Atmosfera straha: Parižani pojačali mjere sigurnosti na vodocrpilištima, boje se napada kemijskim oružjem
Page 1 of 1
Atmosfera straha: Parižani pojačali mjere sigurnosti na vodocrpilištima, boje se napada kemijskim oružjem
Mjere sigurnosti pojačane su na pariškim vodocrpilištima, dva dana nakon što je francuski premijer Manuel Valls upozorio kako toj zemlji prijete napadi terorista kemijskim i biološkim oružjem.
Valls je to istaknuo u govoru kojim je pozvao francuske zastupnike da produže izvanredno stanje u zemlji za još tri mjeseca, zbog bojazni od novih napada. “Može postojati rizik od kemijskog ili bakteriološkog oružja”, kazao je premijer.
Engleski Telegraph javlja kako su kontrole pojačane i nakon informacija da su iz jedne od pariških bolnica ukradena specijalna odijela za zaštitu od otrova, tzv. biohazard odijela.
Iz gradske tvrtke za vodoopskrbu ‘Eau de Paris’ jučer su u izjavi za list Le Parisien potvrdili kako je pristup njihovim objektima ograničen te kako unutra smije ući samo ovlašteno osoblje kojem je dozvolu izdalo francusko ministarstvo obrane.
Valls je to istaknuo u govoru kojim je pozvao francuske zastupnike da produže izvanredno stanje u zemlji za još tri mjeseca, zbog bojazni od novih napada. “Može postojati rizik od kemijskog ili bakteriološkog oružja”, kazao je premijer.
Engleski Telegraph javlja kako su kontrole pojačane i nakon informacija da su iz jedne od pariških bolnica ukradena specijalna odijela za zaštitu od otrova, tzv. biohazard odijela.
Iz gradske tvrtke za vodoopskrbu ‘Eau de Paris’ jučer su u izjavi za list Le Parisien potvrdili kako je pristup njihovim objektima ograničen te kako unutra smije ući samo ovlašteno osoblje kojem je dozvolu izdalo francusko ministarstvo obrane.
Guest- Guest
Re: Atmosfera straha: Parižani pojačali mjere sigurnosti na vodocrpilištima, boje se napada kemijskim oružjem
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/atmosfera-straha-parizani-pojacali-mjere-sigurnosti-na-vodocrpilistima-boje-se-napada-kemijskim-oruzjem/
Guest- Guest
Re: Atmosfera straha: Parižani pojačali mjere sigurnosti na vodocrpilištima, boje se napada kemijskim oružjem
A mi se danas sprdamo sa onim vježbama NNNI (Ništa nas ne smije iznenaditi) u 70-tim i 80-tim.
To je bila korisna stvar i to treba vratiti.
To je bila korisna stvar i to treba vratiti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:
A mi se danas sprdamo sa onim vježbama NNNI (Ništa nas ne smije iznenaditi) u 70-tim i 80-tim.
Da ništa osim kiše snijega leda.
Dobro bi došao kakav napadić pa makar i false flag, onda se može proglasiti izvanredno stanje za slijedećih 100 godina, duge cijevi nonstop na ulicama, a ni čipiranje ne bi bilo na odmet.
Guest- Guest
Jedan dobar državnik bi pitanje terorizma u svojoj zemlji riješio za mjesec dana.
Ja sam siguran u to da nema EU i ove nasilne američke demokracije da bi i Belgija i Švedska,a kamo li ne Francuska to riješile sam-tak.
Miterand,Tito,De Gaulle, Staljin,Churchill, Pertini....
Njemačka i Italija su krajem 70-tih početkom 80-tih satrli lijeve teroriste da se za njih više nikada nije čulo. jeba ga,pa Italija je u to doba bila ko Irak.
Ja sam siguran u to da nema EU i ove nasilne američke demokracije da bi i Belgija i Švedska,a kamo li ne Francuska to riješile sam-tak.
Miterand,Tito,De Gaulle, Staljin,Churchill, Pertini....
Njemačka i Italija su krajem 70-tih početkom 80-tih satrli lijeve teroriste da se za njih više nikada nije čulo. jeba ga,pa Italija je u to doba bila ko Irak.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nema državnika u Europi, sem gosna Orbana. Baš me zanima kako će ga se riješiti, kočnice, otrov, što li? Možda bi mogli otvoriti poll na tu temu.
A propos NNNI, to je bila dobra stvar, pomoć unesrećenom, itd.
Guest- Guest
Budemo vidjeli..sve mora djelovati kao slucajnost..Le Roi Soleil wrote:Nema državnika u Europi, sem gosna Orbana. Baš me zanima kako će ga se riješiti, kočnice, otrov, što li? Možda bi mogli otvoriti poll na tu temu.
Guest- Guest
Similar topics
» Erdogan: Trgovci oružjem i lobisti haosa boje se Turske
» Zbog noćnih paljevina kulminira atmosfera straha u gradu: splitski bogataši plaćaju čuvare koji bdiju uz njihove skupocjene limuzine i terence
» Organizatori karnevala u Koelnu zabranili promet teretnim vozilima zbog straha od terorističkih napada
» Bakir zazveckao oružjem:"Pod oružjem imam duplo više ljudi od Srba"
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» Zbog noćnih paljevina kulminira atmosfera straha u gradu: splitski bogataši plaćaju čuvare koji bdiju uz njihove skupocjene limuzine i terence
» Organizatori karnevala u Koelnu zabranili promet teretnim vozilima zbog straha od terorističkih napada
» Bakir zazveckao oružjem:"Pod oružjem imam duplo više ljudi od Srba"
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
Page 1 of 1