Gdje se ova gasi?
Page 1 of 1
Gdje se ova gasi?
BIVŠA PREMIJERKA JADRANKA KOSOR KRITIZIRALA PLENKOVIĆA: ‘Očekujemo odlučne a ne polovične odluke’
Foto: Duško Marušić / PIXSELL Autor: Danas.hr 13:52 12.03.2020
https://net.hr/danas/hrvatska/bivsa-premijerka-jadranka-kosor-kritizirala-plenkovica-ocekujemo-odlucne-a-ne-polovicne-odluke/?utm_source=Linker.hr&utm_medium=widget&utm_campaign=razmjena%2bprometa
Foto: Duško Marušić / PIXSELL Autor: Danas.hr 13:52 12.03.2020
Jadranka Kosor traži od Vlade odlučne a ne polovične odluke u slučaju pandemije koronavirusa
https://net.hr/danas/hrvatska/bivsa-premijerka-jadranka-kosor-kritizirala-plenkovica-ocekujemo-odlucne-a-ne-polovicne-odluke/?utm_source=Linker.hr&utm_medium=widget&utm_campaign=razmjena%2bprometa
Re: Gdje se ova gasi?
videli smo njenu 'odlucnost' u slucaju purde,slovenije,
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kad se bude vraćala izBosne stavite je u karantenu, sigurno je zaražena selefizmom.
....baba je ziva prevara...cim su je otisla iz hdz-a prebacila se odmah n lijevu stranu...a 1990 jos bila u savezu komunista jugoslavije-pokret za jugoslaviju... onda je nasnjofala da to u ono vrijeme nije bas pametno i da bi mogla izgubiti poziciju na hrt-u pocela glumiti da je za tuđmana i hdz
2015-09-08
istini za volju, baba je u pravu ovaj put, al se u stvari boji za svoje dupe jer je već u godinama
Jaca je kokoš
Nego kad smo kod babađe nam je soraja?
Da je korona nije spičkala pa da je nedaj Bože otišla u đenet
da, i ja sam na nju jutros pomislilatre wrote:Jaca je kokoš
...nema ni deba...kad god je kakva nevolja na vidiku i kad treba borbi dati doprinos taj se u mišju rupu zavuce...a kad prođe onda izađe i pocne 'moralizirati'
2015-09-08
vuksadinare wrote:...nema ni deba...kad god je kakva nevolja na vidiku i kad treba borbi dati doprinos taj se u mišju rupu zavuce...a kad prođe onda izađe i pocne 'moralizirati'
uzeo sam karantenu od foruma ne mogu vise slusat o virusu , imam hrane za misec , kukurijeka za 4 i love za 6 , poslovi su stali necu izlazit i buljit cu zaostatke u monitor , tko prezivi pricati ce
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a poslije se pocni pripremat za zombi apokalipsudebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:...nema ni deba...kad god je kakva nevolja na vidiku i kad treba borbi dati doprinos taj se u mišju rupu zavuce...a kad prođe onda izađe i pocne 'moralizirati'
uzeo sam karantenu od foruma ne mogu vise slusat o virusu , imam hrane za misec , kukurijeka za 4 i love za 6 , poslovi su stali necu izlazit i buljit cu zaostatke u monitor , tko prezivi pricati ce
a forumasi ce opet bit nespremni :D
i krkljat po forumu :D
a lastiš i tamponidebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:...nema ni deba...kad god je kakva nevolja na vidiku i kad treba borbi dati doprinos taj se u mišju rupu zavuce...a kad prođe onda izađe i pocne 'moralizirati'
Cure ko hebe a?
Nisam siguran za Vlaisavljevićku, ali Kitarovićka se na gasi ni nakon obilnog bukkakea cilog Bantu plemena...
darth_vader-
2014-04-17
Kolinda je upravo imala predavanje na Harvardu,jasambrend wrote:Nisam siguran za Vlaisavljevićku, ali Kitarovićka se na gasi ni nakon obilnog bukkakea cilog Bantu plemena...
a vama predaje Vlaislaevićka.
Zaboravljaš da si je u kampanji nazivao gospođa Kosor i da si slinio i kmezio za njom kao i za bivšom kraljicom.Eroo wrote:Kolinda je upravo imala predavanje na Harvardu,jasambrend wrote:Nisam siguran za Vlaisavljevićku, ali Kitarovićka se na gasi ni nakon obilnog bukkakea cilog Bantu plemena...
a vama predaje Vlaislaevićka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Cekaj malo nije li upravo Ero ovu sugu nazivao kraljicom i princezom. Bas kao i ovu kokos sa grobnika
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jebes nju. Nego imali korona virusa kod tvojih na Ravnoj goriepikur37 wrote:a baš...koja je to mediokritetska tuka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Similar topics
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Komšić je otkačen motor, niti zna gdje leti, niti gdje će pasti
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Komšić je otkačen motor, niti zna gdje leti, niti gdje će pasti
Page 1 of 1