Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Hajduk Split
jasambrend wrote:Andreas Goldberger wrote: haha.
S nama? A što Hajduk zove klubove u dalmatinsku ligu?
Treba malo pročitati o čem se tu radi,pogledati prezentaciju pa se informirati o sadašnjem stanju, pogledati činjenice i argumente kako je u razvijenim sredinama, imaju li oni udruženje prvoligaša, kako tamo stvari funkcioniraju . A ovo što neki gledaju da je to "ići s Hajdukom" je samo pokazatelj primitivnog nazadnog razmišljanja.
Činjenica je da prva HNL nije članica European Leagues, da je broj gledatelja porazan, da je broj sponzora lige i prihodi od TV prava smiješan i gotovo nikakav, a prijedlog koji je nuđen od strane Hajduka je približavanje zapadu, povećanje broja sponzora, prihoda od TV prava, da postane članica EL. No većini to ne odgovara, nego im je bolje ostati u društvu liga iz država: Crna Gora, BIH, Makedonija, Bugarska i sličnih. Pa onda neka više ne kmeče da nema novaca, da nema uvjeta, da nema gledatelja i slično kako svi zakmeče po potrebi...
U ovoj državi ima samo jedan nogometni klub. Sve ostalo su sektaške umjetne tvorevine napravljene zbog pranja novca i ničeg drugog. Publika to prepoznaje i zato i nitko ne dolazi na utakmice ostalih prčija.
To je to, Brende...
Inače bi na Dinama dolazilo vise od 200 ljudi po utakmici, jer je ipak ric o skoro milijunskom gradu...
Al vidi ljudi da je u pitanju nebitna prcija...
;)
Guest- Guest
Jurišić je legenda...
A navijačima GNK Lopova je Boban mali kmecavac i nebitan lik...
Tako to ide kad se dirneš u gospodara Međuzemlja...
;)
A navijačima GNK Lopova je Boban mali kmecavac i nebitan lik...
Tako to ide kad se dirneš u gospodara Međuzemlja...
;)
Guest- Guest
nakupina tovara ponovno potvrđuje tezu Waltera lippmanna:
kad svi misle isto, znači da nitko ne misli dovoljno.
moj odgovor na nekoliko gornjih postova ekipe koja uzdiže samo hajduk, a pljuje po svima ostalima je sljedeći citat:
Car se nikad ne osjeća tako dobro u Pekingu kao onda kad u provinciji govore da je bolestan.
kad svi misle isto, znači da nitko ne misli dovoljno.
moj odgovor na nekoliko gornjih postova ekipe koja uzdiže samo hajduk, a pljuje po svima ostalima je sljedeći citat:
Car se nikad ne osjeća tako dobro u Pekingu kao onda kad u provinciji govore da je bolestan.
sitting_bull-
2015-09-28
Hajduk bi do sad već igra knock out fazu LP da ima sve na pladnju u ligi ka GNK Kmecavac...
Uz sve satelite u ligi, to bi bila rutinska zadaća...
Doduše, to je i dvosjekli mac...
Kad se navikneš na to da ti bar 75 % lige automatski skida gaće onda je teško igrat euro utakmice di se protivnik bori protiv tebe, a i ljudi u crnom nemaju poseban RESPECT za tebe poput onih u domicilnom prvenstvu...
Teško je malom GNK-u, čak ga i pomalo žalim...
:(
Srica moja je da navijan za Hajduk, a ne to malo, povlašteno govno od kluba...
Hzv!
<3
Kad se navikneš na to da ti bar 75 % lige automatski skida gaće onda je teško igrat euro utakmice di se protivnik bori protiv tebe, a i ljudi u crnom nemaju poseban RESPECT za tebe poput onih u domicilnom prvenstvu...
Hzv!
<3
Guest- Guest
Zato postoje euro tekme i gzira da razbije taj tvoj mit.
Eto,u europi nema respect sudaca da vas kradu pa ispadate od gzire i ne možete prismrditi grupnoj fazi el.
U europi nema respect sudaca pa dinamo uredno Igra grupne faze bilo el ili lp...
Eto,u europi nema respect sudaca da vas kradu pa ispadate od gzire i ne možete prismrditi grupnoj fazi el.
U europi nema respect sudaca pa dinamo uredno Igra grupne faze bilo el ili lp...
fridrih_niche wrote:Hajduk bi do sad već igra knock out fazu LP da ima sve na pladnju u ligi ka GNK Kmecavac...
hajduk je nakon preoblikovanja imao sve na pladnju kao što nitko nikada u 1.hnl-u nije imao.
što je napravljeno?
ništa osim što je u dvije godine zamračena sva čista lova iz hajdukove kase i napravljeno 100 milijuna kuna duga.
ispada kako se u hajduku samo dugovi rutinski gomilaju.
sve ostalo propada.
fridrih_niche wrote:
u iracionalnom svijetu koji je iznjedrio i sektu naš hajduk normalno je samo prebacivanje sve krivice na druge.
fridrih_niche wrote:
što bi dao da je hajduk na mjestu dinama?
posebice nakon zadnjeg šamaranja na Poljudu?
fridrih_niche wrote:
Hzv!
