WTF??
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: WTF??
Ma nemam ja belgijskog ovčara. Krivo smo se shvatili. Inače, htio sam nabavit jednog ali im je cijena u zadnje vrijeme skočila do neba.fridrih_niche wrote:Malo mu je to...Roland Deschain wrote:Ma da? Stvarno? Mi sa svojim radimo svaki dan krug. Prema aplikaciji 2.800 metara.fridrih_niche wrote:Super pas...Roland Deschain wrote:I Belgijski je jako dobar, istiskuju njemačke radi problema s nogama.
Samo ćeš svaki dan morat bar 10-15 km s njim prosetat/protrčat...
:D
Taj pas je pun energije, ka da se na Red Bullu odgojia...
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
I mislija san da je neki nesporazum...Roland Deschain wrote:Ma nemam ja belgijskog ovčara. Krivo smo se shvatili. Inače, htio sam nabavit jednog ali im je cijena u zadnje vrijeme skočila do neba.fridrih_niche wrote:Malo mu je to...Roland Deschain wrote:Ma da? Stvarno? Mi sa svojim radimo svaki dan krug. Prema aplikaciji 2.800 metara.fridrih_niche wrote:Super pas...Roland Deschain wrote:I Belgijski je jako dobar, istiskuju njemačke radi problema s nogama.
;)
Guest- Guest
A i tvoje godine ti nedopustajuRoland Deschain wrote:Ma nemam ja belgijskog ovčara. Krivo smo se shvatili. Inače, htio sam nabavit jednog ali im je cijena u zadnje vrijeme skočila do neba.fridrih_niche wrote:Malo mu je to...Roland Deschain wrote:Ma da? Stvarno? Mi sa svojim radimo svaki dan krug. Prema aplikaciji 2.800 metara.fridrih_niche wrote:Super pas...Roland Deschain wrote:I Belgijski je jako dobar, istiskuju njemačke radi problema s nogama.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Roland Deschain wrote:Ma nemam ja belgijskog ovčara. Krivo smo se shvatili. Inače, htio sam nabavit jednog ali im je cijena u zadnje vrijeme skočila do neba.fridrih_niche wrote:Malo mu je to...Roland Deschain wrote:Ma da? Stvarno? Mi sa svojim radimo svaki dan krug. Prema aplikaciji 2.800 metara.fridrih_niche wrote:Super pas...Roland Deschain wrote:I Belgijski je jako dobar, istiskuju njemačke radi problema s nogama.
Ne znam da li je ista situacija kod vas, kod nas ih vojska prodaje za male pare-one štence koji ne ispunjavaju standardne i koji odmah idu u rashod. Moj drug je uzeo 2 komada, mužjaka i ženku...
Guest- Guest
Ja imam kujicu sa ceste koja je mix svega i svacega.
Ove godine slavi osmi rodendan... I dalje je ucim trikove i poslusna je. Ali za trikove nece sa svima, samo samnom
Ove godine slavi osmi rodendan... I dalje je ucim trikove i poslusna je. Ali za trikove nece sa svima, samo samnom
Guest- Guest
Ne znam to. Kod našeg igrališta ima poligon neka udruga uzgajivača belgijskih ovčara pa sam njih pitao.Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Ma nemam ja belgijskog ovčara. Krivo smo se shvatili. Inače, htio sam nabavit jednog ali im je cijena u zadnje vrijeme skočila do neba.fridrih_niche wrote:Malo mu je to...Roland Deschain wrote:Ma da? Stvarno? Mi sa svojim radimo svaki dan krug. Prema aplikaciji 2.800 metara.fridrih_niche wrote:
Super pas...
Ne znam da li je ista situacija kod vas, kod nas ih vojska prodaje za male pare-one štence koji ne ispunjavaju standardne i koji odmah idu u rashod. Moj drug je uzeo 2 komada, mužjaka i ženku...
Nemojte se patit jebes kerove
Triba tigrove kupovat.
Macke du svakako bolje nego pascetine.
A tigar ce i sam sebi pronaci hranu
Triba tigrove kupovat.
Macke du svakako bolje nego pascetine.
A tigar ce i sam sebi pronaci hranu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 5