Torcida pomaže...a gdje su sad razne 'humanitarne i napredne' udruge GAY,B.A.B.E,ARE YOU SYRIUS,WELCOME REFUGEES,ANTIFA,RF
Page 1 of 1
Torcida pomaže...a gdje su sad razne 'humanitarne i napredne' udruge GAY,B.A.B.E,ARE YOU SYRIUS,WELCOME REFUGEES,ANTIFA,RF
http://www.24sata.hr/sport/totalna-mobilizacija-u-splitu-torcidasi-poceli-seliti-bolnicu-681554
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Torcida pomaže...a gdje su sad razne 'humanitarne i napredne' udruge GAY,B.A.B.E,ARE YOU SYRIUS,WELCOME REFUGEES,ANTIFA,RF
gdje su?..šupčine bili šupčine ostali...
2015-09-08
Re: Torcida pomaže...a gdje su sad razne 'humanitarne i napredne' udruge GAY,B.A.B.E,ARE YOU SYRIUS,WELCOME REFUGEES,ANTIFA,RF
drhću doma iza špijunke i traže da studentu u izolaciji nitko ne donosi namirnice, neka umre
Jučer sam to čuo i došlo mi da zapalim tamo i da im svima jebem mater nenormalnuNoor wrote:drhću doma iza špijunke i traže da studentu u izolaciji nitko ne donosi namirnice, neka umre
nisam upamtila..gdje je to bilo?tre wrote:Jučer sam to čuo i došlo mi da zapalim tamo i da im svima jebem mater nenormalnuNoor wrote:drhću doma iza špijunke i traže da studentu u izolaciji nitko ne donosi namirnice, neka umre
aha, ZG
Ono dehumanizacija i egoizam do ibera, umjesto da se ponude da pomognu oni prave pizdarije. Jebo takve ljude i takav karakterNoor wrote:nisam upamtila..gdje je to bilo?tre wrote:Jučer sam to čuo i došlo mi da zapalim tamo i da im svima jebem mater nenormalnuNoor wrote:drhću doma iza špijunke i traže da studentu u izolaciji nitko ne donosi namirnice, neka umre
aha, ZG
pa placeni su da prave pizdarije i budu agenturatre wrote:Ono dehumanizacija i egoizam do ibera, umjesto da se ponude da pomognu oni prave pizdarije. Jebo takve ljude i takav karakterNoor wrote:nisam upamtila..gdje je to bilo?tre wrote:Jučer sam to čuo i došlo mi da zapalim tamo i da im svima jebem mater nenormalnuNoor wrote:drhću doma iza špijunke i traže da studentu u izolaciji nitko ne donosi namirnice, neka umre
aha, ZG
2015-09-08
Similar topics
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» Syrian refugees: Which countries welcome them, which don't
» Zelenski: Kina isporučuje ruskom tržištu razne elemente oružja
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» Syrian refugees: Which countries welcome them, which don't
» Zelenski: Kina isporučuje ruskom tržištu razne elemente oružja
Page 1 of 1