Pleternica zgrožena bugarskim!!!
Page 1 of 1
Pleternica zgrožena bugarskim!!!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/panika-u-pleternici-zbog-cirilice-u-skoli-pogledajte-sto-ih-je-zgrozilo/1031128.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Pleternica zgrožena bugarskim!!!
Jebala ih ćirilica i JNA je pisala ćirilicom, Srbi opet počinju!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
crvenkasti wrote:Koliko je 7-3 na ćirilici?
č
2015-08-06
epikur37 wrote:Jebala ih ćirilica i JNA je pisala ćirilicom, Srbi opet počinju!
Ovo su Bugari, glupane.
Oni su protiv Srba, više nego mi.
crvenkasti-
2014-04-17
Bugari a ćirilica, jel ti misliš da sam ja glup!crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Jebala ih ćirilica i JNA je pisala ćirilicom, Srbi opet počinju!
Ovo su Bugari, glupane.
Ponovo vi počinjete dizati krijeste, bit će traktori opet.
2015-08-06
epikur37 wrote:Bugari a ćirilica, jel ti misliš da sam ja glup!crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Jebala ih ćirilica i JNA je pisala ćirilicom, Srbi opet počinju!
Ovo su Bugari, glupane.
Ponovo vi počinjete dizati krijeste, bit će traktori opet.
Oprosti, opustio sam se.
Ja sam Hrvat, ja sam Hrvat, ja sam Hrvat, ja sam Hrvat ...
crvenkasti-
2014-04-17
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Mali Hrvati ne smiju vidjet ćirilicu, jer mogu poželjeti da postanu četnici kad porastu.
crvenkasti-
2014-04-17
Piše Pižon da Bugari obožavaju Srbe i da se ovi oko Sofije žele pripojiti Srbiji.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Jebala ih ćirilica i JNA je pisala ćirilicom, Srbi opet počinju!
Ovo su Bugari, glupane.
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Piše Pižon da Bugari obožavaju Srbe i da se ovi oko Sofije žele pripojiti Srbiji.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Jebala ih ćirilica i JNA je pisala ćirilicom, Srbi opet počinju!
Ovo su Bugari, glupane.
Ne znam sad, znam da su ratovali prije i mrzili se.
crvenkasti-
2014-04-17
dobro je vama dobro, eo pocela djeca mic po mic ucit bugarski :)
Kaže Pižon da sad Bugari teže biti Srbima i pripojiti se Srbiji da se spasu od Eunije.crvenkasti wrote:Regoč wrote:Piše Pižon da Bugari obožavaju Srbe i da se ovi oko Sofije žele pripojiti Srbiji.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Jebala ih ćirilica i JNA je pisala ćirilicom, Srbi opet počinju!
Ovo su Bugari, glupane.
Ne znam sad, znam da su ratovali prije i mrzili se.
Još jedan od dokaza sveukupne hrvatske gluposti.
Zamisli ti "zgroženi roditelji"!!!
Majke mi moje,ja glupljeg naroda još vidio nijesam.
Prestanimo više s vicevima o Muji i Hasi.
Zamisli ti "zgroženi roditelji"!!!
Majke mi moje,ja glupljeg naroda još vidio nijesam.
Prestanimo više s vicevima o Muji i Hasi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U hrvatskih je školah nastavni jezik hrvatski, a nastavno pismo latinica. Sve drugo je udar na hrvatsko školstvo.
Regoč wrote:U hrvatskih je školah nastavni jezik hrvatski, a nastavno pismo latinica. Sve drugo je udar na hrvatsko školstvo.
ovaj tvoj jezikah kojim pišeš je udarah na hrvatsko školstvo!
Guest- Guest
Gospodo!
Najstrasnija je stvar, najveci je grijeh i najveca je politicka pogreska svoj rodjeni narod stavljati pred gotove cinjenice, to jest voditi politiku po gospodskoj svojoj voljici, bez naroda i protiv naroda. Ako to ne vjerujete, dao Bog svima pozivjeti toliko – to nece biti dugo – da vidite kako ce hrvatski narod u svojoj republikanskoj i covjecanskoj svijesti vas otpuhnuti bas u casu kad cete misliti da se narod smirio, a vi da ste ga dobro zajahali.
Zivjela republika!
Zivjela Hrvatska!"
- rece covijek i upucase ga -
Najstrasnija je stvar, najveci je grijeh i najveca je politicka pogreska svoj rodjeni narod stavljati pred gotove cinjenice, to jest voditi politiku po gospodskoj svojoj voljici, bez naroda i protiv naroda. Ako to ne vjerujete, dao Bog svima pozivjeti toliko – to nece biti dugo – da vidite kako ce hrvatski narod u svojoj republikanskoj i covjecanskoj svijesti vas otpuhnuti bas u casu kad cete misliti da se narod smirio, a vi da ste ga dobro zajahali.
Zivjela republika!
Zivjela Hrvatska!"
- rece covijek i upucase ga -
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Similar topics
» Najnoviji tip borbenog aviona u bugarskim rukama
» Evropa zgrožena ustaškom histerijom u Hrvatskoj
» Milanović oštro odbrusio bugarskim četnicima nakon šta su pozvali hrvatsku veleposlanicu u Sofiji na razgovor da joj očitaju bukvicu
» 'Misao' Vlatke Pokos:'Zgrožena sam desničarskim i klerofašističkim napadima na Josipu Lisac'
» Hrvatski svećenik tražio donacije za negatore Jasenovca, njemačka biskupija zgrožena
» Evropa zgrožena ustaškom histerijom u Hrvatskoj
» Milanović oštro odbrusio bugarskim četnicima nakon šta su pozvali hrvatsku veleposlanicu u Sofiji na razgovor da joj očitaju bukvicu
» 'Misao' Vlatke Pokos:'Zgrožena sam desničarskim i klerofašističkim napadima na Josipu Lisac'
» Hrvatski svećenik tražio donacije za negatore Jasenovca, njemačka biskupija zgrožena
Page 1 of 1