srpske zablude i hrvatski suzivot
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: srpske zablude i hrvatski suzivot
Nema. Izuzeci su Milko Đurovski i Brazilac Kleo. Jebe se majka ustaška i šiptarska i bez prelazaka.Eroo wrote:Ima li kod vas prelazaka golgetera iz Partizana u CZ i obrnuto? Kod vas su takvima hebumajklu ustašku, jelda?dzango wrote:Jebeš mu mater. Šta da mu radiš kada golove daje na ćirilici.crvenkasti wrote:Ja navijam za Dinamo, ali protiv Srba koji igraju u Dinamu.
Npr. volim kad Dinamo pobijedi. Ali mrzim kad Dinamo pobijedi, a Srbin je dao gol.
U kurac. Sad vidim da sam skroz lud...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
I Milojevic.dzango wrote:Nema. Izuzeci su Milko Đurovski i Brazilac Kleo. Jebe se majka ustaška i šiptarska i bez prelazaka.Eroo wrote:Ima li kod vas prelazaka golgetera iz Partizana u CZ i obrnuto? Kod vas su takvima hebumajklu ustašku, jelda?dzango wrote:Jebeš mu mater. Šta da mu radiš kada golove daje na ćirilici.crvenkasti wrote:Ja navijam za Dinamo, ali protiv Srba koji igraju u Dinamu.
Npr. volim kad Dinamo pobijedi. Ali mrzim kad Dinamo pobijedi, a Srbin je dao gol.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Goran Milojević nije bio golgeter.jastreb wrote:I Milojevic.dzango wrote:Nema. Izuzeci su Milko Đurovski i Brazilac Kleo. Jebe se majka ustaška i šiptarska i bez prelazaka.Eroo wrote:Ima li kod vas prelazaka golgetera iz Partizana u CZ i obrnuto? Kod vas su takvima hebumajklu ustašku, jelda?dzango wrote:Jebeš mu mater. Šta da mu radiš kada golove daje na ćirilici.crvenkasti wrote:Ja navijam za Dinamo, ali protiv Srba koji igraju u Dinamu.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Najvece zablude Srpske Istorije
» Cao iz 'srpskog sveta'!Fruskogorski paroh:'Srpske zemlje su srpske i uvek ce biti'
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Zablude ćemo plaćati siromaštvom,
» HDZ BiH nakon izjava reisa: Želimo mir i suživot, ne prebrojavanje
» Cao iz 'srpskog sveta'!Fruskogorski paroh:'Srpske zemlje su srpske i uvek ce biti'
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Zablude ćemo plaćati siromaštvom,
» HDZ BiH nakon izjava reisa: Želimo mir i suživot, ne prebrojavanje
Page 3 of 3