Nema posla u Irskoj , štakori napuštaju brod
Page 19 of 20
Page 19 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Nema posla u Irskoj , štakori napuštaju brod
svabija pripremila 500 miljardi Ojrovi za one koje firma posalje sa posla doma..zatvaraju se uglavnom sve produkcije Mercedesa,Bemveja,Opela,Fauve zatvoren vec,Ajudi,on bi malo piskio,malo kakio...uglavnom,svi ce biti zbrinuti..
Danke,Danke Dojčland..
Danke,Danke Dojčland..
Guest- Guest
ali zaboravio si jednu cinjenicu sto je rekao onaj juratovic zastupnik u bundestagu..prioritet c eimati domaci..a isto tako najvjerojatnije je da ce velike gospodarske drzave povuci najvjerojatnije sve proizvodne pogone iz manjih i ekonomski slabiih drzva i vratiti nazad...i da ce onda prioritet u zaposljavanju i benificijama opet imati domaci ljudi...tako kako je on rekao d ase sa tim osobno mjerama ne slaze ali da sumnja da ce biti druagcijeLegendovich wrote:svabija pripremila 500 miljardi Ojrovi za one koje firma posalje sa posla doma..zatvaraju se uglavnom sve produkcije Mercedesa,Bemveja,Opela,Fauve zatvoren vec,Ajudi,on bi malo piskio,malo kakio...uglavnom,svi ce biti zbrinuti..
Danke,Danke Dojčland..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Fuk..pa ja sam domaci.. ..naravno da domaci imaju prioritet,posteno jest..a mi kultivirani necemo se trpati ispred domacih,jerbo je to njihova drzava..respekt prema domacinu..vuksadinare wrote:ali zaboravio si jednu cinjenicu sto je rekao onaj juratovic zastupnik u bundestagu..prioritet c eimati domaci..a isto tako najvjerojatnije je da ce velike gospodarske drzave povuci najvjerojatnije sve proizvodne pogone iz manjih i ekonomski slabiih drzva i vratiti nazad...i da ce onda prioritet u zaposljavanju i benificijama opet imati domaci ljudi...tako kako je on rekao d ase sa tim osobno mjerama ne slaze ali da sumnja da ce biti druagcijeLegendovich wrote:svabija pripremila 500 miljardi Ojrovi za one koje firma posalje sa posla doma..zatvaraju se uglavnom sve produkcije Mercedesa,Bemveja,Opela,Fauve zatvoren vec,Ajudi,on bi malo piskio,malo kakio...uglavnom,svi ce biti zbrinuti..
Danke,Danke Dojčland..
Guest- Guest
dobro..mozda dobijes repete ako sto god ostane..muci na svakom daru moras biti zahvalanLegendovich wrote:Fuk..pa ja sam domaci.. ..naravno da domaci imaju prioritet,posteno jest..a mi kultivirani necemo se trpati ispred domacih,jerbo je to njihova drzava..respekt prema domacinu..vuksadinare wrote:ali zaboravio si jednu cinjenicu sto je rekao onaj juratovic zastupnik u bundestagu..prioritet c eimati domaci..a isto tako najvjerojatnije je da ce velike gospodarske drzave povuci najvjerojatnije sve proizvodne pogone iz manjih i ekonomski slabiih drzva i vratiti nazad...i da ce onda prioritet u zaposljavanju i benificijama opet imati domaci ljudi...tako kako je on rekao d ase sa tim osobno mjerama ne slaze ali da sumnja da ce biti druagcijeLegendovich wrote:svabija pripremila 500 miljardi Ojrovi za one koje firma posalje sa posla doma..zatvaraju se uglavnom sve produkcije Mercedesa,Bemveja,Opela,Fauve zatvoren vec,Ajudi,on bi malo piskio,malo kakio...uglavnom,svi ce biti zbrinuti..
Danke,Danke Dojčland..
