Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Hajduk Split
To sigurno. Ipak je prihvatila Tomu zvezdaša nakon što je istodobno tambura nju i kolegicu novinarku, pa je prihvatila njegovo neprihvaćanje i nepriznavanje diteta koje je napravija gotovo istovremeno kad i njoj, pa se čak bila i udala za njega.sat2 wrote:Ali ima dušu ... :-)Andreas Goldberger wrote:Nikad mi nije ništa posebno:jasambrend wrote:Tihana. Sestra blizanka Vedrana. A jebat ga, ne mogu oboje dobro ispasti. Obično stariji blizanac padne na pod kod poroda, kod mlađeg malo više pripaze ...: mišića:
Svejedno vrhunska pička bila je svojedobno, ali kad se sedi da je Tomica do šiljija treba kad i onu babu ...
Ni guzice ni sise ...
Ne možeš sve to bez duše...
Guest- Guest
KRISTIAN DIMITROV NOVI JE IGRAČ HAJDUKA
https://hajduk.hr/vijest/kristian-dimitrov-novi-je-igrac-hajduka/12529
Izgleda ka klošar,a vidit ćemo kakav je igrač.
Lovu što su Bradarića pustili ranije su uložili u ovog bugarskog reprezentativca, igrat će i tu poziciju tkz. libera.
Btw.
A vidi ovog levata:
Jairu nude veću plaću, a Hajduku milijune eura, ali on ne želi s Poljuda
https://www.index.hr/sport/clanak/jairu-nude-vecu-placu-a-hajduku-milijune-eura-ali-on-ne-zeli-s-poljuda/2155753.aspx
Volio bi da se proda za spomenuti iznos jer mene nije impresionira, iako je dobar. Ništa više od toga. Za pola tog novca možeš naći kvalitetnog igrača profila koji nam je potrebniji (jedna 9-ka od cca 190 cm).
Iako, dobro je vidjeti da su neki žele ostati na Poljudu bez obzira na bolje financijske ponude, što je prije 6-7 godina bilo nezamislivo. Prvo su igrali za kikiriki, a drugo i taj kikiriki bi kasnio po par mjeseci...
Guest- Guest
A vidi ovog smrdljivog, ljigavog kmečavca.
Dakle, tip koji će bez puno gađenja polizati šupak Mamiću, Šukeru, Orbanu za neki sitni interes je našao u kmečanju o sucima i sudačkoj organizaciji u usta uzimati Hajduk? Jedini klub koji se godinama bori i ukazuje na sve nepravilnosti, koji se bori za Udrugu prvoligaša (jer je ovom njegovom drugu ljigavcu sa slike do HNL-a stalo kao meni do snijega u Kanadi) i pazi, on uzima Hajduk u usta?
Daj smrade isperi usta nitro razrjeđivačem.
Također, sramota će ako nitko iz Hajduka na ovo ne reagira!
Guest- Guest
Najdražem starcu čestitam 109. rodjendan!
Kako si velik, moj ljubljeni klube, nema većeg od tebe...
Hajduk živi vječno!
<3
Kako si velik, moj ljubljeni klube, nema većeg od tebe...
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
Čestitke klubu koji je od nekad drugog kluba u Hrvatskoj postao treći. I prćija od sekte.
Super čestitka...
Al falija si temu...
Taj nekada drugi klub, a danas šljam i dno dna ti ima svoju temu:
Dinamo Zagreb
Al falija si temu...
Taj nekada drugi klub, a danas šljam i dno dna ti ima svoju temu:
Dinamo Zagreb
Guest- Guest
Hvala.Roland Deschain wrote:Čestitke klubu koji je od nekad prvog kluba u Hrvatskoj postao prvi i šire.
Žao nam je što mi vama nikad ne možemo čestitati kad ni sami ne znate kad ste osnovani.
Guest- Guest
Je, čast u p.m.
Možete čestitati dva puta godišnje. Ne smeta.
Iskrene cestitke drugom najvecem.hrvatskom klubu u Rh.
I definitivno najobozavanijem klubu u RH.
Klube mojih didova Ike i Perice neka ti je sritno
I definitivno najobozavanijem klubu u RH.
Klube mojih didova Ike i Perice neka ti je sritno
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
109 godina :-))
Kako se tješe dalmatinski forumski idiot i dalmatinska forumska pokušavajući maleni regionalni klubić hajdučić šrd iz Splita učiniti velikim. Nikako da im dođe u iz dupeta u glavu da u Hrvatskoj postoji samo jedan jedini veliki klub - GNK Dinamo Zagreb, a sve ostalo, bez iznimki, su maleni regionalni klubići.
Zeko-
2015-08-26
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50