Treba ga zatuć
Page 1 of 1
Treba ga zatuć
TALIJAN POBJEGAO IZ KARANTENE U HRVATSKOJ? Uhvatili ga na srpsko-crnogorskoj granici, Božinović ‘nema takvih informacija’
U autobusu srbijanskih registracija koji je danas prometovao iz Crne Gore prema Beogradu otkriven je putnik, talijanski državljanin koji je pobjegao iz karantene u Hrvatskoj. Putnik je otkriven na crnogorsko-srbijanskom graničnom prijelazu Špiljani te je vraćen u Crnu Goru, piše Telegraf.
Autobus je potom prevezen u Novi Pazar, gdje je preventivno pregledano još 12 putnika. Njima su izdana rješenja o samoizolaciji. Prazno vozilo je kasnije prevezeno u Beograd na dezinfikaciju.
Hrvatski ministar unutarnjih poslova, Davor Božinović danas je na pitanje novinara o tom slučaju poručio kako “nema takvih informacija”, piše 24sata.
https://net.hr/danas/hrvatska/talijan-pobjegao-iz-karantene-u-hrvatskoj-uhvatili-ga-na-srpsko-crnogorskoj-granici-bozinovic-nema-takvih-informacija/#
Tko uopće pušta te Talijane u Hrvatsku?
Talijan koji je navodno pobjegao iz karantene u Hrvatskoj, otkriven je u autobusu na graničnom prijelazu Špiljani te je vraćen u Crnu Goru
U autobusu srbijanskih registracija koji je danas prometovao iz Crne Gore prema Beogradu otkriven je putnik, talijanski državljanin koji je pobjegao iz karantene u Hrvatskoj. Putnik je otkriven na crnogorsko-srbijanskom graničnom prijelazu Špiljani te je vraćen u Crnu Goru, piše Telegraf.
Autobus je potom prevezen u Novi Pazar, gdje je preventivno pregledano još 12 putnika. Njima su izdana rješenja o samoizolaciji. Prazno vozilo je kasnije prevezeno u Beograd na dezinfikaciju.
Hrvatski ministar unutarnjih poslova, Davor Božinović danas je na pitanje novinara o tom slučaju poručio kako “nema takvih informacija”, piše 24sata.
https://net.hr/danas/hrvatska/talijan-pobjegao-iz-karantene-u-hrvatskoj-uhvatili-ga-na-srpsko-crnogorskoj-granici-bozinovic-nema-takvih-informacija/#
Tko uopće pušta te Talijane u Hrvatsku?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: Treba ga zatuć
Ovaj ne zna ni gde se nalazi a kamoli da im je zbrisao iz Karantina
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ja se talijanima ne čudim jer sam jedno vrijeme radio u Torinu pa ih poznajem.Čudim se švabama,oni su me iznenadili.
vili40-
2015-08-02
gdje je ta karantena? svaka ima evidenciju primljenih, može se provjeriti, al ne piše odakle je pobjegao
saznaje Tanjug.Tačno
http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=541661
saznaje Tanjug.Tačno
Last edited by Noor on 12/3/2020, 10:48; edited 1 time in total
zasto se cudis svbama?...da nisu istrenirani da budu samo fokusirani na bilancu..van toga bi izazvali cetvrti svjetski rat,potrpali u logore nearijevcevili40 wrote:ja se talijanima ne čudim jer sam jedno vrijeme radio u Torinu pa ih poznajem.Čudim se švabama,oni su me iznenadili.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pardon..treci svjetskivuksadinare wrote:zasto se cudis svbama?...da nisu istrenirani da budu samo fokusirani na bilancu..van toga bi izazvali cetvrti svjetski rat,potrpali u logore nearijevcevili40 wrote:ja se talijanima ne čudim jer sam jedno vrijeme radio u Torinu pa ih poznajem.Čudim se švabama,oni su me iznenadili.
