Balvan se rugao sa koronom tri dana ranije a sad je zaražen
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Balvan se rugao sa koronom tri dana ranije a sad je zaražen
najbolje ce proci crnogorci..milo uspostavio zavjet sutnje u svezi korone u crnoj gori...nisu puno izgubili u dolasku turista...brodovi iz italije redovno uplovljavaju u crnu goru..trgovina se redovito odvija...jos ce milo i crnogorci najpametniji ispasti..a oni i koji su zarazeni...ti su izolirani u pecinskim katakombama i imaj flaster na ustima..RayMabus wrote:Bit će sve u redu. Samo slušajte podatke iz budućnosti i neće vas ništa zateći nespremne. Još ćete se i smijati svemu.
Dobro je. Bit će i gore.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Puno je gore onima na zapadu koji žive od posla. Ja sad iden u psihijatrice pa ću skoknit do babe da vidin kako je i oću li je pitat idući put da posudi lovu za registraciju ili neću registirat auto uopće jer mi ni ne triba.
Vi ćete preživit. Neće oni u zapadnoj Europi kad počmu pljuštat otkazi.
Vi ćete preživit. Neće oni u zapadnoj Europi kad počmu pljuštat otkazi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Evo uzmi Epikura recimo. Državna sisa , ima apartmane ....sad uzmi onoga jadu šta je doša radit u zapadnu Europu. On nema ni stan ni ništa , dobije otkaz on je na ulici. Plus hrpa tih domorodaca tamo po toj zapadnoj Europi nema svojju nekretninu. Oni su goli i bosi kad im dođe recesija.
Nama je ode banja.
Nama je ode banja.
2014-04-11
kojoj rizicnoj dobi hebate, pa nisam ja stari plesnjivec koji ceka svoj red na groblje :)Noor wrote:aj ne pametuj...i ti si u rizičnoj dobi, moglo bi ti se desiti vrlo lakoLeviathan2 wrote:jbte, koji ste vi panicari da ne povjerujes
malo jaca gripa i svi cemo pomrijeti, kraj svijeta aaaaaaaaj
broj umrlih jos uvijek nizi od prosjecne sezonske gripe
sta mediji naprave i malo propagande, chudo jedno
ja sam stari plesnjivec koji namjerava docekat bar jednog cukununuka, dvoje praunucadi je vec tu, znaci jos 2 decenije minimalno
ako je pradeda mogo docekat cukuncukun nesto onda mogu i ja bar cukununuce
a jadan pradeda, moro se odreci kave jer je izgleda posto alergican, dojde to s godinama
nego, jesil ti bar postala baba ako nijesi cuvaj se svih gripa a ne samo korone, jbga, i tis zena u godinama :P
haha, ja sam ti jos uvijek u reproduktivnim godinama, a baba jos nisam...i ne zna se kaću bitLeviathan2 wrote:kojoj rizicnoj dobi hebate, pa nisam ja stari plesnjivec koji ceka svoj red na groblje :)Noor wrote:aj ne pametuj...i ti si u rizičnoj dobi, moglo bi ti se desiti vrlo lakoLeviathan2 wrote:jbte, koji ste vi panicari da ne povjerujes
ja sam stari plesnjivec koji namjerava docekat bar jednog cukununuka, dvoje praunucadi je vec tu, znaci jos 2 decenije minimalno
a jadan pradeda, moro se odreci kave jer je izgleda posto alergican, dojde to s godinama
nego, jesil ti bar postala baba ako nijesi cuvaj se svih gripa a ne samo korone, jbga, i tis zena u godinama :P
ćeš..ćeš..ćeš...bas se nesh mišljam..Švabi se posakrivali u domove,uglavnom,no na posel idu vrlo agilno..bilanca je bitna..nek stane produkcija,to znaci rast cijena...posto se agilno radi,a manje putuje,cijena bencina je pala doli..trenutno SUPER 95 E 10 na Aralu,129 ojrova....100 litri naravno.
