ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EU se pouzdavala u Tursku - i sad nema plan B

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

EU se pouzdavala u Tursku - i sad nema plan B - Page 2 Empty Re: EU se pouzdavala u Tursku - i sad nema plan B

Post by Guest 3/3/2020, 04:24

I nadalje mi nije jasno sto ne bjeze u svoje arapske bogate drzave..

Guest
Guest

Back to top Go down

EU se pouzdavala u Tursku - i sad nema plan B - Page 2 Empty Re: EU se pouzdavala u Tursku - i sad nema plan B

Post by vuksadinare 3/3/2020, 04:45

....ko bi odusto..vidjeli priliku da mogu biti dobro placeni za lezilebarenje...izlezavati se u turskoj ili svabiji,svedskoj,francuskoj nije isto..u ovim potonjim lezarina se puno puno bolje placa
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 3/3/2020, 09:37

Pa to se lako riješi, postoji jedan plan, plan C i odjuriti će natrag u Tursku.
Sad ne znam koliko je europa spremna to riješiti. A traje svega destak minuta..koliko već ima metaka u poluautomatskoj...mislim da neće ići na taj plan
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/3/2020, 09:40

kaya wrote:Pa to se lako riješi, postoji jedan plan, plan C i odjuriti će natrag u Tursku.
Sad ne znam koliko je europa spremna to riješiti. A traje svega destak minuta..koliko već ima metaka u poluautomatskoj...mislim da neće ići na taj plan
..pa slusajuci eurobirokrate oni su spremniji za bijeg nego ovi 'doturi'... Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2020, 09:44

kaya wrote:Pa to se lako riješi, postoji jedan plan, plan C i odjuriti će natrag u Tursku.
Pa da im pobjegne jeftina radna snaga. Jesi li ti luda ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2020, 09:52

Oni su prikjučer ukinili prepreku da mogu svi doć radit u Njemačku , praktički isti dan Erdogan pušta ove.

https://novac.jutarnji.hr/karijere/njemacka-ukinula-barijeru-po-kojoj-su-u-trazenju-posla-prednost-imali-gradani-eu-a/10038457/

Ma hajte nemojte biti naivni sve je ovo dogovoreno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/3/2020, 09:59

Hajte ljudi ovo vam je sve u režiji velike masonske loze koja vlada EU.

Ovo je dogovoreno da pola milijuna ovih dođe na Balkan pa će svake godine Njemačka primat šta joj paše.

Jedina razlika je ta šta ja imam podatke iz budućnosti pa znam da će im se taj plan izjalovit a razlog su moje drage wehabdije.

Masoni ne znaju budućnost , oni misle da će im ovaj plan proć lagano.

Pustite ih neka misle. Jako će se iznenadit uskoro.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 3/3/2020, 10:07

RayMabus wrote:
Pa da im pobjegne jeftina radna snaga. Jesi li ti luda ?
A onda plan E, pustiti ih do granice s austrijom i mađarskom pa nek vide oni šta će, mrtva straža ili na burzu rada.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 3/3/2020, 12:09

M240, PKT .... dovoljno streljiva i tak' to pa da vidimo tko ce u dometu prijeci granu majku im jebem cigansku.

A vi samo filozofirajte konj vas jeb'o.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics