Sve veći prosvjedi u CG, Đukanović pobjegao iz države?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sve veći prosvjedi u CG, Đukanović pobjegao iz države?
Ja ovo gledam sa strane, mi s ovim nemamo veze. Vidim istu šprancu, ona se stalno ponavlja i vrlo izvjestan rezultat. Samo sljepac tu ne vidi tko će izvući deblji kraj...Ringo10 wrote:Vi u Kifli sve na svijetu gledate kroz srpsko-hrvatske pizdarije.kaya wrote:Meni je pizzon objasnio nedavno da ne dolaze iz drugih država autobusom...
Kako god, zapamtite taj datum.
Njegova posljedica će najvjerojatnije biti autobusi ali u pravcu srbije..
I to bi bio zadnji velikosrpski zombi party u režiji spc u ovom stoljeću .
Vi ne možete da shvatite da se crnogorsko-srpski kompleks ne može uspoređivati sa hrvatsko-srpskim kompleksom.
Nije ovo Srbija napravila. BAr ne direktno.
Ovo je napravio Milo sa svojom budalastom politikom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To će biti Milo. On situaciju više nije u stanju staviti pod kontrolu.kaya wrote:Ja ovo gledam sa strane, mi s ovim nemamo veze. Vidim istu šprancu, ona se stalno ponavlja i vrlo izvjestan rezultat. Samo sljepac tu ne vidi tko će izvući deblji kraj...Ringo10 wrote:Vi u Kifli sve na svijetu gledate kroz srpsko-hrvatske pizdarije.kaya wrote:Meni je pizzon objasnio nedavno da ne dolaze iz drugih država autobusom...
Vi ne možete da shvatite da se crnogorsko-srpski kompleks ne može uspoređivati sa hrvatsko-srpskim kompleksom.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Milo nije u stanju? Ne postoji uspješniji političar od njega na ovim prostorima. Vlada 20,30 godina. Bio je na gubitničkoj strani prešao u pobjedničku, ušao u nato a pun para od rusa. Napraviti će što god želi..
A vi sad još malo čitajte kako je pobegao, pa se tipkamo kroz neko vrijeme u vezi toga...
A vi sad još malo čitajte kako je pobegao, pa se tipkamo kroz neko vrijeme u vezi toga...
2015-08-15
Da. Uostalom on je na vlasti do travnja 2013 a dotad će ovog Amfilohija uklonit.kaya wrote:Milo nije u stanju? Ne postoji uspješniji političar od njega na ovim prostorima. Vlada 20,30 godina. Bio je na gubitničkoj strani prešao u pobjedničku, ušao u nato a pun para od rusa. Napraviti će što god želi..
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2018_Montenegrin_presidential_election
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
JA ne znam šta je vama. Vi ne možete uskladiti svoje želje sa realitetima.kaya wrote:Milo nije u stanju? Ne postoji uspješniji političar od njega na ovim prostorima. Vlada 20,30 godina. Bio je na gubitničkoj strani prešao u pobjedničku, ušao u nato a pun para od rusa. Napraviti će što god želi..
Milo je izgubio konce jer mu je veliki dio naroda odbio lojalnost. Građanska neposluh ne prestaje i biva sve masovniji. Većina naroda.
On da je bio pametan povukao bi taj zakon i dao na javnu raspravu i referendum.
Vi u Hrvatskoj ne shvaćate da je referendum o neovisnosti CG prošao zahvaljujući glasovima Albanaca i muslimana. Kod pravoslavne populacije većina iako blaga, glasala je protiv neovisnosti.
2015-09-24
MA kakav Amfilohije kad je cijeli kler i Crkva na istim stavovima ko i AMfilohije.RayMabus wrote:Da. Uostalom on je na vlasti do travnja 2013 a dotad će ovog Amfilohija uklonit.kaya wrote:Milo nije u stanju? Ne postoji uspješniji političar od njega na ovim prostorima. Vlada 20,30 godina. Bio je na gubitničkoj strani prešao u pobjedničku, ušao u nato a pun para od rusa. Napraviti će što god želi..
A narod je većinski uz njega.
2015-09-24
Ringo10 wrote:MA kakav Amfilohije kad je cijeli kler i Crkva na istim stavovima ko i AMfilohije.RayMabus wrote:Da. Uostalom on je na vlasti do travnja 2013 a dotad će ovog Amfilohija uklonit.kaya wrote:Milo nije u stanju? Ne postoji uspješniji političar od njega na ovim prostorima. Vlada 20,30 godina. Bio je na gubitničkoj strani prešao u pobjedničku, ušao u nato a pun para od rusa. Napraviti će što god želi..
2014-04-11
Kada neposluh bude masovniji proraditi će palice. I nitko izvana neće trepnuti. A ni iz srbije od kuda amfilohije kuha.
Možda vulin jedino priskoči u pomoć u pidžami pa uniformu nabaci par minuta za slikanje i bjež...
A popu je do love, ne do svetinja, to ove krezube navuće svaki put sa svetinjama i plati im bus
Možda vulin jedino priskoči u pomoć u pidžami pa uniformu nabaci par minuta za slikanje i bjež...
A popu je do love, ne do svetinja, to ove krezube navuće svaki put sa svetinjama i plati im bus
2015-08-15
Nema potrebe za palicama. Koronavirus se širi. Uskoro zabrana masovnih okupljanja.kaya wrote:Kada neposluh bude masovniji proraditi će palice. I nitko izvana neće trepnuti. A ni iz srbije od kuda amfilohije kuha.
2014-04-11
Ringo10 wrote:MA kakav Amfilohije kad je cijeli kler i Crkva na istim stavovima ko i AMfilohije.RayMabus wrote:Da. Uostalom on je na vlasti do travnja 2013 a dotad će ovog Amfilohija uklonit.kaya wrote:Milo nije u stanju? Ne postoji uspješniji političar od njega na ovim prostorima. Vlada 20,30 godina. Bio je na gubitničkoj strani prešao u pobjedničku, ušao u nato a pun para od rusa. Napraviti će što god želi..
Pa i ja sam iznenađen, mlađi, obrazocani, nikakvi krezubi velikosrbi.
No pojasni to perecima.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
MA Pereci su gomila debila. Davno sam rekao da su politički imbecili.Hektorović wrote:Ringo10 wrote:MA kakav Amfilohije kad je cijeli kler i Crkva na istim stavovima ko i AMfilohije.RayMabus wrote:Da. Uostalom on je na vlasti do travnja 2013 a dotad će ovog Amfilohija uklonit.kaya wrote:Milo nije u stanju? Ne postoji uspješniji političar od njega na ovim prostorima. Vlada 20,30 godina. Bio je na gubitničkoj strani prešao u pobjedničku, ušao u nato a pun para od rusa. Napraviti će što god želi..
No pojasni to perecima.
Gledaj ove gluposti koje lupaju recimo ova kaya na primjer
2015-09-24
kaya wrote:Meni je pizzon objasnio nedavno da ne dolaze iz drugih država autobusom...
srbe i c.gorce naklonjene srbima
nece niko proterati iz c.gore.
ne mogu da verujem da ti u to
verujes.
Guest- Guest
kaya wrote:Ja ovo gledam sa strane, mi s ovim nemamo veze. Vidim istu šprancu, ona se stalno ponavlja i vrlo izvjestan rezultat. Samo sljepac tu ne vidi tko će izvući deblji kraj...Ringo10 wrote:Vi u Kifli sve na svijetu gledate kroz srpsko-hrvatske pizdarije.kaya wrote:Meni je pizzon objasnio nedavno da ne dolaze iz drugih država autobusom...
nisi u stanju da napustis devedesete.
ne mozete da prihvatite da
vreme tece. nisu na zapadu svi
u fazonu siptara, hrvata i balija.
to je balkanski tor.
Guest- Guest
Hektorović wrote:Ringo10 wrote:MA kakav Amfilohije kad je cijeli kler i Crkva na istim stavovima ko i AMfilohije.RayMabus wrote:Da. Uostalom on je na vlasti do travnja 2013 a dotad će ovog Amfilohija uklonit.kaya wrote:Milo nije u stanju? Ne postoji uspješniji političar od njega na ovim prostorima. Vlada 20,30 godina. Bio je na gubitničkoj strani prešao u pobjedničku, ušao u nato a pun para od rusa. Napraviti će što god želi..
No pojasni to perecima.
Milo se preračunao ali to je jedina karta na koju je mogao igrati, zatvorska ćelija čeka.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa vjerujem da će ugušiti to. Policijom.pizzon wrote:kaya wrote:Meni je pizzon objasnio nedavno da ne dolaze iz drugih država autobusom...
srbe i c.gorce naklonjene srbima
nece niko proterati iz c.gore.
ne mogu da verujem da ti u to
verujes.
Dogoditi će se neki nered i ugušiti će to.
U slučaju da ne bi uspio i da dođe do većih nereda završili bi u pravcu srbije.
Ne vidim tu nikakav drugačiji mogući ishod
Ova ekipa iz bosne je tu nerealna, oni imaju neku čudnu percepciju svega..
2015-08-15
Pa već je napravio pripremu da tresne po njima, žalio se natu, nije se on žalio zato što se plaši nego kad ih zvizne palicom da ima zeleno.
2015-08-15
kaya wrote:Pa već je napravio pripremu da tresne po njima, žalio se natu, nije se on žalio zato što se plaši nego kad ih zvizne palicom da ima zeleno.
nema on palicu za njih to mu je pola države...
idiot
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Epikur ce bre da se ako Bog da ubije kad srbija propadne. Steta sto tu stoku nismo masovno poubijali 1995.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
LUCIANO MOGGI wrote:Epikur ce bre da se ako Bog da ubije kad srbija propadne. Steta sto tu stoku nismo masovno poubijali 1995.
bilo bi super da nam svet
dozvolio da se obracunamo 1: 1
zbog takvih ko sto si ti
vredno je otvoriti konacni front
ali, nemate vi mooda za front
vi ste hrabri samo na izolovane
grupe ! to je iszorijska cinjenica
koja vas prati jos od 30godisnjeg
rata, sa akcentom na magdeburg,
preko endehazije do 95.
niste vi nas nivo za pravi rat !
posebno ne ustaska gamad ko ti !
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» Sheriff pobjegao policiji
» Modrić pobjegao u Posušje
» Direktor koksare pobjegao iz BiH
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» Sheriff pobjegao policiji
» Modrić pobjegao u Posušje
» Direktor koksare pobjegao iz BiH
Page 2 of 2