2015-09-08
veber wrote:sve stručnjaci u tri pmvuksadinare wrote:ukidanje godinu dana najmanje pdv za poduzetnike,odgoda kredita na godinu dana,osloboditi ih trosarina na kounalne naknade i to s enajvise misli na lokalnu samoupravu,otvoriti obrtnicke radnje i dozvoliti rd onim firmama koje nemaju novcanu zalihu da budu tri mjeseca bez poslavili40 wrote:i što onda konkretno predlažu?vuksadinare wrote:gledam na tv..kazu neki poduzetnici da su ove mjere ppredrasticne s obzirom na broj oboljelih i da je napravljena pretjerana panika...ali zbog toga i gospodasrka steta...da ne vjeruju da ce u hrvatskoj biti velika brojka zarazenih i da smo pregrmili ono najgore u ova tri tjedna zbog dobrih mjera prvih deset dana..a da sada nema potrebe za jos strozim mjerama da su i ove dovoljne mozda neke cak i ublaziti...jer svaka stroza mjera jos vise ce stetiti ionako nacetim ekonomskim problemima
marić je rekao da je sve super.
naravno da je.
uplata pdv-a ide super
ali, taj jebeni ali. ljudi su nagomilali zalihe. ne rade.
kaj bu bilo u travnju?
čekamo marca da nam pojasni kako ćemo živjet od turizma.
Isto kak' i Svabi.
Ne ide samo Hrvatska u recesiju ak' ovo potraje. Ide citava Europa. I svijet. Tko od drzava ima suficit taj ce proci lakse barem za prvo vrijeme. Ako ovo potraje mjesecima svi ce morati odluciti - ili biznis (i prirodna selekcija pa tko prezivi pricat ce) ili spasavanje sto vise zivota po bilo koju cijenu.
Ne moram ti reci sto ce biti. Znas ti to vec sam.
Guest- Guest
Pa cuj..mi nastavljamo raditi nadalje,dok ovi klozaju danas...u svakom slucaju vise volim odraditi,pa biti placen,nego biti u nedoumici,i primati lovu...vuksadinare wrote:dobro..mozda dobijes repete ako sto god ostane..muci na svakom daru moras biti zahvalanLegendovich wrote:Fuk..pa ja sam domaci.. ..naravno da domaci imaju prioritet,posteno jest..a mi kultivirani necemo se trpati ispred domacih,jerbo je to njihova drzava..respekt prema domacinu..vuksadinare wrote:ali zaboravio si jednu cinjenicu sto je rekao onaj juratovic zastupnik u bundestagu..prioritet c eimati domaci..a isto tako najvjerojatnije je da ce velike gospodarske drzave povuci najvjerojatnije sve proizvodne pogone iz manjih i ekonomski slabiih drzva i vratiti nazad...i da ce onda prioritet u zaposljavanju i benificijama opet imati domaci ljudi...tako kako je on rekao d ase sa tim osobno mjerama ne slaze ali da sumnja da ce biti druagcijeLegendovich wrote:svabija pripremila 500 miljardi Ojrovi za one koje firma posalje sa posla doma..zatvaraju se uglavnom sve produkcije Mercedesa,Bemveja,Opela,Fauve zatvoren vec,Ajudi,on bi malo piskio,malo kakio...uglavnom,svi ce biti zbrinuti..
Danke,Danke Dojčland..
Guest- Guest
živ mi ti bio prijatelju i sretno...nego znas li ti sto o onom tvom prijatelju 'tigru' sto je bio na manjaci..razgovarali smo o tome jedan putLegendovich wrote:Pa cuj..mi nastavljamo raditi nadalje,dok ovi klozaju danas...u svakom slucaju vise volim odraditi,pa biti placen,nego biti u nedoumici,i primati lovu...vuksadinare wrote:dobro..mozda dobijes repete ako sto god ostane..muci na svakom daru moras biti zahvalanLegendovich wrote:Fuk..pa ja sam domaci.. ..naravno da domaci imaju prioritet,posteno jest..a mi kultivirani necemo se trpati ispred domacih,jerbo je to njihova drzava..respekt prema domacinu..vuksadinare wrote:ali zaboravio si jednu cinjenicu sto je rekao onaj juratovic zastupnik u bundestagu..prioritet c eimati domaci..a isto tako najvjerojatnije je da ce velike gospodarske drzave povuci najvjerojatnije sve proizvodne pogone iz manjih i ekonomski slabiih drzva i vratiti nazad...i da ce onda prioritet u zaposljavanju i benificijama opet imati domaci ljudi...tako kako je on rekao d ase sa tim osobno mjerama ne slaze ali da sumnja da ce biti druagcijeLegendovich wrote:svabija pripremila 500 miljardi Ojrovi za one koje firma posalje sa posla doma..zatvaraju se uglavnom sve produkcije Mercedesa,Bemveja,Opela,Fauve zatvoren vec,Ajudi,on bi malo piskio,malo kakio...uglavnom,svi ce biti zbrinuti..
