YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: YouTube
Hej, momce, hvala na pojasnjenjima. :)
Ako si pozelim takvo nesto, javim se. Zamisli, pisac fantasticnih igrica. Zvuci nevjerojatno zanimljivo :)
Nadam se da ces ubrzo moci nastaviti s radom i da je djevojcica zadovoljna s poklonom. Stoj mi dobro! Zdravo! :)
Ako si pozelim takvo nesto, javim se. Zamisli, pisac fantasticnih igrica. Zvuci nevjerojatno zanimljivo :)
Nadam se da ces ubrzo moci nastaviti s radom i da je djevojcica zadovoljna s poklonom. Stoj mi dobro! Zdravo! :)
Guest- Guest
Re: YouTube
nadam se da si dobro.. žao mi je vidjeti guest profil....Guest wrote:Hej, momce, hvala na pojasnjenjima. :)
ma sada ionako ni ja nemam vremena ni volje za to jer u pripremama sam za put u njemačku. čeka me novo i nepoznato, pa mi je to trenutno preokupacija..
ali svakako u budućnosti navrati tu kada ti se bude dalo, pa da razmijenimo koju rečenicu....
hvala
stay strong
Guest- Guest
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 26 of 50