Papa izaziva đavla....
Page 1 of 1
Papa izaziva đavla....
PAPA IDE NA NAJRISKANTNIJE PUTOVANJE U PONTIFIKATU
....Kenija, Uganda, Srednjoafrička Republika, izbjeglički kampovi,...
Papa će pronositi poruke mira, socijalne pravde i dijaloga između islama i kršćanstva...
........
svaka čast Papa, samo bilo bi bolje da sa porukama mira dođe u Kraljevinu Saudijsku Arabiju. Boravak će biti siguran, a to je epicentar tektonskih poremećaja koji danas tresu islam. U stvari nisam baš siguran, možda bi dolazak Pape u KSA mogao biti okvalificiran kao kazneno djelo.
....Kenija, Uganda, Srednjoafrička Republika, izbjeglički kampovi,...
Papa će pronositi poruke mira, socijalne pravde i dijaloga između islama i kršćanstva...
........
svaka čast Papa, samo bilo bi bolje da sa porukama mira dođe u Kraljevinu Saudijsku Arabiju. Boravak će biti siguran, a to je epicentar tektonskih poremećaja koji danas tresu islam. U stvari nisam baš siguran, možda bi dolazak Pape u KSA mogao biti okvalificiran kao kazneno djelo.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Papa izaziva đavla....
Papa se budalesa. Mekušni stav i ekumenizam, mada dobro zvuče teorijski, znak su malodušnosti i gubitka vjere u sebe. Papin stav mora biti: kršćanstvo je jedina vjera, sve su drugo zablude; samo Katolička Crkva čuva kršćanstvo u njegovoj cjelovitosti. Samo nastup s takvih pozicijah može osigurati opstanak.
pa neće njega muslimani, on je njihov najveći lobist u europi
Za prosječnog goniča koza on je je nešto na što se djeluje ognjen i mačem. Papine poruke mira i ljubavi prema bližnjima danas se ne čuju u velikom dijelu islamskog svijeta.marcellus wrote:pa neće njega muslimani, on je njihov najveći lobist u europi
2015-09-14
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Jutros vijest da se dolasku Pape najviše raduju homoseksualci iz Ugande, jer strepe za svoja prava...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
uz malo sreće.. hhhmarcellus wrote:pa neće njega muslimani, on je njihov najveći lobist u europi
Guest- Guest
Ja bi glaso da Čačić bude nova Papa, bijo bi dvaes puta bolji.
Tako su se pederi u siriji 2012. veselili borcima za slobodu...epikur37 wrote:Jutros vijest da se dolasku Pape najviše raduju homoseksualci iz Ugande, jer strepe za svoja prava...
2015-09-14
Nije mi jasno zasto ovaj papa-n izbjegava posjete u europi..osim bh-a i gle cuda opet se uvlacio u dupe muslimanima i srbima tamo..i ne znam jos samo poljsku na pocetku mandata posjetio....nekako imam osjecaj da papa-n mrzi europu i europske katolike iz dna duse
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mutava baštarda wrote:
Mislim da Papica ide samo tamo gdje ga pozovu. Možda bi to u ime katolika SA (uglavnom Filipinci i Indijci) mogao učiniti Apostolski Vikar Sjeverne Arabije:
http://www.avona.org/saudi/saudi_about.htm#.VlL-2r-Zksw
Guest- Guest
i kapitalizam mu nije drag, više forsuje komunizam, naš pravi čoek udbašvuksadinare wrote:Nije mi jasno zasto ovaj papa-n izbjegava posjete u europi..osim bh-a i gle cuda opet se uvlacio u dupe muslimanima i srbima tamo..i ne znam jos samo poljsku na pocetku mandata posjetio....nekako imam osjecaj da papa-n mrzi europu i europske katolike iz dna duse
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Le Roi Soleil wrote:
Možda bi to u ime katolika SA (uglavnom Filipinci i Indijci) mogao učiniti Apostolski Vikar Sjeverne Arabije:
Naravno, dotični bi to uradio iz Kuvajta, jer mu nije dozvoljeno stupiti nogom na teritorij SA.
Guest- Guest
Similar topics
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Ima li đavla na Ultri?
» VJEŠTICE SU ZAPRAVO MUDRE I DOBRE ŽENE:Ne obožavamo đavla i ne silujemo muškarce, sve je to izmislila Crkva
» pušenje ipak izaziva rak grla
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Ima li đavla na Ultri?
» VJEŠTICE SU ZAPRAVO MUDRE I DOBRE ŽENE:Ne obožavamo đavla i ne silujemo muškarce, sve je to izmislila Crkva
» pušenje ipak izaziva rak grla
Page 1 of 1