Danke,Danke Dojčland..
2015-09-08
fala fala..tigar???..mislis profi garda??...nesh mi izvjetrilo...vuksadinare wrote:živ mi ti bio prijatelju i sretno...nego znas li ti sto o onom tvom prijatelju 'tigru' sto je bio na manjaci..razgovarali smo o tome jedan putLegendovich wrote:Pa cuj..mi nastavljamo raditi nadalje,dok ovi klozaju danas...u svakom slucaju vise volim odraditi,pa biti placen,nego biti u nedoumici,i primati lovu...vuksadinare wrote:dobro..mozda dobijes repete ako sto god ostane..muci na svakom daru moras biti zahvalanLegendovich wrote:Fuk..pa ja sam domaci.. ..naravno da domaci imaju prioritet,posteno jest..a mi kultivirani necemo se trpati ispred domacih,jerbo je to njihova drzava..respekt prema domacinu..vuksadinare wrote:
ali zaboravio si jednu cinjenicu sto je rekao onaj juratovic zastupnik u bundestagu..prioritet c eimati domaci..a isto tako najvjerojatnije je da ce velike gospodarske drzave povuci najvjerojatnije sve proizvodne pogone iz manjih i ekonomski slabiih drzva i vratiti nazad...i da ce onda prioritet u zaposljavanju i benificijama opet imati domaci ljudi...tako kako je on rekao d ase sa tim osobno mjerama ne slaze ali da sumnja da ce biti druagcije
Guest- Guest
da...onaj sto je bio tesko ranjen i zarobljen u kostajnici pa bio u banja luci u bolnici pa ga hitili poslije u logor na manajcuLegendovich wrote:fala fala..tigar???..mislis profi garda??...nesh mi izvjetrilo...vuksadinare wrote:živ mi ti bio prijatelju i sretno...nego znas li ti sto o onom tvom prijatelju 'tigru' sto je bio na manjaci..razgovarali smo o tome jedan putLegendovich wrote:Pa cuj..mi nastavljamo raditi nadalje,dok ovi klozaju danas...u svakom slucaju vise volim odraditi,pa biti placen,nego biti u nedoumici,i primati lovu...vuksadinare wrote:dobro..mozda dobijes repete ako sto god ostane..muci na svakom daru moras biti zahvalanLegendovich wrote:
Fuk..pa ja sam domaci.. ..naravno da domaci imaju prioritet,posteno jest..a mi kultivirani necemo se trpati ispred domacih,jerbo je to njihova drzava..respekt prema domacinu..
2015-09-08
nemam pojma..nakon rata,sam prekinuo kontakt sa svima u juniformi..valjalo je raditi i prezivjeti..sorry..doista se ne mogu sjetiti...cak se ne mogu sjetiti i da smo nas dvojica o tome razgovarali...vuksadinare wrote:da...onaj sto je bio tesko ranjen i zarobljen u kostajnici pa bio u banja luci u bolnici pa ga hitili poslije u logor na manajcuLegendovich wrote:fala fala..tigar???..mislis profi garda??...nesh mi izvjetrilo...vuksadinare wrote:živ mi ti bio prijatelju i sretno...nego znas li ti sto o onom tvom prijatelju 'tigru' sto je bio na manjaci..razgovarali smo o tome jedan putLegendovich wrote:Pa cuj..mi nastavljamo raditi nadalje,dok ovi klozaju danas...u svakom slucaju vise volim odraditi,pa biti placen,nego biti u nedoumici,i primati lovu...vuksadinare wrote:
dobro..mozda dobijes repete ako sto god ostane..muci na svakom daru moras biti zahvalan
uredno cistim mamoriju,za izazove ispred menea..
