I onda je došao bezobrazni mali Covid-19 i u smeće bacio sva njihova glupava objašnjenja
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: I onda je došao bezobrazni mali Covid-19 i u smeće bacio sva njihova glupava objašnjenja
Ne Bog...RayMabus wrote:Bog je posijao viruse okolo.kaya wrote:U jednu ruku mi je drago. Te žive životinje držati u kavezima na tržnici i onda ubijati...ma baš mi nije žao. Neka im još gore složi priroda drugi put...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: I onda je došao bezobrazni mali Covid-19 i u smeće bacio sva njihova glupava objašnjenja
Bog je uginuo.RayMabus wrote:Bog je posijao viruse okolo.kaya wrote:U jednu ruku mi je drago. Te žive životinje držati u kavezima na tržnici i onda ubijati...ma baš mi nije žao. Neka im još gore složi priroda drugi put...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Možda tvoj...Iako nije bog...Lagao je da je bog...סמאל wrote:Bog je uginuo.RayMabus wrote:Bog je posijao viruse okolo.kaya wrote:U jednu ruku mi je drago. Te žive životinje držati u kavezima na tržnici i onda ubijati...ma baš mi nije žao. Neka im još gore složi priroda drugi put...
red wolf-
2016-02-10
Demiurg je tvoj a ne moj.red wolf wrote:Možda tvoj...Iako nije bog...Lagao je da je bog...סמאל wrote:Bog je uginuo.RayMabus wrote:Bog je posijao viruse okolo.kaya wrote:U jednu ruku mi je drago. Te žive životinje držati u kavezima na tržnici i onda ubijati...ma baš mi nije žao. Neka im još gore složi priroda drugi put...
2015-07-23
Ne...Tvoj je...Moj je Otac...סמאל wrote:Demiurg je tvoj a ne moj.red wolf wrote:Možda tvoj...Iako nije bog...Lagao je da je bog...סמאל wrote:Bog je uginuo.RayMabus wrote:Bog je posijao viruse okolo.kaya wrote:U jednu ruku mi je drago. Te žive životinje držati u kavezima na tržnici i onda ubijati...ma baš mi nije žao. Neka im još gore složi priroda drugi put...
red wolf-
2016-02-10
o , djes isusered wolf wrote:Ne...Tvoj je...Moj je Otac...סמאל wrote:Demiurg je tvoj a ne moj.red wolf wrote:Možda tvoj...Iako nije bog...Lagao je da je bog...סמאל wrote:Bog je uginuo.RayMabus wrote:
Bog je posijao viruse okolo.
Zar ti zbilja misliš da ja ne znam pravi oblik onog kome sam lojalan ?red wolf wrote:Ne...Tvoj je...Moj je Otac...סמאל wrote:Demiurg je tvoj a ne moj.red wolf wrote:Možda tvoj...Iako nije bog...Lagao je da je bog...סמאל wrote:Bog je uginuo.RayMabus wrote:
Bog je posijao viruse okolo.
2015-07-23
Ne znaš...Jakov Pravednik prije nego su ga ubili, uzviknuo je...Odlazim onom koji nije sudac...Sudac je Demijurg...I ti si njegov rob...סמאל wrote:Zar ti zbilja misliš da ja ne znam pravi oblik onog kome sam lojalan ?red wolf wrote:Ne...Tvoj je...Moj je Otac...סמאל wrote:Demiurg je tvoj a ne moj.red wolf wrote:Možda tvoj...Iako nije bog...Lagao je da je bog...סמאל wrote:
Bog je uginuo.
red wolf-
2016-02-10
Želite li dohvatiti Oca?...Zamislite Svjetlo. Uronite u njega. I dajte to svjetlo u ovaj materijalni svijet...I ovaj virus će nestati...Obasjajte tim Očevim svjetlom svijet, i virus će nestati...
red wolf-
2016-02-10
Ja sam lojalan zmiji.red wolf wrote:Ne znaš...Jakov Pravednik prije nego su ga ubili, uzviknuo je...Odlazim onom koji nije sudac...Sudac je Demijurg...I ti si njegov rob...סמאל wrote:Zar ti zbilja misliš da ja ne znam pravi oblik onog kome sam lojalan ?red wolf wrote:Ne...Tvoj je...Moj je Otac...סמאל wrote:Demiurg je tvoj a ne moj.red wolf wrote:
Možda tvoj...Iako nije bog...Lagao je da je bog...
