I onda je došao bezobrazni mali Covid-19 i u smeće bacio sva njihova glupava objašnjenja
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: I onda je došao bezobrazni mali Covid-19 i u smeće bacio sva njihova glupava objašnjenja
Da bih razumio tvoju vrstu, podrazumijeva se da nisam od tvoje vrste, zar ne?סמאל wrote:Pobrkao si,otišao i došao. Gnostička učenja vjerojatno ne govore o tome,no Aštarska ipak možda nešto.red wolf wrote:Otišao si tamo gdje ti je tvoj demijurg dopustio...סמאל wrote:Metaforička i litralna zmija,nije i doslovna zmija.No nema smisla da ti o tome govorim,jer da shvatiš morao bi otić tamo od kud sam ja došao.red wolf wrote:To je bajka, na neki način...Ali, objasnit ću ti...To ja bajka o padu čovječanstva...Bili su Svjetlo...A nakon pada su prigušili Svjetlo mesom...I padali su i padali...סמאל wrote:
Ja sam lojalan zmiji.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: I onda je došao bezobrazni mali Covid-19 i u smeće bacio sva njihova glupava objašnjenja
Nije me briga...סמאל wrote:Šta me briga za tog tvog oca.Znaš li ti uopće koliko ima nas koji smo svjesno postali to što jesmo ?red wolf wrote:Vjerujem da jesi...Ali ne od Oca...סמאל wrote:Briga me za materijalno.Ja sam svoju nagradu već preuzeo.red wolf wrote:Svaki čovjek, ponovno povezan s Ocem, porazit će sve materijalno...סמאל wrote:
Virus radi koristan posao.Ljudi se previše nakotilo.Bilo kakav rat uništio bi vrijedne povijesne i arhitektonske kulturne spomenike,te biljni i životinjski svijet.
Ovako su pogođene jedino štetočine i paraziti koji uništavaju prirodne resurse.
red wolf-
2016-02-10
Pa naravno da nisi,misliš da to ne bih znao,samo fora je u tome što ti nitko ne bi vjerovao kad bi im ti to rekao,vidiš kako sam ih neku večer lagano zavarao.red wolf wrote:Da bih razumio tvoju vrstu, podrazumijeva se da nisam od tvoje vrste, zar ne?סמאל wrote:Pobrkao si,otišao i došao. Gnostička učenja vjerojatno ne govore o tome,no Aštarska ipak možda nešto.red wolf wrote:Otišao si tamo gdje ti je tvoj demijurg dopustio...סמאל wrote:Metaforička i litralna zmija,nije i doslovna zmija.No nema smisla da ti o tome govorim,jer da shvatiš morao bi otić tamo od kud sam ja došao.red wolf wrote:
To je bajka, na neki način...Ali, objasnit ću ti...To ja bajka o padu čovječanstva...Bili su Svjetlo...A nakon pada su prigušili Svjetlo mesom...I padali su i padali...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Umaraš čovječe...סמאל wrote:Pa naravno da nisi,misliš da to ne bih znao,samo fora je u tome što ti nitko ne bi vjerovao kad bi im ti to rekao,vidiš kako sam ih neku večer lagano zavarao.red wolf wrote:Da bih razumio tvoju vrstu, podrazumijeva se da nisam od tvoje vrste, zar ne?סמאל wrote:Pobrkao si,otišao i došao. Gnostička učenja vjerojatno ne govore o tome,no Aštarska ipak možda nešto.red wolf wrote:Otišao si tamo gdje ti je tvoj demijurg dopustio...סמאל wrote:
Metaforička i litralna zmija,nije i doslovna zmija.No nema smisla da ti o tome govorim,jer da shvatiš morao bi otić tamo od kud sam ja došao.
red wolf-
2016-02-10
A šta ćeš,moram malo uživat nakon tolikog mukotrpnog truda i rada za dobrobit čovječanstva.red wolf wrote:Umaraš čovječe...סמאל wrote:Pa naravno da nisi,misliš da to ne bih znao,samo fora je u tome što ti nitko ne bi vjerovao kad bi im ti to rekao,vidiš kako sam ih neku večer lagano zavarao.red wolf wrote:Da bih razumio tvoju vrstu, podrazumijeva se da nisam od tvoje vrste, zar ne?סמאל wrote:Pobrkao si,otišao i došao. Gnostička učenja vjerojatno ne govore o tome,no Aštarska ipak možda nešto.red wolf wrote:
Otišao si tamo gdje ti je tvoj demijurg dopustio...
2015-07-23
Uživaj, ali ne zadugo...סמאל wrote:A šta ćeš,moram malo uživat nakon tolikog mukotrpnog truda i rada za dobrobit čovječanstva.red wolf wrote:Umaraš čovječe...סמאל wrote:Pa naravno da nisi,misliš da to ne bih znao,samo fora je u tome što ti nitko ne bi vjerovao kad bi im ti to rekao,vidiš kako sam ih neku večer lagano zavarao.red wolf wrote:Da bih razumio tvoju vrstu, podrazumijeva se da nisam od tvoje vrste, zar ne?סמאל wrote:
Pobrkao si,otišao i došao. Gnostička učenja vjerojatno ne govore o tome,no Aštarska ipak možda nešto.
red wolf-
2016-02-10
To ćemo još vidjet.
2015-07-23
Ne kužim antivakseri su krivi jer se ljudi nisu htjeli cjepiti protiv Korone za koje ne postoji cjepivo aali ako se svi budu cjepili nikad ae više neće pojaviti nešto slično i nepredviđeno?
Btw. za svako zlo i neko dobro, Korona je poderala globalizam i liberalizam kao peder Palyboy
Btw. za svako zlo i neko dobro, Korona je poderala globalizam i liberalizam kao peder Palyboy
Ma lik je toliki degenerik da se i Dunja Mazocco pritvorila u Vakulu koliko ju je intelekutalno sjeba...
darth_vader-
2014-04-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Senf dosao do 'genijalnog' rjesenja kako otkrit onog tko je bacio smece u krivu kantu:'Kopati po smecu i traziti isjecak racuna'
» nije često dolazio u svoje rodno selo, a kada bi i došao onda bi se družio s lokalnim političkim moćnicima i svojim rođacima, što je u biti značilo isto.
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Bezobrazni furešti i dalje Jastrebu ne daju mira...
» nije često dolazio u svoje rodno selo, a kada bi i došao onda bi se družio s lokalnim političkim moćnicima i svojim rođacima, što je u biti značilo isto.
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Bezobrazni furešti i dalje Jastrebu ne daju mira...
Page 4 of 4