<3
bijesnom psu kao što si ti rep treba skratiti do ušiju.
priznajem kako je dinamo tu okrutan i skraćuje ti rep kolutić po kolutić.
ova post ću pripisati tvojoj patnji i bolu koji osjećaš poslije nedjeljnog gubitka još jednog kolutića.
sitting_bull-
2015-09-28
Jel se gasi sutra ovo govno od kluba?
E da ti žena ovo vidi, ajme ajme...Roland Deschain wrote:Jel se gasi sutra ovo govno od kluba?
:8)
Guest- Guest
Beba odlično.fridrih_niche wrote:Ne čitaš ti mene, moj Demo...
Amo mi na važnije stvari...
Kako beba?
<3
Već mi dopizdilo babinje,svaki vikend i još prek tjedna.
Kako tvoja princeza?
I moja malena je super, iz dana u dan sve bolja i bolja...
Uvatila je lip ritam spavanja i jedenja...
:D
Meni je do sad malo ljudi došlo...
Zbog gripa i Corone...
:^O
Sad će polako pocet dolazit...
<3
Uvatila je lip ritam spavanja i jedenja...
:D
Meni je do sad malo ljudi došlo...
Zbog gripa i Corone...
:^O
Sad će polako pocet dolazit...
<3
Guest- Guest
Hajduk, kad je zadnji put ozbiljno igrao Europu (nije to ni EL od prije 7-8 godina kad se ušlo preko raspalih rumunja) je igrao četvrfinale LP i bio u stanju odigrati neriješeno na svom stadionu protiv tada najjače momčadi na svijetu.muckodjubre wrote:Zato postoje euro tekme i gzira da razbije taj tvoj mit.
Ti tu spominješ ispadanje od Gzire, nitko ne tvrdi da je Hajduk danas jak i momčad, no da su respect suci svašta radili i iživljavali se nad Hajdukom je prosta činjenice. Trebao bi imati bar malo obraza pa se nemoj niti uključivati u ovu priču i raspravu jer ti mnoge stvari nećeš niti želiš komentirati niti prihvaćaš argumente i činjenice.
Poanta cijele priče je to što se naš najjači i najuspješniji klub koji je imao sve da nastavi uspjehe iz 94/95 sustavno uništavalo i degradirao, dok se stvarao državni projekt gdje se nisu birala sredstva niti načini!
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Hajduk, kad je zadnji put ozbiljno igrao Europu (nije to ni EL od prije 7-8 godina kad se ušlo preko raspalih rumunja) je igrao četvrfinale LP i bio u stanju odigrati neriješeno na svom stadionu protiv tada najjače momčadi na svijetu.muckodjubre wrote:Zato postoje euro tekme i gzira da razbije taj tvoj mit.
Ti tu spominješ ispadanje od Gzire, nitko ne tvrdi da je Hajduk danas jak i momčad, no da su respect suci svašta radili i iživljavali se nad Hajdukom je prosta činjenice. Trebao bi imati bar malo obraza pa se nemoj niti uključivati u ovu priču i raspravu jer ti mnoge stvari nećeš niti želiš komentirati niti prihvaćaš argumente i činjenice.
Poanta cijele priče je to što se naš najjači i najuspješniji klub koji je imao sve da nastavi uspjehe iz 94/95 sustavno uništavalo i degradirao, dok se stvarao državni projekt gdje se nisu birala sredstva niti načini!
Ne treba biti jaka momčad da se prođu klubovi poput gzire i jači od gzire u pretkolima!
U pravu si hajduk su uništavali i ostavili u dugu,ali njegovi ljudi.
Eto dinamo je ove sezone do zadnjeg kola bio u igri da ponovi hajdukov uspjeh od prije četvrt stoljeća i da prođe grupu lp!
U biti ondašnja croatia je izjednačila hajdukov rezultat u grupi lp i bila 2. S isto bodova i gol razlikom kao hajduk 95.,ali valjda samo te godine je prolazio samo 1.
Te godine i možda godinu prije jer 100% je sezonu kasnije išlo 2
Naravno, kao što sam očekivao, tvoj odgovor je išao u smjeru da će komentirati samo ono što tebi paše, ali ćeš zanemariti neke druge stvari. Po tom pitanju maca popala jezik. I opet nisi uspio bez da napišeš gluposti.muckodjubre wrote:Andreas Goldberger wrote:
Hajduk, kad je zadnji put ozbiljno igrao Europu (nije to ni EL od prije 7-8 godina kad se ušlo preko raspalih rumunja) je igrao četvrfinale LP i bio u stanju odigrati neriješeno na svom stadionu protiv tada najjače momčadi na svijetu.
Ne treba biti jaka momčad da se prođu klubovi poput gzire i jači od gzire u pretkolima!
U pravu si hajduk su uništavali i ostavili u dugu,ali njegovi ljudi.
Eto dinamo je ove sezone do zadnjeg kola bio u igri da ponovi hajdukov uspjeh od prije četvrt stoljeća i da prođe grupu lp!