2015-09-08
ne mogu vjerovati da su se tako neodgovorno ponijeli prema tome,tek to će im srušiti "bilancu".Trebao sam ovaj mjesec ići gore i velim šefu da zbog zdravstvenih razloga ne mogu barem do petog mjeseca a onda ćemo vidjeti a on se nasmije preko telefona i pita koji su to zdravstveni razlozi pa se smijem i ja.Neplaćeni?Ok,bogati pa sam lani odradio 11 mjeseci i došao doma za samu staru godinu,e sad ću malo odmoriti.Njemačka bi mogla postati nova Italija,bit će tu još velikih pizdarija.vuksadinare wrote:zasto se cudis svbama?...da nisu istrenirani da budu samo fokusirani na bilancu..van toga bi izazvali cetvrti svjetski rat,potrpali u logore nearijevcevili40 wrote:ja se talijanima ne čudim jer sam jedno vrijeme radio u Torinu pa ih poznajem.Čudim se švabama,oni su me iznenadili.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:ja se talijanima ne čudim jer sam jedno vrijeme radio u Torinu pa ih poznajem.Čudim se švabama,oni su me iznenadili.
Piemontesi, falsi e cortesi...
2014-08-25
...pa njemci nikad bog zna nesto bili odgovorni osim prema radu...i kao vojnici(nekad)...pa meni pokojna baka pricala dok je bila mlada za vrijeme drugog svjetskog rata da joj je bilo neugodno kad je vidjela kako s enjemci ponasaju za stolom ko najvece primitivcine...no kad je u pitanju rad kao da im se neka sklopka u glavi upali i postanu odgovorni...inace sve van toga bje'z...sto raskalasenije to boljevili40 wrote:ne mogu vjerovati da su se tako neodgovorno ponijeli prema tome,tek to će im srušiti "bilancu".Trebao sam ovaj mjesec ići gore i velim šefu da zbog zdravstvenih razloga ne mogu barem do petog mjeseca a onda ćemo vidjeti a on se nasmije preko telefona i pita koji su to zdravstveni razlozi pa se smijem i ja.Neplaćeni?Ok,bogati pa sam lani odradio 11 mjeseci i došao doma za samu staru godinu,e sad ću malo odmoriti.Njemačka bi mogla postati nova Italija,bit će tu još velikih pizdarija.vuksadinare wrote:zasto se cudis svbama?...da nisu istrenirani da budu samo fokusirani na bilancu..van toga bi izazvali cetvrti svjetski rat,potrpali u logore nearijevcevili40 wrote:ja se talijanima ne čudim jer sam jedno vrijeme radio u Torinu pa ih poznajem.Čudim se švabama,oni su me iznenadili.
2015-09-08
zato su meni japanci drazi nego švabe..oni su u svemu disciplinirani...ne samo u radu..i prema poslu...ali i prema svemu drugome
2015-09-08
vuksadinare wrote:pardon..treci svjetskivuksadinare wrote:zasto se cudis svbama?...da nisu istrenirani da budu samo fokusirani na bilancu..van toga bi izazvali cetvrti svjetski rat,potrpali u logore nearijevcevili40 wrote:ja se talijanima ne čudim jer sam jedno vrijeme radio u Torinu pa ih poznajem.Čudim se švabama,oni su me iznenadili.
Neka ga izazovu. I opet bi ga izgubili kao sto dvaput jesu.
Mnijem da bi i kod nas opet bilo budala koji
bi se njih drzali i opet bili pusionicari.
Bolje im se drzati bilance.
A bome i nama.
Guest- Guest
Noor wrote:gdje je ta karantena? svaka ima evidenciju primljenih, može se provjeriti, al ne piše odakle je pobjegao
saznaje Tanjug.Tačno
Telegrafska agencija nove Jugoslavije.
Da im netko veli da vise nema Juge?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Hzato su meni japanci drazi nego švabe..oni su u svemu disciplinirani...ne samo u radu..i prema poslu...ali i prema svemu drugome
Ubijaju kitove a ne sme se...disciplina...
2014-08-25
Similar topics
» Evo zašto Jergovića treba zatuć lopatom
» katolicka djamahirija odlucila zatuc ono malo zaposlenih slavonaca
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» katolicka djamahirija odlucila zatuc ono malo zaposlenih slavonaca
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
Page 1 of 1