Pandemija u svijetu završava do lipnja 2020
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pandemija u svijetu završava do lipnja 2020
Nije dobro
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/najtezi-dan-u-italiji-zarazeno-je-novih-3490-osoba-samo-u-protekla-24-sata-umrlo-je-jos-368-ljudi-ukupno-je-preminulo-njih-1809/10094689/
Ljudi su otišli u samoizolaciju u nadi da će država spriječiti širenje virusa. Vijesti su turobne. Sad se mnogi pitaju Pa koliko ćemo to morat ostat zatvoreni u stanu ? Uskoro će prvi neurotičari počet izlazit i kršit zakon pa će vojska i policija njih hvatat ali dani idu a stvar ne pada i na kraju će sve više građana izlazit dok to vlasti ne budu mogle spriječit i dignit će ruke od svega.
I to je to. Pokapat će ih u masovne grobnice jer ova smrtnost od 8% il tako nešto to je blizu 4-5 miljona mrtvih u Italiji.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/najtezi-dan-u-italiji-zarazeno-je-novih-3490-osoba-samo-u-protekla-24-sata-umrlo-je-jos-368-ljudi-ukupno-je-preminulo-njih-1809/10094689/
Ljudi su otišli u samoizolaciju u nadi da će država spriječiti širenje virusa. Vijesti su turobne. Sad se mnogi pitaju Pa koliko ćemo to morat ostat zatvoreni u stanu ? Uskoro će prvi neurotičari počet izlazit i kršit zakon pa će vojska i policija njih hvatat ali dani idu a stvar ne pada i na kraju će sve više građana izlazit dok to vlasti ne budu mogle spriječit i dignit će ruke od svega.
I to je to. Pokapat će ih u masovne grobnice jer ova smrtnost od 8% il tako nešto to je blizu 4-5 miljona mrtvih u Italiji.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Noor wrote:hehe, šta ćujasambrend wrote:Žene...Noor wrote:ja ni ne znam čime se oni bave, da ti budem iskrena..nit ne zanima, osvrnula sam se na lijepu misao..i meni se samoj tako nešto roji u glavi i na trenutke budem i preemotivnaAssadNaPodmornici wrote:Sve je super dok se jedan dan ne probudi gladna i zedna jer svi su doma a beba plače jer je gladna. A nitko nije išao raditiNoor wrote:inače mi mala Dvornikova ide žešće na jetra i obilazim naslove o njoj, al ovo....ovo mi se sviđa :)
“Neke države nakon dugo vremena vide plavo nebo i zvijezde po noći. Ljudi ostaju doma, ne idu automobilima na posao, ne zagađuju okoliš. Neki prezaposleni ljudi dobivaju extra vrijeme da provedu doma s obitelji. Druže se, ujedinjuju s jednakim ciljem. Na tren se ne osjeti rat i mržnja medu susjedskim državama. Na tren nema nacionalizma i rasizma.
Nema površnog trošenja na luksuz već samo na potrebito. Preslažu se prioriteti. Majka Zemlja je na tren samu sebe očistila. Svemir je moćna energija koja dokazuje da smo svi umreženi kao duhovna bića. Možda nam je ovaj virus i prokletstvo i lekcija i blagoslov. Podsjetnik da brinemo i o sebi ali i drugima. Nadam se da ćemo svi primiti poruku, da oduzimanjem slobode sebi, dajemo slobodu drugima”
meni je suze u oči natjerala ona snimka talijana koji pjevaju i sviraju u samoizolacijama po balkonima i viču kao..Volimo te Italijo! Uspjet ćemo!
Moja nas je svih oplakala po po nekoliko puta već... jučer svi kupuju brašno, jedino ja dva kila čokolade da je smirim...
darth_vader-
2014-04-17
pa zato i jesu po balkonima, gdje se zezaju sa susjedima i tako lakše provode ovo teško vrijeme...a i na zraku su barRayMabus wrote:Imaju priko 3,500 zaraženih i imaju 350 mrtvih u zadnja 24 sata.
Pa ne mogu ljudi živit u stanovima tjednima. Dobit će PTSP svi tako.
bilo bo vam dosadno da nas nemate :)jasambrend wrote:Noor wrote:hehe, šta ćujasambrend wrote:Žene...Noor wrote:ja ni ne znam čime se oni bave, da ti budem iskrena..nit ne zanima, osvrnula sam se na lijepu misao..i meni se samoj tako nešto roji u glavi i na trenutke budem i preemotivnaAssadNaPodmornici wrote:
Sve je super dok se jedan dan ne probudi gladna i zedna jer svi su doma a beba plače jer je gladna. A nitko nije išao raditi
meni je suze u oči natjerala ona snimka talijana koji pjevaju i sviraju u samoizolacijama po balkonima i viču kao..Volimo te Italijo! Uspjet ćemo!
Moja nas je svih oplakala po po nekoliko puta već... jučer svi kupuju brašno, jedino ja dva kila čokolade da je smirim...