U biti ondašnja croatia je izjednačila hajdukov rezultat u grupi lp i bila 2. S isto bodova i gol razlikom kao hajduk 95.,ali valjda samo te godine je prolazio samo 1.
Koji "njegovi ljudi"? Pa isti ljudi, isti profil ljudi koji su uništavali klub su stvarali državni projekt gdje se nisu birali sredstva i načini, gdje su se radile svakakve stvari. To su one stvari o kojima ti neće ni riječi. Također, nije se klub samo uništavao iznutra, no očito je bilo bitno degradirati i uništiti klub iz Splita i stvoriti državni i nacionalni klub Croatiu što su radili ljudi iz iste stranke. Tako da ne možeš pričati o nekim "njegovim ljudima" jer mjesto rođenja nekog pojedinca ne mora značiti ništa. Danas možeš naći rođenog purgera koji je rođen i živi cijeli život u Zagrebu da je veći hajdukovac od nekog iz Splita koji priča da je on hajdukovac od rođenja, ali...
A sad ovo o LP i uspjehu. Pišeš totalne gluposti ne uzimajući u obzir činjenice. Dinamo nije bio blizu da ponovi hajdukov uspjeh niti je Croatia ponovila rezultat jer da jest, onda bi bila u četvrt finalu LP. Ne možeš uspoređivati grupnu fazu 94/95 s onom kad je Croatia igala, a pogotovo ne s ovom danas jer je 94/95 bilo samo 4 grupe i biti među prva dva je značilo među 8 najboljih u Europi. Dakle,tada je kvaliteta grupne faze bilo daleko veća, zbog manjeg broja klubova koji su se natjecali u toj fazi, nego kasnije.
Četvrfinale LP Hajduka 95 je najveći uspjeh hrvatskog klupskog nogometa i to je naprosto činjenica koju ti eto želiš izokrenuti!
Guest- Guest
Zbog manjeg broja klubova i je odmah bilo 4finale čim si prošao grupu kao 2.i bilo je lakše upasti pa i proći jer su bilo samo prvaci država!
Hajduk igrao kvalifikacije protiv legije.
Sada imaš po 3, 4 ili čak 5 jakih kluba iz liga 5,a tada po 1 klub i puno je teže proći grupu sada!
Sada imaš po 3, 4 ili čak 5 jakih kluba iz liga 5,a tada po 1 klub i puno je teže proći grupu sada!
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Jači su 3.i4.klub iz liga 5 nego prvaci ovih slabijih liga
muckodjubre wrote:Zbog manjeg broja klubova i je odmah bilo 4finale čim si prošao grupu kao 2.i bilo je lakše upasti pa i proći jer su bilo samo prvaci država!
Opet gluposti, a zanemaruješ bitne činjenice.
Po čemu je teže proći grupu sad?
Istina je da su tada u LP bili samo prvaci država, ali isto tako je istina da je tada bi puno, puno manja razlika u kvaliteti top 5 liga u odnosu na sljedeći 10, 15 liga. Danas je puno izraženije. Ono što hoću reći, danas su te lige izvan lige 5-ce, njih 10-ak iza puno manje kvalitetnije nego što su onda bile u odnosu na tih 5 najboljih.
Tada si imao jake klubove van liga 5-ce koje su bile u stanju uzeti LP, doći do finala, danas je to gotovo nemoguće i danas se gotovo sva kvaliteta sažela u tih 4-5 najboljih liga. Tako da priče da je danas teže, ne drži vodu.
I tu pričaš kako je Hajduk kvalifikacije igrao protiv Legia gdje samo potvrđuješ da ne poznaješ tadašnji odnos snaga. Hajduk je daklasirao Legia-u (5:0 u dvije utakmice)koja je imala svoju kvalitetu puno veću nego ima danas kroz prizmu koju ti gledaš (to je to što ti pričam omjeru snaga) i godinu poslin su također završili među najboljih 8 momčadi u Europi, tj. igrali četvrfinale LP...
Guest- Guest
Normalno da je sada teže jer je i tada teže bilo proći neki 2.,3. Ili 4.klub iz italije,španjolske ili engleske nego recimo prvaka poljske,belgije ili rumunjske...
Godinu poslije su isto igrali samo prvaci država!
Godinu poslije su isto igrali samo prvaci država!
Isusa ti, ja više ne znam kak' bi nazvao ovog ampera. Počeo sam sa forumska , pa ga preimenovao u forumski idiot, sad će niti forumski kreten-debil. Jebote, napiše da je '90-ih godina bilo teže proći grupu LP, a onda napiše da je danas koncentracija kvalitete u ligama petice iz kojih za protivnika u grupnoj fazi dobiješ sigurno jednog, a 90 % i dvojicu. Pa bog te jebo glupi, debini kretenu jel' ti uopće imaš kaj u toj svojoj glavurdi? Imaš, ali slamu. Pa daj bar malo probaj razmisliti kaj si napisao prije nego stisneš onu tipku "Send". Bog te jebo, pa ti u 2 rečenice istog svog posta svima pokažeš kol'ko si glup, jer u drugoj rečenici posereš ono kaj si napisao u prvoj.
Zeko-
2015-08-26
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50