Bracne vode Seva i cigo Keba
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bracne vode Seva i cigo Keba
Ne. Vidiš da si mi nedostajala. Cijeli topic sam ti otvorio.Eva wrote:Dobro, sutra buš već neku drugu. Malo se strpi!
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Nek sadi grah...bar bu prdio ak ništ drugo i onda ga moraš otjerat...Eva wrote:Ne zezam. Ženama trebaju mlađi frajeri jer stari nakon 40 postaju kao djeca njonjavi, bolesni i željni pažnji. Moj muž kad je bil 32-38 skoro ni jednu večer ni bil doma, a sad ga nemrem toljagom otjerat od svoje suknje. Drži se kuće, kao pijan plota.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Uf, kao da si mi roman posvetil. Neš ti truda. Petrarca je bio jači.marcus-t wrote:Ne. Vidiš da si mi nedostajala. Cijeli topic sam ti otvorio.Eva wrote:Dobro, sutra buš već neku drugu. Malo se strpi!
Guest- Guest
Pa i ja bih tebi pisao pjesme kad bi me dodala medju prijatelje. Pa neću valjda ovako javno?Eva wrote:Uf, kao da si mi roman posvetil. Neš ti truda. Petrarca je bio jači.marcus-t wrote:Ne. Vidiš da si mi nedostajala. Cijeli topic sam ti otvorio.Eva wrote:Dobro, sutra buš već neku drugu. Malo se strpi!
2015-10-07
Vidim, mucis iste muke jo i ja sa Kajom... :) Ja sam mislio da ce to sto sam srbin biti dovoljno, ali... :)marcus-t wrote:Pa i ja bih tebi pisao pjesme kad bi me dodala medju prijatelje. Pa neću valjda ovako javno?Eva wrote:Uf, kao da si mi roman posvetil. Neš ti truda. Petrarca je bio jači.marcus-t wrote:Ne. Vidiš da si mi nedostajala. Cijeli topic sam ti otvorio.Eva wrote:Dobro, sutra buš već neku drugu. Malo se strpi!
A koje rekao da je hrvatica..mater joj je hrvatica a caca pravoslavac..pa shodno tome srpkinja se udala za gancia,..buahahahaBraćala wrote:Stanojko wrote:dzango wrote:Pa sad. Bolje Ciga i mandarenje nego ispušeni intelektualac i frustracije.vuksadinare wrote:Tako i treba...samo cigo moze uzet ofucanu kurabu a i kurabi..ostao samo cigo..i mandarenje
Tebra...ove hrvatice pre i gance biraju nego rvate... Auuuu
buahahhahahahahhahahaha, koja volejčina...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma Eva mene voli. Samo to još ne zna.Stanojko wrote:Vidim, mucis iste muke jo i ja sa Kajom... :) Ja sam mislio da ce to sto sam srbin biti dovoljno, ali... :)marcus-t wrote:Pa i ja bih tebi pisao pjesme kad bi me dodala medju prijatelje. Pa neću valjda ovako javno?Eva wrote:Uf, kao da si mi roman posvetil. Neš ti truda. Petrarca je bio jači.marcus-t wrote:Ne. Vidiš da si mi nedostajala. Cijeli topic sam ti otvorio.Eva wrote:Dobro, sutra buš već neku drugu. Malo se strpi!
2015-10-07
Stanojko wrote:dzango wrote:Pa sad. Bolje Ciga i mandarenje nego ispušeni intelektualac i frustracije.vuksadinare wrote:Tako i treba...samo cigo moze uzet ofucanu kurabu a i kurabi..ostao samo cigo..i mandarenje
Tebra...ove hrvatice pre i gance biraju nego rvate... Auuuu
koje bre hrvatice?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Tssssss... to je bila doris dragovic...a ne severina..seva pokusalajednom prije tri godine zapjevat prije utakmice na poljudu pa je torcida otjeralanStanojko wrote:Pa ove brate..."kraljice torcide" i sl... :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
- Isuse, kak je veliki.Eva wrote:Srpska posla, sad ću da te karam.....i ćorak
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Svaka Hrvatica ima svog Srbina. Dobro, Seve ih ima nekoliko.Eva wrote:Pa Doris ti je hodala s Arkanom.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Hahahahahahahahaha...Sto im bre kvaris srecu devojacku... :)Eva wrote:Pa Doris ti je hodala s Arkanom.
zato lize oltare otkad su je ufatili..:DStanojko wrote:Hahahahahahahahaha...Sto im bre kvaris srecu devojacku... :)Eva wrote:Pa Doris ti je hodala s Arkanom.
2014-04-12
dzango wrote:Svaka Hrvatica ima svog Srbina. Dobro, Seve ih ima nekoliko.Eva wrote:Pa Doris ti je hodala s Arkanom.
i ponekog kuratog hercegovca koji je to trošio pa kad je ostarila i dobila prtljagu proslijedio vama
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ja mrzim sve koji su pametniji, ljepši ili imaju više love od mene. Tu ujutro. Popodne mrzim samog sebe.
A macelusa i trea nikad.
A macelusa i trea nikad.
crvenkasti-
2014-04-17
za kraljicu se uvijek nađe poneki kralj,kralj bakra,prije onaj neki kralj pilića,sad kralj željeza ili čega god...pa kraljevsko vjenčaje započelo plesom sa Kebabom,taj je valjda kralj brze hrane...ne razumijem ja to ništa
vili40-
2015-08-02
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Venezuela zbirno -nestašica struje već par dana ,(i vode) , sada piju otpadne vode
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» Privelo Kebu! Ko je Keba? Neki levat.
» Telegonija - znanstveni dokaz važnosti djevičanstva i bračne vjernosti
» Ode i Cigo
» Most traži Inu, HEP, Janaf, Vode, Hrvatske šume i vode!
» Privelo Kebu! Ko je Keba? Neki levat.
» Telegonija - znanstveni dokaz važnosti djevičanstva i bračne vjernosti
» Ode i Cigo
Page 3 of 3