Guest- Guest
znaci, jos za zenit a :PNoor wrote:haha, ja sam ti jos uvijek u reproduktivnim godinama, a baba jos nisam...i ne zna se kaću bitLeviathan2 wrote:kojoj rizicnoj dobi hebate, pa nisam ja stari plesnjivec koji ceka svoj red na groblje :)Noor wrote:aj ne pametuj...i ti si u rizičnoj dobi, moglo bi ti se desiti vrlo lakoLeviathan2 wrote:jbte, koji ste vi panicari da ne povjerujes
pa vam nije cjena spala nista jebateLegendovich wrote:ćeš..ćeš..ćeš...bas se nesh mišljam..Švabi se posakrivali u domove,uglavnom,no na posel idu vrlo agilno..bilanca je bitna..nek stane produkcija,to znaci rast cijena...posto se agilno radi,a manje putuje,cijena bencina je pala doli..trenutno SUPER 95 E 10 na Aralu,129 ojrova....100 litri naravno.
talijancima cjena spala ispod eura
a ulice puste jbte, izasao van malo prosetat, grad duhova , dvaput me murja zaustavila i mjerla temperaturu
nemos belivit
ko neki horor
mislio sam za vikend zapalit za rvacku, os kurac, morao bi vadit dozvolu a koliko cujem slovenci zacepili granicu, ne pustaju nikog
men se cini da su teoreticari zavjere bili u pravu a ovo mi lici na kontrolu stanovnistva
psmtr
normalna je cijena 144-145,iza ponoci 160...tako da..Leviathan2 wrote:pa vam nije cjena spala nista jebateLegendovich wrote:ćeš..ćeš..ćeš...bas se nesh mišljam..Švabi se posakrivali u domove,uglavnom,no na posel idu vrlo agilno..bilanca je bitna..nek stane produkcija,to znaci rast cijena...posto se agilno radi,a manje putuje,cijena bencina je pala doli..trenutno SUPER 95 E 10 na Aralu,129 ojrova....100 litri naravno.
talijancima cjena spala ispod eura
a ulice puste jbte, izasao van malo prosetat, grad duhova , dvaput me murja zaustavila i mjerla temperaturu
nemos belivit
ko neki horor
mislio sam za vikend zapalit za rvacku, os kurac, morao bi vadit dozvolu a koliko cujem slovenci zacepili granicu, ne pustaju nikog
men se cini da su teoreticari zavjere bili u pravu a ovo mi lici na kontrolu stanovnistva
psmtr
drz dupe đe si...cujem da se gori u Caboru i vladi razmisljaju o 14dnevnoj karanteni za one koji ulaze u Erha...ja stejam di sam...svabi samo diskretno popalili brasno,vulje,secer i tako..priprazno jeste,ali ne kad se ide na posel..bilanca je vazna..
Guest- Guest
Cekaj...kod malo...dok navale migranti...RayMabus wrote:Evo uzmi Epikura recimo. Državna sisa , ima apartmane ....sad uzmi onoga jadu šta je doša radit u zapadnu Europu. On nema ni stan ni ništa , dobije otkaz on je na ulici. Plus hrpa tih domorodaca tamo po toj zapadnoj Europi nema svojju nekretninu. Oni su goli i bosi kad im dođe recesija.
Nama je ode banja.
Pitat cu te ja ....
YekeYeke-
2019-05-13
ajukurac :DYekeYeke wrote:Cekaj...kod malo...dok navale migranti...RayMabus wrote:Evo uzmi Epikura recimo. Državna sisa , ima apartmane ....sad uzmi onoga jadu šta je doša radit u zapadnu Europu. On nema ni stan ni ništa , dobije otkaz on je na ulici. Plus hrpa tih domorodaca tamo po toj zapadnoj Europi nema svojju nekretninu. Oni su goli i bosi kad im dođe recesija.
Nama je ode banja.
Pitat cu te ja ....
di ga najde :))
Odličan tekst.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2164830
Odličan tekst.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Suljo zarazen koronom?
» Preminuo Nišlija koji je imao 250 kg i bio zaražen koronom.
» Balvan revolucija
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» Godisnjica 'balvan revolucije'
» Preminuo Nišlija koji je imao 250 kg i bio zaražen koronom.
» Balvan revolucija
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» Godisnjica 'balvan revolucije'
Page 3 of 3