Glupani iz Torcide izvrijedjali Janicu Kostelic
Page 1 of 1
Glupani iz Torcide izvrijedjali Janicu Kostelic
http://sportske.jutarnji.hr/sportmix/ostalo/brutalne-uvrede-pogodile-janicu-evo-kako-je-reagirala-nasa-legendarna-sportasica-tuzna-sam-sto-se-ne-mogu-sigurno-kretati-po-svojoj-domovini/6221936/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Glupani iz Torcide izvrijedjali Janicu Kostelic
majmunkovici misle da ce ovim svojim 'akcijama' privuc narod na nekakav otpor...hoce...hoce..ti isti su ih popljuvali i okrenuli ledja kao u slucaju mamic na bolu...i to ih boli....eno sad nek se pedeset njih u bajbuku sada cesu guzice...jebote sto ti retardi rade u zivotu kad imaju vremena raznorazne sacekuse postavljati i lutati gore dolje
2015-09-08
...kakav zakon o sportu...jebe mi se za zakon o sportu..ili bolje receno nogometu...dok ovi retardi budu prosvjedovali za zakon o konzumu,zvecevi itd.nesto bi imalo smisla ovako ljude boli kiki hoce li netko i tko sjediti u lozama hajduka,dinama ili reprezentacije...ovi idioti misle da se citav svijet vrti oko hajduka i nogometa...jedino u njihovim ogranicenim glavama jer ne znaju nista drugo raditi i pricati u svom suvislom zivotu osim nogometa i tko je kome potrgao picku i time se hvaliti
2015-09-08
i zar nema niceg jadnijeg,besmislijeg,tragicnijeg da se na taj zakon pozivaju likovi ili vecina koja ima u policiji dosjee iz razlicitih kaznenih postupanja a najvise zbog nasilja na ciji se zakon pozivaju..i onda koliko im je mozgovna podkapacitiranost bezobrazno pozivaju narod da ih se slijedi u njihovoj 'borbi'..kakav god narod bio ovoliko glup i slijep nije...valjda su ti tuzni likovi mogli vec shvatiti bez obzira na njihovo stanje mozga
2015-09-08
Similar topics
» Pripadnici Torcide brutalno izvrijeđali Janicu Kostelić; Policija privela pet osoba; Janica: Tužna sam
» Glupani tjedna
» Ibrahimovica izvrijedjali na Marakani nakon sto je proslavi gol:'Balijo smrdljivi'
» Srbi sikcu!Gotovina je ratni zlocinac i zlikovac! Izvrijedjali Kolindu..
» Znate li vi tko je moj otac? Je*at ću vam žene i djecu, glupani retardirani
» Glupani tjedna
» Ibrahimovica izvrijedjali na Marakani nakon sto je proslavi gol:'Balijo smrdljivi'
» Srbi sikcu!Gotovina je ratni zlocinac i zlikovac! Izvrijedjali Kolindu..
» Znate li vi tko je moj otac? Je*at ću vam žene i djecu, glupani retardirani
Page 1 of 1