Pogrešna taktika : mladi moraju biti vani da steknu imunitet a starčad i bolesni u izolaciji.Noor wrote:pa zato i jesu po balkonima, gdje se zezaju sa susjedima i tako lakše provode ovo teško vrijeme...a i na zraku su barRayMabus wrote:Imaju priko 3,500 zaraženih i imaju 350 mrtvih u zadnja 24 sata.
2014-04-11
znači, ti si za semibritanski pristup? :)RayMabus wrote:Pogrešna taktika : mladi moraju biti vani da steknu imunitet a starčad i bolesni u izolaciji.Noor wrote:pa zato i jesu po balkonima, gdje se zezaju sa susjedima i tako lakše provode ovo teško vrijeme...a i na zraku su barRayMabus wrote:Imaju priko 3,500 zaraženih i imaju 350 mrtvih u zadnja 24 sata.
bave se se sponzoriranjem.Noor wrote:ja ni ne znam čime se oni bave, da ti budem iskrena..nit ne zanima, osvrnula sam se na lijepu misao..i meni se samoj tako nešto roji u glavi i na trenutke budem i preemotivnaAssadNaPodmornici wrote:Sve je super dok se jedan dan ne probudi gladna i zedna jer svi su doma a beba plače jer je gladna. A nitko nije išao raditiNoor wrote:inače mi mala Dvornikova ide žešće na jetra i obilazim naslove o njoj, al ovo....ovo mi se sviđa :)
“Neke države nakon dugo vremena vide plavo nebo i zvijezde po noći. Ljudi ostaju doma, ne idu automobilima na posao, ne zagađuju okoliš. Neki prezaposleni ljudi dobivaju extra vrijeme da provedu doma s obitelji. Druže se, ujedinjuju s jednakim ciljem. Na tren se ne osjeti rat i mržnja medu susjedskim državama. Na tren nema nacionalizma i rasizma.
Nema površnog trošenja na luksuz već samo na potrebito. Preslažu se prioriteti. Majka Zemlja je na tren samu sebe očistila. Svemir je moćna energija koja dokazuje da smo svi umreženi kao duhovna bića. Možda nam je ovaj virus i prokletstvo i lekcija i blagoslov. Podsjetnik da brinemo i o sebi ali i drugima. Nadam se da ćemo svi primiti poruku, da oduzimanjem slobode sebi, dajemo slobodu drugima”
mala je išla s mojim djetetetom u istu vrtićku grupu.
dino i ja smo znali popit kavu nakon što bi ostavili djecu.
mala je što i ona knoll i ta ekipa.
2014-12-30
Nisam nego ova taktika da se svi zatvore u stanove na xy tjedana ne daje rezultat , štaviše proizvest će građanski neposluh.Noor wrote:znači, ti si za semibritanski pristup? :)RayMabus wrote:Pogrešna taktika : mladi moraju biti vani da steknu imunitet a starčad i bolesni u izolaciji.Noor wrote:pa zato i jesu po balkonima, gdje se zezaju sa susjedima i tako lakše provode ovo teško vrijeme...a i na zraku su barRayMabus wrote:Imaju priko 3,500 zaraženih i imaju 350 mrtvih u zadnja 24 sata.
2014-04-11
stvar je što nitko ne može reći dokle tako, a ljudima će puknut film, to si u pravu, izludit ćeRayMabus wrote:Nisam nego ova taktika da se svi zatvore u stanove na xy tjedana ne daje rezultat , štaviše proizvest će građanski neposluh.Noor wrote:znači, ti si za semibritanski pristup? :)RayMabus wrote:Pogrešna taktika : mladi moraju biti vani da steknu imunitet a starčad i bolesni u izolaciji.Noor wrote:pa zato i jesu po balkonima, gdje se zezaju sa susjedima i tako lakše provode ovo teško vrijeme...a i na zraku su barRayMabus wrote:Imaju priko 3,500 zaraženih i imaju 350 mrtvih u zadnja 24 sata.
podrškaEroo wrote:Moja statistika: Pandemija u razvijenim državama završava do 15.04.
Do sada me moji proračuni nisu iznevjerili.
immortal-
2014-04-16
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bero otkazao sučeljavanje sa Plenkijem 16.lipnja.2020
» Kad pandemija od korone slegne,kineske vlasti ttebaju odgovarati svijetu
» ‘EKSPLOZIJA NLO INCIDENATA’ U 2020. GODINI: U jednom od najvećih gradova na svijetu sve češći posjeti ‘malih zelenih’? ''
» Završava prosvjed u Savskoj 66: Šator će uskoro ukloniti? Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/zavrsava-prosvjed-u-savskoj-66-sator-ce-uskoro-ukloniti-471310# - 24sata.hr
» na kojem mjestu završava Hrvatska
» Kad pandemija od korone slegne,kineske vlasti ttebaju odgovarati svijetu
» ‘EKSPLOZIJA NLO INCIDENATA’ U 2020. GODINI: U jednom od najvećih gradova na svijetu sve češći posjeti ‘malih zelenih’? ''
» Završava prosvjed u Savskoj 66: Šator će uskoro ukloniti? Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/zavrsava-prosvjed-u-savskoj-66-sator-ce-uskoro-ukloniti-471310# - 24sata.hr
» na kojem mjestu završava Hrvatska
Page 4 of 4