2015-07-23
To je foklor...סמאל wrote:Ja sam lojalan zmiji.red wolf wrote:Ne znaš...Jakov Pravednik prije nego su ga ubili, uzviknuo je...Odlazim onom koji nije sudac...Sudac je Demijurg...I ti si njegov rob...סמאל wrote:Zar ti zbilja misliš da ja ne znam pravi oblik onog kome sam lojalan ?red wolf wrote:Ne...Tvoj je...Moj je Otac...סמאל wrote:
Demiurg je tvoj a ne moj.
red wolf-
2016-02-10
Virus radi koristan posao.Ljudi se previše nakotilo.Bilo kakav rat uništio bi vrijedne povijesne i arhitektonske kulturne spomenike,te biljni i životinjski svijet.red wolf wrote:Želite li dohvatiti Oca?...Zamislite Svjetlo. Uronite u njega. I dajte to svjetlo u ovaj materijalni svijet...I ovaj virus će nestati...Obasjajte tim Očevim svjetlom svijet, i virus će nestati...
Ovako su pogođene jedino štetočine i paraziti koji uništavaju prirodne resurse.
2015-07-23
To je bajka, na neki način...Ali, objasnit ću ti...To ja bajka o padu čovječanstva...Bili su Svjetlo...A nakon pada su prigušili Svjetlo mesom...I padali su i padali...סמאל wrote:Ja sam lojalan zmiji.red wolf wrote:Ne znaš...Jakov Pravednik prije nego su ga ubili, uzviknuo je...Odlazim onom koji nije sudac...Sudac je Demijurg...I ti si njegov rob...סמאל wrote:Zar ti zbilja misliš da ja ne znam pravi oblik onog kome sam lojalan ?red wolf wrote:Ne...Tvoj je...Moj je Otac...סמאל wrote:
Demiurg je tvoj a ne moj.
red wolf-
2016-02-10
Svaki čovjek, ponovno povezan s Ocem, porazit će sve materijalno...סמאל wrote:Virus radi koristan posao.Ljudi se previše nakotilo.Bilo kakav rat uništio bi vrijedne povijesne i arhitektonske kulturne spomenike,te biljni i životinjski svijet.red wolf wrote:Želite li dohvatiti Oca?...Zamislite Svjetlo. Uronite u njega. I dajte to svjetlo u ovaj materijalni svijet...I ovaj virus će nestati...Obasjajte tim Očevim svjetlom svijet, i virus će nestati...
red wolf-
2016-02-10
Metaforička i litralna zmija,nije i doslovna zmija.No nema smisla da ti o tome govorim,jer da shvatiš morao bi otić tamo od kud sam ja došao.red wolf wrote:To je bajka, na neki način...Ali, objasnit ću ti...To ja bajka o padu čovječanstva...Bili su Svjetlo...A nakon pada su prigušili Svjetlo mesom...I padali su i padali...סמאל wrote:Ja sam lojalan zmiji.red wolf wrote:Ne znaš...Jakov Pravednik prije nego su ga ubili, uzviknuo je...Odlazim onom koji nije sudac...Sudac je Demijurg...I ti si njegov rob...סמאל wrote:Zar ti zbilja misliš da ja ne znam pravi oblik onog kome sam lojalan ?red wolf wrote:
Ne...Tvoj je...Moj je Otac...
2015-07-23
Otišao si tamo gdje ti je tvoj demijurg dopustio...סמאל wrote:Metaforička i litralna zmija,nije i doslovna zmija.No nema smisla da ti o tome govorim,jer da shvatiš morao bi otić tamo od kud sam ja došao.red wolf wrote:To je bajka, na neki način...Ali, objasnit ću ti...To ja bajka o padu čovječanstva...Bili su Svjetlo...A nakon pada su prigušili Svjetlo mesom...I padali su i padali...סמאל wrote:Ja sam lojalan zmiji.red wolf wrote:Ne znaš...Jakov Pravednik prije nego su ga ubili, uzviknuo je...Odlazim onom koji nije sudac...Sudac je Demijurg...I ti si njegov rob...סמאל wrote:
Zar ti zbilja misliš da ja ne znam pravi oblik onog kome sam lojalan ?
red wolf-
2016-02-10
Briga me za materijalno.Ja sam svoju nagradu već preuzeo.red wolf wrote:Svaki čovjek, ponovno povezan s Ocem, porazit će sve materijalno...סמאל wrote:Virus radi koristan posao.Ljudi se previše nakotilo.Bilo kakav rat uništio bi vrijedne povijesne i arhitektonske kulturne spomenike,te biljni i životinjski svijet.red wolf wrote:Želite li dohvatiti Oca?...Zamislite Svjetlo. Uronite u njega. I dajte to svjetlo u ovaj materijalni svijet...I ovaj virus će nestati...Obasjajte tim Očevim svjetlom svijet, i virus će nestati...
