Gdje je Eva?
Page 1 of 1
Gdje je Eva?
'Prevarila sam muža i nije mi žao, ali patim za ljubavnikom'
Nakon 22 godine braka upustila se u vezu s muškarcem koji nije sloboda
n, ako ni ona. Zaljubila se u njega, ali on ne pokazuje interes za nešto ozbiljnije...
Nedjelja, 22. 11. 2015. u 10:15, zadnja izmjena prije 2 sata Piše: Milana Vuković Runjić
Dreamstime
Draga Milana,
U braku sam 22 godine i nisam sretna. Prevarila sam muža s drugim muškarcem. Zaljubila sam se u njega, a on je isto zauzet. Lijepo mi je s njim, ali nisam sigurna je li i njemu sa mnom. Premda kaže da me voli i želi. Trenutačno smo se posvađali, ali ja ne mogu bez njega. Strašno mi nedostaje. Isplatili se boriti za takvu vezu?
Odgovor:
Isplati se boriti za vezu koja ima smisla. No je li to veza s ljubavnikom? Najprije si postavite pitanje želite li raskrstiti sa svojim brakom nakon svih tih godina ili vam je trebalo samo malo "zabave"? Isto bi si pitanje i vaš ljubavnik trebao postaviti. Što ste vi jedno drugome, razbibriga ili novi životni partneri? Kad to bude jasno, moći ćete definirati svoju vezu i vidjeti kako dalje - ako "dalje" uopće postoji.http://www.24sata.hr/ljubav-seks/prevarila-sam-muza-i-nije-mi-zao-ali-patim-za-ljubavnikom-447813
Jel moguće da se Eva zaljubila?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Gdje je Eva?
Ja mislim da je prešla na Islam i vježba negdje u Siriji za bombaša samoubojicu.
2015-10-07
Hahaha, jok, bila sam u ZG na službenom putu, čet-pet, a onda produžila i za vikend kad su moji stigli. Kaj sam ti falila?marcus-t wrote:Ja mislim da je prešla na Islam i vježba negdje u Siriji za bombaša samoubojicu.
I ja sam se tebe sjetila u četvrtak navečer na mjuziklu Mamma mia. Jedna stvar me podsjetila na tebe
Guest- Guest
Nema nažalost songova na hrvatskom dostupnih, ali evo ovo je ta stvar iz filma.
Guest- Guest
Eh šta ti je ljubav.Eva wrote:Hahaha, jok, bila sam u ZG na službenom putu, čet-pet, a onda produžila i za vikend kad su moji stigli. Kaj sam ti falila?marcus-t wrote:Ja mislim da je prešla na Islam i vježba negdje u Siriji za bombaša samoubojicu.
I ja sam se tebe sjetila u četvrtak navečer na mjuziklu Mamma mia. Jedna stvar me podsjetila na tebe
2015-10-07
Aha, a ti si ova stara koka što se razbacala kad je vidila piletinu?Eva wrote:Nema nažalost songova na hrvatskom dostupnih, ali evo ovo je ta stvar iz filma.
2015-10-07
Nisam, Tanju (staru koku) glumila je Mila Elegović. Izvrsna je Mila, a i ne da se godinama, izgleda kao avion.
Guest- Guest
Ma ti si meni sva nekakva medena.Eva wrote:Nisam, Tanju (staru koku) glumila je Mila Elegović. Izvrsna je Mila, a i ne da se godinama, izgleda kao avion.
2015-10-07
Bolje neku sexy usku dugu haljinu.Eva wrote:Da si kupim košnice?
2015-10-07
Sve znaš.Eva wrote:S golim leđima? Takvu si baš želim, ali sam škrta za dat soma ojra
2015-10-07
Similar topics
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Komšić je otkačen motor, niti zna gdje leti, niti gdje će pasti
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Komšić je otkačen motor, niti zna gdje leti, niti gdje će pasti
Page 1 of 1