streljat...isti se istom radujeRayMabus wrote:Vučic je klaun. Nema od toga ništa. On samo svoje kmetove može prcat u mozak. Ma pusti budalu.vuksadinare wrote:pa kazem mali korak je od ludila do totalnog ludila...tim je opasnost jos veca..za neke druge necasne raboteNoor wrote:dabome, treba da slušaju samo njegove laži...ničije viševuksadinare wrote:evo traze u srbiji da s eugase neke mreze poput facebooka,twittera,vibera i jos nekih navodno zbog dezinformacija..mo's misliti...te mjere nemaju veze sa koronom...
2015-09-08
Ma da, žvalo baca drkicu na vojsku i komandanta. Na 70 bolesnih zatvoriš lokale i restorane i zabraniš okupljanja a ne policijski sat...RayMabus wrote:Nema on muda za to. To je sviranje kurcu.vuksadinare wrote:ne treba izostaviti ni pizdarije na ovim prostorima...suljo mi djeluje previse militaristicki nabrijan...i ne bi me cudilo d apokusa iskoristiti negatino ovu zaokupljenost u svijetu koronom da nesto opasno zamauti sa kosovom,crnom gorom u prvom redu...da li je izlazak vojske na ulice i na citavom teritoriju srbije samo zbog korone...vrlo je upitno...nisu se sanđaklije bezveze uzjogunile...jer ovom sulji previse ne vjeruju
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Upravo to. Jebe kmetove i spasava ih vojskom od smešnog virusa.RayMabus wrote:Vučic je klaun. Nema od toga ništa. On samo svoje kmetove može prcat u mozak. Ma pusti budalu.vuksadinare wrote:pa kazem mali korak je od ludila do totalnog ludila...tim je opasnost jos veca..za neke druge necasne raboteNoor wrote:dabome, treba da slušaju samo njegove laži...ničije viševuksadinare wrote:evo traze u srbiji da s eugase neke mreze poput facebooka,twittera,vibera i jos nekih navodno zbog dezinformacija..mo's misliti...te mjere nemaju veze sa koronom...
Last edited by kaya on Wed 18 Mar - 8:37; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Evo in novi zaraženi po Šumadiji
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-srbiji-registrovano-11-novih-slucajeva-zaraze-koronavirusom-ukupno-83-oboljelih/200318021
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-srbiji-registrovano-11-novih-slucajeva-zaraze-koronavirusom-ukupno-83-oboljelih/200318021
Last edited by RayMabus on Wed 18 Mar - 8:38; edited 1 time in total
2014-04-11
...a si đi ping pong ga putra na te akcije kao 'brat brata'...bar tako kaze...ovaj je luđak totalni..kaya wrote:Ma da, žvalo baca drkicu na vojsku i komandanta. Na 70 bolesnih zatvoriš lokale i restorane i zabraniš okupljanja a ne policijski sat...RayMabus wrote:Nema on muda za to. To je sviranje kurcu.vuksadinare wrote:ne treba izostaviti ni pizdarije na ovim prostorima...suljo mi djeluje previse militaristicki nabrijan...i ne bi me cudilo d apokusa iskoristiti negatino ovu zaokupljenost u svijetu koronom da nesto opasno zamauti sa kosovom,crnom gorom u prvom redu...da li je izlazak vojske na ulice i na citavom teritoriju srbije samo zbog korone...vrlo je upitno...nisu se sanđaklije bezveze uzjogunile...jer ovom sulji previse ne vjeruju
2015-09-08
..i onda seljuti sto se zoki nece druziti sa njim i sto kaze da je budala
2015-09-08
vuksadinare wrote:..i onda seljuti sto se zoki nece druziti sa njim i sto kaze da je budala
2015-08-15
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Zašto u Hrvatskoj nema Starbaksa?
» Hipsterske muke: Zašto u Hrvatskoj nema Starbucksa?
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Zašto u Hrvatskoj nema Starbaksa?
» Hipsterske muke: Zašto u Hrvatskoj nema Starbucksa?
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
Page 3 of 4