Zašto u Dalmaciji nema oboljelih od koronavirusa?
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zašto u Dalmaciji nema oboljelih od koronavirusa?
yoda je ok.Noor wrote:kakvu mržnju i ljubomoru? ne braco, nema sezone, uvati se lopate i delaj nekaj :)AssadNaPodmornici wrote:vidim da ekipa iz ZGa sipa mržnju i ljubomoru. budite ljubazni inače ćete čunu toćat u jarunu
njega bumo na kraju pojeli.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ljudi se neodgovorno ponašaju. Nastave li vako morat ćemo uvest policijski sat ko i u Srbiji. Nema nam druge.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
u dalmaciji nema korona virusa jer su dalmosi previse lijeni da bi se zarazili
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/zadnji-je-cas-da-se-uozbiljimo-ceka-nas-zabrana-slobodnog-kretanja-kazne-ce-biti-velike-a-do-ducana-ce-moci-samo-jedan-clan-obitelji-1009713
2014-04-11
To sam ja.RayMabus wrote: a-do-ducana-ce-moci-samo-jedan-clan-obitelji-
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bolje je da sad blokiramo nego kad počme lito pa svi odu na plažu jer tko će stat u kućama i stanovima.
Sad ima 70-ak zaraženih službeno i kad dođe na sto uvest će se neke rigorozne mjere mada će to vjerojatno ić po gradovima itd jer poanta je smanjit bliski kontakt di ima zaraženih tako da to npr u Lici nema potrebe jer nema puno ljudi.
Split će svakako u karantenu i širi pojas Splita.
Sad ima 70-ak zaraženih službeno i kad dođe na sto uvest će se neke rigorozne mjere mada će to vjerojatno ić po gradovima itd jer poanta je smanjit bliski kontakt di ima zaraženih tako da to npr u Lici nema potrebe jer nema puno ljudi.
Split će svakako u karantenu i širi pojas Splita.
2014-04-11
Leviathan2 wrote:u dalmaciji nema korona virusa jer su dalmosi previse lijeni da bi se zarazili
prije ce biti da to nema veze za genima nego sa frekvencijom i cirkulacijom ljudi,da je bilo na ljeto bilo bi drugacije,turisti ovo ono,ovako nista,nije ponekad lose biti lociran na istoku jevrope
Unimatrix_Zero wrote:Leviathan2 wrote:u dalmaciji nema korona virusa jer su dalmosi previse lijeni da bi se zarazili
prije ce biti da to nema veze za genima nego sa frekvencijom i cirkulacijom ljudi,da je bilo na ljeto bilo bi drugacije,turisti ovo ono,ovako nista,nije ponekad lose biti lociran na istoku jevrope
Realno smo vukojebina i baš je ponekad dobro da je tako...
darth_vader-
2014-04-17
Moglo bi tako i ostat, što se mene tiče..uz vađenje betona iz obalnog pojasa, naravno :)jasambrend wrote:Unimatrix_Zero wrote:Leviathan2 wrote:u dalmaciji nema korona virusa jer su dalmosi previse lijeni da bi se zarazili
di vadiš beton?Noor wrote:Moglo bi tako i ostat, što se mene tiče..uz vađenje betona iz obalnog pojasa, naravno :)jasambrend wrote:Unimatrix_Zero wrote:Leviathan2 wrote:u dalmaciji nema korona virusa jer su dalmosi previse lijeni da bi se zarazili
trebam tri kubika, pa onako forumaški
2014-12-30
Triba minirat Sv Rok dok ne proglase kraj pandemije...jasambrend wrote:Unimatrix_Zero wrote:Leviathan2 wrote:u dalmaciji nema korona virusa jer su dalmosi previse lijeni da bi se zarazili
mene vise plasi ono sto ce biti poslije korone
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Navala imigranata.vuksadinare wrote:mene vise plasi ono sto ce biti poslije korone
2014-04-11
ma jok..nece ljudi imati novca..provale,pljacke,ljudi ce rezati jedni na druge...anarhija na jedan nacin...ovo sa koronom je najveca svjetska glupost koja moze jako jako skupo kostati...RayMabus wrote:Navala imigranata.vuksadinare wrote:mene vise plasi ono sto ce biti poslije korone
2015-09-08
Naći će se cijepivo a onda će se nastavit ttamo di je stalo. Samo trpaj.vuksadinare wrote:ma jok..nece ljudi imati novca..provale,pljacke,ljudi ce rezati jedni na druge...anarhija na jedan nacin...ovo sa koronom je najveca svjetska glupost koja moze jako jako skupo kostati...RayMabus wrote:Navala imigranata.vuksadinare wrote:mene vise plasi ono sto ce biti poslije korone
Korona je samo jedna mala epizoda i najveća uloga joj je porast antiglobalista i politička i društvena situacija u Italiji.