Guest- Guest
a jesmo jebote razgovarali sjetit cu se...Legendovich wrote:nemam pojma..nakon rata,sam prekinuo kontakt sa svima u juniformi..valjalo je raditi i prezivjeti..sorry..doista se ne mogu sjetiti...cak se ne mogu sjetiti i da smo nas dvojica o tome razgovarali...vuksadinare wrote:da...onaj sto je bio tesko ranjen i zarobljen u kostajnici pa bio u banja luci u bolnici pa ga hitili poslije u logor na manajcuLegendovich wrote:fala fala..tigar???..mislis profi garda??...nesh mi izvjetrilo...vuksadinare wrote:živ mi ti bio prijatelju i sretno...nego znas li ti sto o onom tvom prijatelju 'tigru' sto je bio na manjaci..razgovarali smo o tome jedan putLegendovich wrote:
Pa cuj..mi nastavljamo raditi nadalje,dok ovi klozaju danas...u svakom slucaju vise volim odraditi,pa biti placen,nego biti u nedoumici,i primati lovu...
2015-09-08
Pajdo,sto ja zaboravim,to je zauvjek izgubljeno... ..nedavno me kontaktirala jedna picija iz Zegeja,koju sam ..eto..malo..ljubovao..tamo 2005-9,dakle,nemalo 4 godine,sjecam se svega,sto smo radili,ali imena nikako..da ga yebes ne mogu se sjetiti..vuksadinare wrote:a jesmo jebote razgovarali sjetit cu se...Legendovich wrote:nemam pojma..nakon rata,sam prekinuo kontakt sa svima u juniformi..valjalo je raditi i prezivjeti..sorry..doista se ne mogu sjetiti...cak se ne mogu sjetiti i da smo nas dvojica o tome razgovarali...vuksadinare wrote:da...onaj sto je bio tesko ranjen i zarobljen u kostajnici pa bio u banja luci u bolnici pa ga hitili poslije u logor na manajcuLegendovich wrote:fala fala..tigar???..mislis profi garda??...nesh mi izvjetrilo...vuksadinare wrote:
živ mi ti bio prijatelju i sretno...nego znas li ti sto o onom tvom prijatelju 'tigru' sto je bio na manjaci..razgovarali smo o tome jedan put
Guest- Guest
eto još jedan kapnuo u Dubrovniku,66 godina a vratio se sa skijanja iz Bugarske
vili40-
2015-08-02
uvijek je rizik poslovanja.Sovak wrote:veber wrote:sve stručnjaci u tri pmvuksadinare wrote:ukidanje godinu dana najmanje pdv za poduzetnike,odgoda kredita na godinu dana,osloboditi ih trosarina na kounalne naknade i to s enajvise misli na lokalnu samoupravu,otvoriti obrtnicke radnje i dozvoliti rd onim firmama koje nemaju novcanu zalihu da budu tri mjeseca bez poslavili40 wrote:i što onda konkretno predlažu?vuksadinare wrote:gledam na tv..kazu neki poduzetnici da su ove mjere ppredrasticne s obzirom na broj oboljelih i da je napravljena pretjerana panika...ali zbog toga i gospodasrka steta...da ne vjeruju da ce u hrvatskoj biti velika brojka zarazenih i da smo pregrmili ono najgore u ova tri tjedna zbog dobrih mjera prvih deset dana..a da sada nema potrebe za jos strozim mjerama da su i ove dovoljne mozda neke cak i ublaziti...jer svaka stroza mjera jos vise ce stetiti ionako nacetim ekonomskim problemima
marić je rekao da je sve super.
naravno da je.
uplata pdv-a ide super
ali, taj jebeni ali. ljudi su nagomilali zalihe. ne rade.
kaj bu bilo u travnju?