2015-07-23
Vjerujem da jesi...Ali ne od Oca...סמאל wrote:Briga me za materijalno.Ja sam svoju nagradu već preuzeo.red wolf wrote:Svaki čovjek, ponovno povezan s Ocem, porazit će sve materijalno...סמאל wrote:Virus radi koristan posao.Ljudi se previše nakotilo.Bilo kakav rat uništio bi vrijedne povijesne i arhitektonske kulturne spomenike,te biljni i životinjski svijet.red wolf wrote:Želite li dohvatiti Oca?...Zamislite Svjetlo. Uronite u njega. I dajte to svjetlo u ovaj materijalni svijet...I ovaj virus će nestati...Obasjajte tim Očevim svjetlom svijet, i virus će nestati...
red wolf-
2016-02-10
Pobrkao si,otišao i došao. Gnostička učenja vjerojatno ne govore o tome,no Aštarska ipak možda nešto.red wolf wrote:Otišao si tamo gdje ti je tvoj demijurg dopustio...סמאל wrote:Metaforička i litralna zmija,nije i doslovna zmija.No nema smisla da ti o tome govorim,jer da shvatiš morao bi otić tamo od kud sam ja došao.red wolf wrote:To je bajka, na neki način...Ali, objasnit ću ti...To ja bajka o padu čovječanstva...Bili su Svjetlo...A nakon pada su prigušili Svjetlo mesom...I padali su i padali...סמאל wrote:Ja sam lojalan zmiji.red wolf wrote:
Ne znaš...Jakov Pravednik prije nego su ga ubili, uzviknuo je...Odlazim onom koji nije sudac...Sudac je Demijurg...I ti si njegov rob...
2015-07-23
Šta me briga za tog tvog oca.Znaš li ti uopće koliko ima nas koji smo svjesno postali to što jesmo ?red wolf wrote:Vjerujem da jesi...Ali ne od Oca...סמאל wrote:Briga me za materijalno.Ja sam svoju nagradu već preuzeo.red wolf wrote:Svaki čovjek, ponovno povezan s Ocem, porazit će sve materijalno...סמאל wrote:Virus radi koristan posao.Ljudi se previše nakotilo.Bilo kakav rat uništio bi vrijedne povijesne i arhitektonske kulturne spomenike,te biljni i životinjski svijet.red wolf wrote:Želite li dohvatiti Oca?...Zamislite Svjetlo. Uronite u njega. I dajte to svjetlo u ovaj materijalni svijet...I ovaj virus će nestati...Obasjajte tim Očevim svjetlom svijet, i virus će nestati...
2015-07-23
Da bih razumio tvoju vrstu, podrazumijeva se da nisam od tvoje vrste, zar ne?סמאל wrote:Pobrkao si,otišao i došao. Gnostička učenja vjerojatno ne govore o tome,no Aštarska ipak možda nešto.red wolf wrote:Otišao si tamo gdje ti je tvoj demijurg dopustio...סמאל wrote:Metaforička i litralna zmija,nije i doslovna zmija.No nema smisla da ti o tome govorim,jer da shvatiš morao bi otić tamo od kud sam ja došao.red wolf wrote:To je bajka, na neki način...Ali, objasnit ću ti...To ja bajka o padu čovječanstva...Bili su Svjetlo...A nakon pada su prigušili Svjetlo mesom...I padali su i padali...סמאל wrote:
Ja sam lojalan zmiji.
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Senf dosao do 'genijalnog' rjesenja kako otkrit onog tko je bacio smece u krivu kantu:'Kopati po smecu i traziti isjecak racuna'
» nije često dolazio u svoje rodno selo, a kada bi i došao onda bi se družio s lokalnim političkim moćnicima i svojim rođacima, što je u biti značilo isto.
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Bezobrazni furešti i dalje Jastrebu ne daju mira...
» nije često dolazio u svoje rodno selo, a kada bi i došao onda bi se družio s lokalnim političkim moćnicima i svojim rođacima, što je u biti značilo isto.
» Užas: U Nišu, u jednu od retkih kanta za smeže s probušenim dnom bacaju smeće
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Bezobrazni furešti i dalje Jastrebu ne daju mira...
Page 3 of 4