Stigao je - corona u HR
Page 4 of 33
Page 4 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33
Re: Stigao je - corona u HR
a ovi se odmah požurili tu nagradu odnesti što prije doma i podijeliti je sa ukučanima.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Eroo wrote:Za mene s blagim COPBom je smrtno opasna. Ne bih htio još jednom imati upalu pluća.mortal wrote:ne znam čemu panika radi glupe viroze
da li je baš toliko opasna
Čovjek mora od nečega umrijeti, ali one muke ne bih htio više doživiti.
Najbliži opis: Netko ti drži glavu potopljenu u punoj kanti vode i ne da ti disati...grrrr..
KOPB nije bolest, već naziv za skupinu dišnih poremećaja.
Guest- Guest
Dosad se pokazalo kako je bolest izazvana koronavirusom uglavnom blagih simptoma jer se većina oboljelih, oko 80%, oporavi bez potrebe za posebnim liječenjem. Daljnjih 15% ima ozbiljnije respiratorne probleme i teže preboli bolest, dok je kod 5% kritično i neki od njih umiru od komplikacija uzrokovanih bolešću.
Zasad se smatra kako do pojave privih simptoma bolesti prođe između 2 i 14 dana.
Zasad se smatra kako do pojave privih simptoma bolesti prođe između 2 i 14 dana.
2014-04-16
eto, umjesto da ga okrenu nazad, oni ih puštaju vanRayMabus wrote:Sad moraju uvest karantin za brodsku liniju Split Ancona
https://slobodnadalmacija.hr/split/trajekt-iz-ancone-koji-ce-uploviti-u-split-docekat-ce-posebno-opremljena-hrvatska-pomorska-policija-i-sanitarni-inspektor-1005574
Pa pusti virus da hara jebo te on.
ko i ovi u Gaženici, dočekuju kruzere s cvijećem
u tome i jest kvaka,zato se taj virus toliko širi jer ne znaš tko je nositeljmortal wrote:Dosad se pokazalo kako je bolest izazvana koronavirusom uglavnom blagih simptoma jer se većina oboljelih, oko 80%, oporavi bez potrebe za posebnim liječenjem. Daljnjih 15% ima ozbiljnije respiratorne probleme i teže preboli bolest, dok je kod 5% kritično i neki od njih umiru od komplikacija uzrokovanih bolešću.
vili40-
2015-08-02
Split je idealan za širenje virusa , poluotok a napućeno. Jedan prne svi ostali se odma zaraze.Noor wrote:eto, umjesto da ga okrenu nazad, oni ih puštaju vanRayMabus wrote:Sad moraju uvest karantin za brodsku liniju Split Ancona
https://slobodnadalmacija.hr/split/trajekt-iz-ancone-koji-ce-uploviti-u-split-docekat-ce-posebno-opremljena-hrvatska-pomorska-policija-i-sanitarni-inspektor-1005574
Sad će svi bižat na selo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sve je pod kontrolom i nema mjesta panici. Bilježimo rast a ova turistička sezona će biti najbolja do sada...što će se odraziti i na rast plaća u javnom sektoru.
Plenki dobija izbore u HDZ-u...sve je u normali.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
onda ok,ja sam na prvu pomislio da je HDZ-mutirao i postao koronaepikur37 wrote:Sve je pod kontrolom i nema mjesta panici. Bilježimo rast a ova turistička sezona će biti najbolja do sada...što će se odraziti i na rast plaća u javnom sektoru.
vili40-
2015-08-02
pa će i selo najebatiRayMabus wrote:Split je idealan za širenje virusa , poluotok a napućeno. Jedan prne svi ostali se odma zaraze.Noor wrote:eto, umjesto da ga okrenu nazad, oni ih puštaju vanRayMabus wrote:Sad moraju uvest karantin za brodsku liniju Split Ancona
Sad će svi bižat na selo.
vili40-
2015-08-02
Red Wolf se zaprl u podrum i naglo odjebal europejstvo i multikulturalnost.
Lako je tudjim kurcem po plotu mlatiti.
Guest- Guest
Jebe nas se za turizam. Ionako nam je nezaposlenost 5%.
2014-04-11
dobiš zmuzganih pedeset kuna pa ih ravnaj i tako cijele danevili40 wrote:sad je in preći u konobare
vili40-
2015-08-02
ma ukrcao se na šatl i odletio je na svoj planetSovak wrote:Red Wolf se zaprl u podrum i naglo odjebal europejstvo i multikulturalnost.
PAVLE KALINIĆ, šef Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, novinarima je rekao da ga boli k**** kada su ga nazvali i pitali za koronavirus.
Naime, kako je objavio 24sata, nazvali su Kalinića i pitali ga hoće li organizirati press konferenciju zbog prvog slučaja koronavirusa u Hrvatskoj.
"Ja sam otišao ća, u avionu sam, idem za München i od tamo letim za San Francisco i boli me kurac", rekao im je Kalinić.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/covjek-koji-brine-o-sigurnosti-zagrepcana-ma-boli-me-ku/2159777.aspx
Naime, kako je objavio 24sata, nazvali su Kalinića i pitali ga hoće li organizirati press konferenciju zbog prvog slučaja koronavirusa u Hrvatskoj.
"Ja sam otišao ća, u avionu sam, idem za München i od tamo letim za San Francisco i boli me kurac", rekao im je Kalinić.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/covjek-koji-brine-o-sigurnosti-zagrepcana-ma-boli-me-ku/2159777.aspx
Guest- Guest
Gnječ wrote:PAVLE KALINIĆ, šef Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, novinarima je rekao da ga boli k**** kada su ga nazvali i pitali za koronavirus.
šugavac, odmah otkaz
Noor wrote:Gnječ wrote:PAVLE KALINIĆ, šef Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, novinarima je rekao da ga boli k**** kada su ga nazvali i pitali za koronavirus.
šugavac, odmah otkaz
treba protjerati hercegovce iz rh.
"Njega i Mikija treba staviti u bespilotnu letjelicu i zabiti ih u njihov kamenjar !"
Guest- Guest
aaahahahhahahahaaaaaahahahaaaaa....Gnječ wrote:PAVLE KALINIĆ, šef Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, novinarima je rekao da ga boli k**** kada su ga nazvali i pitali za koronavirus.
vili40-
2015-08-02
apeliraju da se maske moraju mijenjati svakih 20 minuta, jer čim se disanjem navlaže, gube bilo kakvu zaštitu, koje ionako baš i nema
Ma to ne pomaže ništa. Moš tako šal stavit. Dođe ti na isto.Noor wrote:apeliraju da se maske moraju mijenjati svakih 20 minuta, jer čim se disanjem navlaže, gube bilo kakvu zaštitu, koje ionako baš i nema
2014-04-11
Stavi najilon preko dišnih puteva ( usta i nos ) i to ti je dovoljno. To još bolje od ovoga. Oni kuhinjski najlon za zamotavanje.
2014-04-11
Page 4 of 33 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33
Similar topics
» lek za virus corona
» Why die so many Americans in Corona?
» Jos jedno Corona upozorenje
» Corona memes i slično
» Corona virus i infarkt
» Why die so many Americans in Corona?
» Jos jedno Corona upozorenje
» Corona memes i slično