Migranti nose noževe, presreću decu, otimaju novčanike
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Migranti nose noževe, presreću decu, otimaju novčanike
a ubijat iih,onako..inkognito??..pojio ih lički međed??RayMabus wrote:Nije samo to nego su se natrpali muslimanima i ako mi kojeg ubijemo a oni to ne osude tamo će izbit treći svijetski ratLeviathan2 wrote:krsenje ljudskih prava i slicnoepikur37 wrote:T. wrote:Ne shvaćam u čemu je problem da se ustručava otvoriti vatru na kriminalce koji nasilno prelaze državnu granicu naoružani hladnim oružjem, napadaju organe reda itd. ...
I koja je uopće svrha države koja nije u stanju zaštititi svoje granice i državljane pod svaku cijenu?
Za što državljani plaćaju poreze nego da ih država štiti oružanom silom?
Meni isto nije jasno....
Ovo je potpuna mentalna i politička paraliza.
aj nek srbi upucaju kojeg migranta, dici ce se buka do neba od kojekakvih pravozastitnika
a politicari nis ono sto su bili, nekad si na jugoslovenskoj granici za ilegalni prelazak lako popusio metak a danas je to setnja u prirodi
meni ide na kurac kad ja moram pokazat dokumente da bi legalno presao granicu i jos me pita kud putujem a ovi jednostavno idu i niko se ne usudi prdnut da ne bude kritiziran
tako da
predvidjam da ce europsko tlo jos malo bit nalik bliskom istoku, pakistanu il africi, ono, egzotika
Pruža nam se odlična prilika da počmemo rat u zapadnoj Europi.
Guest- Guest
....pucat ubuduce po svima koji ilegalno pokusava prijeci granicu..naravno ne po zenama i djeci ako ih se primjeti u nekoj grupi sto je rijetkost danas
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Na koga ti ja ličim ? Ja sam general a ne nekkavi kokošar.Legendovich wrote:a ubijat iih,onako..inkognito??..pojio ih lički međed??RayMabus wrote:Nije samo to nego su se natrpali muslimanima i ako mi kojeg ubijemo a oni to ne osude tamo će izbit treći svijetski ratLeviathan2 wrote:krsenje ljudskih prava i slicnoepikur37 wrote:T. wrote:Ne shvaćam u čemu je problem da se ustručava otvoriti vatru na kriminalce koji nasilno prelaze državnu granicu naoružani hladnim oružjem, napadaju organe reda itd. ...
I koja je uopće svrha države koja nije u stanju zaštititi svoje granice i državljane pod svaku cijenu?
Za što državljani plaćaju poreze nego da ih država štiti oružanom silom?
Meni isto nije jasno....
Ovo je potpuna mentalna i politička paraliza.
aj nek srbi upucaju kojeg migranta, dici ce se buka do neba od kojekakvih pravozastitnika
a politicari nis ono sto su bili, nekad si na jugoslovenskoj granici za ilegalni prelazak lako popusio metak a danas je to setnja u prirodi
meni ide na kurac kad ja moram pokazat dokumente da bi legalno presao granicu i jos me pita kud putujem a ovi jednostavno idu i niko se ne usudi prdnut da ne bude kritiziran
tako da
predvidjam da ce europsko tlo jos malo bit nalik bliskom istoku, pakistanu il africi, ono, egzotika
Pruža nam se odlična prilika da počmemo rat u zapadnoj Europi.
1. Pusti ih
2. Kad se Njemačka još više napuni javno ih zakonski ubijati da se ljevičari u Njemačkoj pobune pa nastavit ubijati i da se dignu muslimani na noge ......i počeli smo rat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A ja..na braniku doma svoga..moras braniti svoje nekretnine..
Guest- Guest
Pa neće imigranti pravo u moje stanove. Uostalom podstanari su tamo.Legendovich wrote:A ja..na braniku doma svoga..moras braniti svoje nekretnine..
Lupaš gluposti.
2014-04-11
prica se da si sirotanovic pa i da nemas sto branit..imas li djece?Legendovich wrote:A ja..na braniku doma svoga..moras braniti svoje nekretnine..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Koliko drame oko malo imigranata koji oće samo zaradit svoju plaću u Njemačkoj i sjest na socijalu.
2014-04-11
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Moji su na sigurnom,a vas tko yebe..otprilike bi se dalo svesti na ovo...vuksadinare wrote:prica se da si sirotanovic pa i da nemas sto branit..imas li djece?Legendovich wrote:A ja..na braniku doma svoga..moras braniti svoje nekretnine..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Valdec iz Bihaća:Migranti su pokupovali sve mačete i noževe
» Pocelo je!Delije i Grobari medjusobno 'ttenirali' makljazu sa stanglama a uspaniceni roditelji vikali 'uzmi decu uzmi decu'
» Krilni Centar krao novčanike
» HRVATI OTIMAJU ĆIRILICU
» Severini otimaju Aleksandra
» Pocelo je!Delije i Grobari medjusobno 'ttenirali' makljazu sa stanglama a uspaniceni roditelji vikali 'uzmi decu uzmi decu'
» Krilni Centar krao novčanike
» HRVATI OTIMAJU ĆIRILICU
» Severini otimaju Aleksandra
Page 2 of 2