WTF??
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: WTF??
On nije iz Zagreba.LUCIANO MOGGI wrote:To ti je slika suvremenog decka iz zagreba.Roland Deschain wrote:Vidim da ti sviđa mačakLUCIANO MOGGI wrote:Roland Deschain wrote:A ja bi mačka iskida Priznajem.LUCIANO MOGGI wrote:
Dabogda ti krepa ili neka ti ga auto satare jeben ti mater pedersku.
Ovoga bi sugavog caspera moj kavlazac iskida.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Kladim se da Ante ima jednog od onih malenih pizdolizaca na baterije.Brat Brale wrote:Baš me zanima kako taj jadni pas izdržava tople dane u Costa Rici.
Još jedna laž malenog anteta...
Iskreno nikako .Brat Brale wrote:Baš me zanima kako taj jadni pas izdržava tople dane u Costa Rici.
Doduse u blizini areola jezera je dosta i vlazno pa se i nelako dade.
Ali mislim da bas i nece uspit
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
U kucu mi bestija nece uci nikad.Roland Deschain wrote:Kladim se da Ante ima jednog od onih malenih pizdolizaca na baterije.Brat Brale wrote:Baš me zanima kako taj jadni pas izdržava tople dane u Costa Rici.
I ja i zena smo strogo protiv zivine u kuci.
Nema sanse.
Ni macka nece u kucu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Moj susjed ima kavkaskog ovčara. Već je troje ljudi napao. Svako malo pobjegne. Ja sam mu rekao da ako ga vidim u svom dvorištu metak mu ne gine. Moćna živina
Volio bih uvesti hrvatskig ovcara.
Zenku i muzijaka
Samo skupo to kosta. Imaju te neke procedure.
Zenku i muzijaka
Samo skupo to kosta. Imaju te neke procedure.
2015-09-13
Haha pa dajasambrend wrote:Atlana wrote:Kica nema 200 godina i prva tema koju otvori i na koju odgovori je o modnom macku...
Jbt
Guest- Guest
Nema goreg psa od hr.ovčara...
Njemački ili švicarski
Njemački ili švicarski
I Belgijski je jako dobar, istiskuju njemačke radi problema s nogama.
Hr ovcar je mali netribas ga puno hranit a dobar je cuvar.muckodjubre wrote:Nema goreg psa od hr.ovčara...
Njemački ili švicarski
Gleda san jednom na Blidinjama kojim potezima on ovce ispravlja i goni
2015-09-13
Je samo mu nesmis virovat. Ka ni sarplanincu.Roland Deschain wrote:I Belgijski je jako dobar, istiskuju njemačke radi problema s nogama.
2015-09-13
Belgijski je agresivniji
Meni su crni i bijeli švicarski fantazija
Odma ga rokni, nemoj čekat da napravi štetuRoland Deschain wrote:Moj susjed ima kavkaskog ovčara. Već je troje ljudi napao. Svako malo pobjegne. Ja sam mu rekao da ako ga vidim u svom dvorištu metak mu ne gine. Moćna živina
Roland Deschain wrote:I Belgijski je jako dobar, istiskuju njemačke radi problema s nogama.
U vojsci da. Puno su agilniji i lakši od nemačkih...
Guest- Guest
ja imam 3 aljaška malamuta, prilagode se oni ovom podnebljuBrat Brale wrote:Baš me zanima kako taj jadni pas izdržava tople dane u Costa Rici.
ljeti vataju debeli hlad, vole uletavat u vodu, kopaju rupe i uvlače se u njih, a zimi im je najbolje spavat vani na -10 i više, dok snijeg pada po njima
predzadnje leglo kad su imali, kotila se kao i uvijek vani u svojoj kućici, a vani je bilo baš -10...bilo ih je 9 i ni jednom nije smetalo, s 3 tjedna starosti izlazili su van na snijeg i led...ludi od sreće :)
Noor wrote:ja imam 3 aljaška malamuta, prilagode se oni ovom podnebljuBrat Brale wrote:Baš me zanima kako taj jadni pas izdržava tople dane u Costa Rici.
ljeti vataju debeli hlad, vole uletavat u vodu, kopaju rupe i uvlače se u njih, a zimi im je najbolje spavat vani na -10 i više, dok snijeg pada po njima
predzadnje leglo kad su imali, kotila se kao i uvijek vani u svojoj kućici, a vani je bilo baš -10...bilo ih je 9 i ni jednom nije smetalo, s 3 tjedna starosti izlazili su van na snijeg i led...ludi od sreće :)
Teča moj je imao bernskog planinskog psa (nešto kao bernandinac, samo taman) i njegov ćale pretprošlo leto zaboravi da ga preko dana ubaci u podrum i jadnik je uginuo od vrućine...
Guest- Guest
omg, pa to je baš čudno, jer pas uvijek nađe neki hladBrat Brale wrote:Noor wrote:ja imam 3 aljaška malamuta, prilagode se oni ovom podnebljuBrat Brale wrote:Baš me zanima kako taj jadni pas izdržava tople dane u Costa Rici.
Teča moj je imao bernskog planinskog psa (nešto kao bernandinac, samo taman) i njegov ćale pretprošlo leto zaboravi da ga preko dana ubaci u podrum i jadnik je uginuo od vrućine...
znam bernske, i moj susjed ga ima, velik ko tele, a umiljat i mazan ko beba
taj je vani po čitav dan, skloni se kud mu paše i isto ko i moj čopor, kopa rupe i uvaljuje se u zemlju
Sibirske pasmine- malamut,husky,samojed su prepreprelijepi ali teškoga karaktera i teže ih je socijalizirati. Svojeglavi,trvrdoglavi,bježe,baš ne slušaju
muckodjubre wrote:Sibirske pasmine- malamut,husky,samojed su prepreprelijepi ali teškoga karaktera i teže ih je socijalizirati. Svojeglavi,trvrdoglavi,bježe,baš ne slušaju
sve točno :)
općenito slušaju do jedne granice, a kad odluče da neće, onda neće. međutim, ako si čovjek da puno truda i s puno strpljenja se njima bavi, on shvati da si ti vođa čopora i pokori se i popusti.
kad u tome uspiješ, sve sluša.
npr..kad donesem hranu, moja alba prvo ode piti vode i pije i pije, a hranim ih u određeno vrijeme...i kad vidim da će se nažlabrat te vode toliko da neće moći jesti i da će ostat gladna (jer onda zavijaju), kažem joj glasnije..dosta si pila, dođi jest! iste sekunde se odmiče od vode i počinje jesti obrok.
jedini je problem, koji nismo riješili i ne znam tko jest, je da kad odemo u prirodu i pustimo ih s lajne, otrče bestraga i nema Boga da se vrate na komandu, sve dok se pošteno ne izlaufaju, izludiraju, okupaju u svakom potoku, uvaljaju u svaku strvinu i sami ne odluče doći natrag.
inače, to su divni psi, prekrasnih karaktera i kad s njima provodiš puno vremena, pričaš s njima, igraš se, rastrčavaš ih ili ih samo maziš...razvije se komunikacija da onaj koji nije probao, ili bar vidio...ne može vjerovati.
to su par (mužjak i ženka) i njihova kći iz zadnjeg legla..stari su 7 g i kći 2 g.
moje 3 velike ljubavi
Super pas...Roland Deschain wrote:I Belgijski je jako dobar, istiskuju njemačke radi problema s nogama.
Samo ćeš svaki dan morat bar 10-15 km s njim prosetat/protrčat...
:D
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 5