čekamo marca da nam pojasni kako ćemo živjet od turizma.
Isto kak' i Svabi.
Ne ide samo Hrvatska u recesiju ak' ovo potraje. Ide citava Europa. I svijet. Tko od drzava ima suficit taj ce proci lakse barem za prvo vrijeme. Ako ovo potraje mjesecima svi ce morati odluciti - ili biznis (i prirodna selekcija pa tko prezivi pricat ce) ili spasavanje sto vise zivota po bilo koju cijenu.
Ne moram ti reci sto ce biti. Znas ti to vec sam.
ja osobno imam zemlje.
ali kaj je s medicinskom skrbi?
mogu amputirat ruku, nije neki bed, ali kaj buš recimo sa herpesom?
modra galica.
kaj s upalom gušterače?
nemojte se cjepit i te spike
2014-12-30
nadam se da bude moja nova beba stigla doći prije zatvaranjaLegendovich wrote:svabija pripremila 500 miljardi Ojrovi za one koje firma posalje sa posla doma..zatvaraju se uglavnom sve produkcije Mercedesa,Bemveja,Opela,Fauve zatvoren vec,Ajudi,on bi malo piskio,malo kakio...uglavnom,svi ce biti zbrinuti..
Danke,Danke Dojčland..
hvali mi se jedan susjed da mu nikad bolje nije sila prodaja rakije...razmisljam d aod njega kupim stotinjak litara...100x60 kuna...6 000 kuna..ne lose
2015-09-08
onda ne budeš kupio tu rakiju nego ukraovuksadinare wrote:hvali mi se jedan susjed da mu nikad bolje nije sila prodaja rakije...razmisljam d aod njega kupim stotinjak litara...100x60 kuna...6 000 kuna..ne lose
vili40-
2015-08-02
ma jok..meni ce prodati za 30 kuna a mozda u rentam dio u naturi...povrce,patke,kunice...on to ne drzi a voli papativili40 wrote:onda ne budeš kupio tu rakiju nego ukraovuksadinare wrote:hvali mi se jedan susjed da mu nikad bolje nije sila prodaja rakije...razmisljam d aod njega kupim stotinjak litara...100x60 kuna...6 000 kuna..ne lose
2015-09-08
to neka budala ili mu je rakija sranje da ti proda po 30 kuna?Ali i da platiš po 30 zarada nije 6 nego 3 tisuće.vuksadinare wrote:ma jok..meni ce prodati za 30 kuna a mozda u rentam dio u naturi...povrce,patke,kunice...on to ne drzi a voli papativili40 wrote:onda ne budeš kupio tu rakiju nego ukraovuksadinare wrote:hvali mi se jedan susjed da mu nikad bolje nije sila prodaja rakije...razmisljam d aod njega kupim stotinjak litara...100x60 kuna...6 000 kuna..ne lose
vili40-
2015-08-02
ne kuzis..on meni iz susjedskih i prijateljskih usluga proda po 30 kuna...jer mu ja odnosno moji pomazu i u berbi sljiva,dam mu jos nesto svojih proizvoda a on meni popust...a ja ona prodajem litru za 60 kuna...100 litara x 60 je 6000 kunavili40 wrote:to neka budala ili mu je rakija sranje da ti proda po 30 kuna?Ali i da platiš po 30 zarada nije 6 nego 3 tisuće.vuksadinare wrote:ma jok..meni ce prodati za 30 kuna a mozda u rentam dio u naturi...povrce,patke,kunice...on to ne drzi a voli papativili40 wrote:onda ne budeš kupio tu rakiju nego ukraovuksadinare wrote:hvali mi se jedan susjed da mu nikad bolje nije sila prodaja rakije...razmisljam d aod njega kupim stotinjak litara...100x60 kuna...6 000 kuna..ne lose
2015-09-08
Page 19 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Similar topics
» štakori prvi napuštaju brod koji tone...
» brod štakori
» Brod, štakori...
» Jutarnji, brod, štakori, uhljebistan...
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» brod štakori
» Brod, štakori...
» Jutarnji, brod, štakori, uhljebistan...
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
Page 19 of 20