Hrvati dobili ženskog Thompsona
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hrvati dobili ženskog Thompsona
svaka 'tica svome jatu leti...tako i drug Jastrebvuksadinare wrote:tamo gdje đaba tu je i on..ta nece se smucati po zagorju i prigorju...Noor wrote:jastreb wrote:Pola tog ne postoji.
Mogu podnijeti sve,ali mi oni tvoj i šargijaši probijaju mozak.
I kad se fešta, unaprijed kažem onim Srbendama iz Bijeljine i Janje,da slučajno ne bi puštali to,jer ću im onaj uređaj u komade složit.
I poštuju to.
Bože dragi, kud se ti sve ne smucaš i po kakvim dernekima
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ma pricam o nasim lokalnim okupljanjima s kolegama s posla među kojima dom8niraju Majevičani i Semberci.Noor wrote:jastreb wrote:Pola tog ne postoji.
I kad se fešta, unaprijed kažem onim Srbendama iz Bijeljine i Janje,da slučajno ne bi puštali to,jer ću im onaj uređaj u komade složit.
I poštuju to.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a ne borovcani,dobojlije,kladušani...jastreb wrote:Ma pricam o nasim lokalnim okupljanjima s kolegama s posla među kojima dom8niraju Majevičani i Semberci.Noor wrote:jastreb wrote:Pola tog ne postoji.
I poštuju to.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovi iz Borova su osli za Ljemacku. Ima muslim iz Doboja moj najbolji drugar. Kladusana nema. Bio jedan budala iz Cazina al je otiso jer se sa svojom islamskpm filozofijom nije mogo uklopit.
2014-04-22
Prao guzicu u lavandinu. Nije jio krmetinu. Nece da pije i previse hvlai Krajisnike i prica protiv Srba. Protiv nas ne sm8je al mislim da o nama sudi ko i o Srbima.
2014-04-22
Ona je dobra samo za dobro izjebatjastreb wrote:https://www.24sata.hr/show/hrvate-zove-na-pobunu-scena-je-dobila-zenskog-thompsona-680585
Nemoj mi majke ti jebozovnih ženskih i njihovih političko-nacionalnih principa
Ovakva kakva je, sutra da joj dođe najveći četalj sa golemom lovom i jahtom, istog bi trena raširila noge i zdimila s njime
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pa to i pricam..jebe se njoj pjeva ono sto ima prođu i gdje je zarada...sutra da ima ne znam prođu ivo robic pjevala bi njegove pjesme u nesto izmjenjenom oblikuRingo10 wrote:Ona je dobra samo za dobro izjebatjastreb wrote:https://www.24sata.hr/show/hrvate-zove-na-pobunu-scena-je-dobila-zenskog-thompsona-680585
Nemoj mi majke ti jobozovnih ženskih i njihovih političko-nacionalnih principa
Ovakva kakva je, sutra da joj dođe najveći četalj sa golemom lovom i jahtom, istog bi trena raširila noge i zdimila s njime
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vidis, ringo, mi tako mislimo o vama.
Sto je pateticnije, vi se palite na ljubav.
Kad smo vec kod generaliziranja.
;-D
Sto je pateticnije, vi se palite na ljubav.
Kad smo vec kod generaliziranja.
;-D
Uužžžaaassss ..jastreb wrote:Dobro,ako se ženska zajebava,ovaj bedak se nije zajebavo:vuksadinare wrote:ženska se zajebava...zarađuje lovu stil nije vazan dok se placa
Ovaj nepoznati lik bez ikakvog sluha i glasa lansirao je ovu pjesmu,a onda se ova Vesna Pezo na to nakačila i sad stvara hit.
A pjesma je od Jandrinog jata još iz doba "poraća".
Pjesma na stranu ali frajer ne da nema pojma sa pjevanjem, nego zvuči ko pokvareni agregat
Treba mu zakonom zabranit da pjeva
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvati koji ratuju u Ukrajini dobili zabranu ulaska u zemlju
» Legalizacija abortusa kao istorijska pobjeda ženskog pokreta u Argentini
» Sretan vam dan extrajeftinih robova stoko sitnog zuba i plitke pameti ženskog spola
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Rocky mjesto Thompsona
» Legalizacija abortusa kao istorijska pobjeda ženskog pokreta u Argentini
» Sretan vam dan extrajeftinih robova stoko sitnog zuba i plitke pameti ženskog spola
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Rocky mjesto Thompsona
Page 2 of 2