2014-04-11
slusao sam lošu jucer..moze ga netko ismijavati ali covjek je bio konkretan...najgore dolazi poslije korone...mogčlo bi doci cak do oruzanih sukoba između drzava jer ce zavladati dobrim dijelom anarhija,ljudi ce najvise ekonomski patiti a kad je to u pitanju onda tesko mozes takve stvari kontrolirati....rekao je ovo je cisti primjer bioloskog rata...a najvjerojatniji uzrocnici su kina i amerika zbog zestokog gospodarskog i diplomatskog rata gdje je netko povukao najradikalniji potez...koji moze skupo kostati covjecanstvo..no naglasio je da se u sjeni rata protiv korone vode jso nekoliko zestokih ratova..onaj naftni koji je za sada pao u sjenu ali nista nije manje katastrofican od korone..tu su umjesani amerika,rusija,saudijska arabija...pa je naveo također da se vode zestoki sukobi i u siriji ali i to je ostalo u sjeni korone
2015-09-08
lošo je isto naglasio da bi ovu situaciju mogli iskoristiti politicke vođe koji su nabrijani narocito militaristicki te da ne izbacuje mogucnost kako je reko i vojnih sukoba jer ce svaka drzava biti zabavljena sobom,izostat c epotrebita solidarnost u svijetu i u tom slucjau nece puno nekog brigati sto se desava sranje u nekom drugom kutku planeta
2015-09-08
Je , u Aziji , Africi , južnoj i srednjoj Americi al epilog toga ti je samo još više izbjeglica prema Europi.vuksadinare wrote:lošo je isto naglasio da bi ovu situaciju mogli iskoristiti politicke vođe koji su nabrijani narocito militaristicki te da ne izbacuje mogucnost kako je reko i vojnih sukoba jer ce svaka drzava biti zabavljena sobom,izostat c epotrebita solidarnost u svijetu i u tom slucjau nece puno nekog brigati sto se desava sranje u nekom drugom kutku planeta
Nakon korone slijedi masovni imigrantski val.
2014-04-11
Vidi... da je netko u Americi prije 2000 godine rekao da će se tamo izdavati službene brošure o mučenju zatvorenika i pritvorima od 10tak godina rekli bi mu da je lud i da je posenilio....
Oni koji su skloni teorijama urote imaju jednostavnu matematiku;
Problem( stvoren ili slučajan) + ponudi rješenje=ljudi pristaju na redukcije kad su im guzice u pitanju...
Oni koji su skloni teorijama urote imaju jednostavnu matematiku;
Problem( stvoren ili slučajan) + ponudi rješenje=ljudi pristaju na redukcije kad su im guzice u pitanju...
...uglavnom tesko su zajebali ili trump ili si đi ping pong...vise nekako vjerujem ovaj drugi jer sad djeluju kao da ih pere necista savjest...no kinezi su ionako azijski srbi ili šipci pa je od njih sve mouce ocekivati..no ni trumpu ne treba puno vjerovat previse je radikalno nabrijan sa onim samo amerika pa u svemu tome moze se odluciti i na radikalne poteze da zastiti ono first amerikaRayMabus wrote:Je , u Aziji , Africi , južnoj i srednjoj Americi al epilog toga ti je samo još više izbjeglica prema Europi.vuksadinare wrote:lošo je isto naglasio da bi ovu situaciju mogli iskoristiti politicke vođe koji su nabrijani narocito militaristicki te da ne izbacuje mogucnost kako je reko i vojnih sukoba jer ce svaka drzava biti zabavljena sobom,izostat c epotrebita solidarnost u svijetu i u tom slucjau nece puno nekog brigati sto se desava sranje u nekom drugom kutku planeta
Nakon korone slijedi masovni imigrantski val.
2015-09-08
U Turskoj imaš sad sto koronaša , u Pakistanu 300 , u Egiptu isto nešto.
Možda je meni lakše jer imam podatke iz budućnosti al tako je , šta ću ja sad tu.
Turska , nemiri , skidanje Erdogana
Indija , hinduistički nacionalizam
Egipat , Kopti najebali
To će ti kako korona ekonomije ovih zemalja baca na koljena samo će prouzročiti sukobe i još više izbjeglica čim korona prođe.
Možda je meni lakše jer imam podatke iz budućnosti al tako je , šta ću ja sad tu.
Turska , nemiri , skidanje Erdogana
Indija , hinduistički nacionalizam
Egipat , Kopti najebali
To će ti kako korona ekonomije ovih zemalja baca na koljena samo će prouzročiti sukobe i još više izbjeglica čim korona prođe.
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Zašto u Hrvatskoj nema Starbaksa?
» Hipsterske muke: Zašto u Hrvatskoj nema Starbucksa?
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Zašto u Hrvatskoj nema Starbaksa?
» Hipsterske muke: Zašto u Hrvatskoj nema Starbucksa?
» Zašto nema filmova o Domovinskom ratu?
Page 2 of 4